Copilasi de iulie-august 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
BLUE ANGEL spune:
lia , vit c - natural , picauturi ..la farmacie ![]()
fe -hausmann -pic
oul de prepe crud frecat cu miere ... e chiar ok!!
catina cu miere ..poti sa-i dai oricand dar pana in ora 16 ca este f energizant ... eu ii dau dimi ca el pleaca la gradi si vine seara
revin ca si io sunt singura cu 2 copii ..Doamne Ajuta !!!
Dorsilia spune:
Mai Simona, in ce tara traiesti matale? La noi in nici o farmacie nu am gasit si sunt har Domnului destule. Spune-mi ince farmacie ai gasit tu? helpnet, sensiblu, donna?
roller025 spune:
culcat 2 bucati plozi. sunt libera panma la ora 11 cand se trezste al mic...
Alice, pai daca stiam te trimiteam reprezentant
Colegii mei sarbatoresc inchiderea sesiunii de controale in companie, ultimul plecat fiind fiscul.
Lia, sanatate Deei!
Mey, io incerc sa-mi aduc aminte ce manca Victor cand avea varsta lui Paul si cetesc toate postarile de la bebelusii nostri. Aseara plangeam cu spume ![]()
BLUE ANGEL spune:
vit C natural ...io am gasit peste tot ..dar uite ultima oara am luat de la help net ...
alice2004 spune:
Maiculita, ce am ratat !! Imi ploo in gura numa cind pronunt cuvintul berbecutz, mie carnea de oaie imi place la nebunie, nu o refuz niciodata - duminica asta am fost la ppadure, la Pustnicu, si am mincat neste pastrama, oaaaa, o minunatie !!
Odihna placuta mamicilor de doi copilasi !
Eu am doar unul in dotare, dar deja m-a epuizat !! Ma duc sa il hranesc, ca poate nu avea destula energie !? Dupa care baia si somnul, poate ma linistesc si io !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Dorsilia spune:
deci maine la primera data cand ies pe strada si dau intr-o farmacie iau de gati pe vanzatoare sa-mi serveasca vitamina C ca de nu.....de nu, ma duc sa caut in alta parte
fir-ar mama ei de viata! acu taman cand fata face la olita si kk si pisu face infectie? e posibil? eeeeee
Andries spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alice2004
Hehee, exista si copii de 5 ani care nu sint cu NU in brate si string jucarii, dau teveul mai incet, stau frumos la masa si sint ascultatori ??? De unde iau si eu unul ??? Andrieshule, !!Alice si Andrei Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete |
eh...V cat a fost singur, a fost un copil cuminte, intelegator. Rasfatul cel mare a aparut din dorinta de a se asigura ca are aceleasi privilegii chiar daca are un frate si noi l-am lasat sa faca exact ce vrea, numai sa nu fie gelos. Gelos nu este, se iubesc ca fratii, dar impreuna sunt dinamita pentru nervii nostri.
Andries
roxanaz spune:
neata dragutele mele
aseara a fost frumos... pacat ca nu am prea putut uita de copchii
. dar macar mi-a crescut pipotica ca mi-a zis everybody cat de slaba sunt... hehehe ce fac niste blugi bine facuti
. si am jumatate de bere! (cu alcool, pe aia fara nu o pot inghiti. dar las ca vine luna iulie
)
Daria, hihi, nu am mai facut de mult friganele, ia sa pun in week end. (ce misto, nu stiam de asta cu paine cu blana hihihihi)
Patrick manca inainte pate, acum nu ii mai place. de fapt mai nou nu ii mai place mai nimic. icrele tot asa, le gusta cateodata... din an in pasti.
eu azi fac pilaf, ca-s in mare pana de idei.
Lia, sanatate Deei!!
Danule, pacat de berbecutul ala! si eu am cautat in arhiva noastra sa vaz cum dormea Patrick... m-am lecuit, nu mai caut ![]()
Alice, pai daca iti place asa mult berbecutul musai trebuie sa va ducem la turcesc.. ca e minune acolo!
sa avem o zi excelenta, pupici tuturor!!
roberta04 spune:
'Neatza!
Paine cu blana 
Si mie imi plac friganele dar noi nu mai mancam prajit...
Roxi, sa va fie de bine distractia!
Si eu ma simt bine
A venit aseara matusa mea si ne-am reunit o gask de neamuri si am primit o tona de complimente...
LIA, sanatate multa!
SIMONA, cat fier ii dai pe zi? Trebuie sa incep si eu de maine si am uitat sa intreb despre modul de administrare...
V-am pupat!
szivarvany spune:
Buna dimineata !
In sfarsit raportam o seara si noapte fara tuse 
Rox, deci o fo` fain ?
Lia, sanatate Deei.
Ma bucur ca v-am facut sa zambiti cu painea mea cu blana, era micul dejun din we-uri, cu lapte cu zahar caramelizat servit in pat 
Btw, si voi mancati serile cocotati in pat cu cupilu` ???
Sau numa` noi stem nejte puturoase si comode ???
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)