Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (34)
Raspunsuri - Pagina 5
bubu73 spune:
pentru Ana Maria.
Fetelor, ce ma sfatuiti...as vrea sa merg maine la slujba, insa daca va mai aduceti aminte am avut chiuretaj marti(sarcina oprita in evolutie). Credeti ca este prea devreme, am asa mare nevoie sa merg la biserica, simt ca doar asa ma mai linistesc, stau afara numai sa merg, cu toate ca de fiecare data imi place sa stau inauntru.
Sanatate multa si week-end placut.

greta123 spune:
eu nu stiu ce sa-ti spun, dar poate trebuie sa intrebi preotul. Daca iti spune ca este prea devreme , cred ca si acasa poti sa te rogi si Dumnezeu este alaturi de tine.
pogonici1977 spune:
eu declar ziua 1 ..au venit 
..si de saptamana viitoare eu incep sami fac dosarul cu analize si dupa pasti sa ma decid incotro apuc..pe la ce dct.....
prea sfanta maica si fecioara ai grija de ANA MARIA aflata pe patul de suferinta, saraca mama ...dai sanatate sa isi poate creste puisorulll....doamne ai grija de ea si dai sanatate
sa nu uitam sa ne rugam ptr aceasta tanara aflata pe patul de suferinta....ganditiva ca un pui mic o asteapta acasa..si biata de ea se afla in spital....offf mi se face pielea gaina....
de ce doamne dai atata suferinta pe pamant..????? suntem mult prea pacatosi........
sissica spune:

Doamne,ai mila de roaba ta AnaMaria,vindeca boala ei si da-i sanatatea de care are nevoie ca sa poata sa-si creasca copilul.
DOAMNE da-mi putere sa ma pot obisnui cu ceea ce nu pot schimba,
da-mi curajul sa lupt cu ceea ce pot schimba si
da-mi intelepciunea de a le deosebi una de alta!
sissica spune:
DRAGELE MELE,
IERTATI-MI INDRAZNEALA DE A VENI CU O RUGAMINTE,
DACA SE POATE SA MARCAM O ORA COMUNA DE RUGACIUNE PENTRU ANA MARIASA ALEGEM UN ACATIST PE CARE SA-L CITIM SPECIAL PENTRU EA,
DOAMNE da-mi putere sa ma pot obisnui cu ceea ce nu pot schimba,
da-mi curajul sa lupt cu ceea ce pot schimba si
da-mi intelepciunea de a le deosebi una de alta!
Delphinas spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bubu73 pentru Ana Maria.Fetelor, ce ma sfatuiti...as vrea sa merg maine la slujba, insa daca va mai aduceti aminte am avut chiuretaj marti(sarcina oprita in evolutie). Credeti ca este prea devreme, am asa mare nevoie sa merg la biserica, simt ca doar asa ma mai linistesc, stau afara numai sa merg, cu toate ca de fiecare data imi place sa stau inauntru. Sanatate multa si week-end placut. ![]() ![]() ![]() |
pana nu iti iei molifta de la preot nu ai voie sa intri in biserica. eu mi-am luat molifta la 40 de zile dela cgiuretaj. dar cel mai bine vb cu un preot....dar nu intri in biserica. rogi sa vina sa vb cu el afara.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasaEmma INVINGE cancerul
Ioanact spune:
citat din mesajul lui bubu73 pentru Ana Maria.Fetelor, ce ma sfatuiti...as vrea sa merg maine la slujba, insa daca va mai aduceti aminte am avut chiuretaj marti(sarcina oprita in evolutie). Credeti ca este prea devreme, am asa mare nevoie sa merg la biserica, simt ca doar asa ma mai linistesc, stau afara numai sa merg, cu toate ca de fiecare data imi place sa stau inauntru. Sanatate multa si week-end placut. ![]() ![]() ![]() |
Doamne Ajuta!
Dupa ce ti s-a facut chiuretajul , preotul tb sa iti citeasca o rugaciune: "Rugaciune cand leapada femeia", nici acum nu e tarziu, maine cand ajungi la biserica, chemi preotul sa iti citeasca apoi poti intra in biserica..ca un sfat, poti si sa te marturisesti..

ALBUM
6
si 2 maselute - 10.03.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi
DOAMNE AJUTA!
Ioanact spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
pana nu iti iei molifta de la preot nu ai voie sa intri in biserica. eu mi-am luat molifta la 40 de zile dela cgiuretaj. dar cel mai bine vb cu un preot....dar nu intri in biserica. rogi sa vina sa vb cu el afara. poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasaEmma INVINGE cancerul |
Nu se face nici o molifta de 40 de zile ..numai dupa ce nasti atunci se face..dar aici e vb de un chiuretaj..Cum i-am zis si lui bubu73 se citeste o rugaciune si anume: "Rugaciune cand leapada femeia", de catre preot.
ALBUM
6
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi
DOAMNE AJUTA!
bubu73 spune:
Ioana, Delphinas, va multumesc 

Asa am sa fac, aveam de gand sa ma si spovedesc. Ne propusesem sa facem si festanie, acum... ce ne va sfatui preotul.
Doamne, ajuta-ma si pe mine sa fiu mama.
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui bubu73 Ioana, Delphinas, va multumesc ![]() ![]() ![]() Asa am sa fac, aveam de gand sa ma si spovedesc. Ne propusesem sa facem si festanie, acum... ce ne va sfatui preotul. Doamne, ajuta-ma si pe mine sa fiu mama. ![]() |
E foarte bine sa faceti si sfestanie..
Sa iti ajute Dumnezeu
sa devii si tu mamica.
P.S. Cand ti-au recomandat Dr sa ramai insarcinata? sau tu cand ai vrea sa ramai, imediat dupa Post?
ALBUM
6
de
DOAMNE AJUTA!