Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (34)
Raspunsuri - Pagina 4
happymum spune:
am pus poze cu clopotele, daca doriti sa le vedeti.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
mvb spune:
Happymum tocmai am vazut clopotele si bisericuta din lemn.
Si noi apartinem tot de o bisericuta mica de cartier construita din lemn. Ma simt foarte atasata de ea. Acum cativa ani inainte de a ma casatori, apartamentul parintilor mei apartinea de o alta biserica, insa mie imi placea sa merg la o bisericuta de lemn dintr-un alt cartier. Ma simteam bine acolo. Cu timpul ,Dumnezeu asa a asezat lucrurile, ca m-am casatorit si mi-am luat apartament chiar in cartierul unde era acea mica biserica de lemn. In aceasta bisericuta mica, ne-am cununat si tot aici ne spovedim si impartasim. Aici ne vom boteza si copilasii.
Noapte buna fetelor!
va imbratisez cu drag pe toate
Si sa-i trimitem un gand bun Ana-Mariei. Dumnezeu sa o insanatoseasca cat mai repede 
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
..............................................
Nimic nu este intamplator!
mvb spune:
Happymum vreau sa te felicit pt iniviative si pt energia de care dai dovada. Esti un adevarat crestin care isi iubeste cu adevarat aproapele.

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
mvb spune:

happymum spune:
mvb ma bucura povestea ta. sa va dea Dumnezeu sa faceti muuulte botezuri in bisericuta voastra si sa fiti fericiti si binecuvantati alaturi de viitori copii jucausi.
eu nu sunt deloc asa buna cum crezi, sunt o pacatoasa cap de lista. ma rog ca Dumnezeu sa ma primeasca in sanul lui asa pacatoasa cum ma aflu.
sa va spun ca eu nu prea am fost dusa la biserica. dar dupa ce am pierdut sarcina in noiembrie, m-am schimbat. si nici eu nu merg la biserica de care apartinem. ci merg intr-un cartier vecin. nu stiu de ce sau ce m-a chemat acolo. stiu doar ca merg acolo. si mi-e drag tare sa merg. maine vreau sa ma spovedesc iar si apoi duminica sa primesc sfanta impartasanie.
pe 2 mai va fi sarbatoare mare la biserica mea. vin toti alesii sa sfinteasca locasul. am asa emotii... abia astept. asa as vrea sa pot inregistra atunci macar cateva momente, dar nu stiu daca se cuvine. oricum, voi cere voie, poate mi se va da.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
speranta2008 spune:
buna
am lispit cateva zile din Bucuresti, nu am avut net...
Am reusit sa citesc din urma, vreau sa multumesc tuturor fetelor care au dus lista noastra la bisericute.
MAGDITA, DD te-a binecuvantat cu un bb. FELICITARI SI MULTA SANATATE! este minunat ce s-a intamplat. Sarcina usoara ! Ai grija de tine si de bb!
multa incredere si rabdare!!!
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
Fetelor si cipicah....ieri Anei-Maria i s-a scos unul din tuburile de la plamani (avea 4 tuburi), dar pana la urma nu au desedat-o....ieri la pranz era stabila, dar aseara cand am fost la spiatl soacra mea (care a intrat doar ea la Reanimare, pe mine nu m-a mai putut lua) mi-a zis ca analizele care osissera sear au iesit f. proaste si ca la ultima evaluare, pe fisa Anei scria "stare evolutiva f. grava"....asa ca rugati-va in continuare pt. ANA - MARIA.....a trecut si de aceasta nopate, insa nu stiu care este starea ei... acum soacra mea este la spital.... o astept sa vina cu vesti....
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Prea Curatei Maicii Tale, ale SF. Ierarh Nectarie, ale Sf. Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, ale Sf. Ierarh Spiridon, ale Sf. Ioan Rusul si ale tuturor Sf. Tai miluieste-o si tamaduieste-o pe roaba Ta Ana- Maria! Amin.
oanka80 spune:
dragele mele am avut parte de o zi superba de primavara. am fost cu cativa elevi intr-o tabara langa orasul nostru si timp de 3 ore am strans 35 de saci de peturi, pungi, cutii de bere...dintr-o padure superba...dureros in ce hal se degradeaza mediul inconjurator. am incins si un joc de fotbal...dar fetele au abandonat primele. parintele de la biserica din tabara ne-a daruit din pomenirile mortilor colacei, coliva si sarmalute calde, iar copii au fost fascinati de bunatati si de aer liber. ca sfatuiesc si pe voi sa iesiti afara, sa va incarcati plamanii cu aerul curat de primavara
poopici la toata si spor la munca in casa, pt ca banuiesc ca la toate sambata e zi administrativa

....si poate va amintiti de proiectul TERRA FARA BECURI diseara la 20.30.
ahhh si era sa uit
HAI ROMANIAAAA

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf. Tihon Zadon