Licurici de ianuarie-februarie 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Azi sunt multi sarbatoriti!

LA MULTI ANI pentru 3 luni de viata:

SABINA mea
NADIA de Naty
STEFAN de Cristi
KARINA de Ada

LA MULTI ANI pentru 2 luni de viata:

ANA de Lisa

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Neata,

LA MULTI ANI :

SABINA de Alina
NADIA de Naty
STEFAN de Cristi
KARINA de Ada
ANA de Lisa

Noi suntem mai binisor, incep sa treaca bubitzele de pe corp, insa nu si cele de pe fata. Mai insistam oricum.

Si noua ne curge ochisorul de cand am iesit din spital si punem picaturele.

Ieri am stat si noi aproape 2 ore afara, vrem dsa repetam si azi isprava asta ca am auzit ca o sa fie frumos. Din discutiile voastre mi-am dat seama ca eu imbrac copilu' chiar gros, promit sa-mi revizuiesc comportamentul.

Multi la mamici si bebelushi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

mersi fetelor de raspuns!
ttenzika, nu ma supar, stiu ca l-am imbracat prea gros in ziua aia, deaia am mentionat ca era transpirat si tot deaia am si intrebat cum ii imbracati voi. de ieri am renuntat la geaca groasa, caciula groasa si fular. acum folosim caciula subtire (trebuie deocamdata ca bate vantul) si geaca mai subtire peste hainele de casa (body cu maneca scurta si salopeta intreaga). asa a fost imbracat ieri:
http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Deliafairais#5318512373129596130
mai fetelor...copilul meu e cam anti-social :) aseara am fost la casa de cultura, pliiin de tineri, a fost piticul agitat de numa, a stat numai in brate, si la iesire a plans desi de obicei afara e f cuminte. trebuie sa mentionez ca mai erau cateva mamici cu bebei mici care dormeau cuminti in carucioare...al meu...pepsi! cand am intrat in casa...tot numai zambete, imi venea sa il bat! pai nu ma crede nimeni ca e copil cuminte...

puiutzul meu are 12 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

multzi ani traiascaaaa
multi ani traiascaaaaaaaa

la muuuuuuuuuuulti aaaaani!!!

tuturor sarbatoritilor!!!

SABINA (Teo mai intreaba si acum de 'abinutza ce mai ace?')
ANA
NADIA
STEFAN
KARINA

in legatura cu fularul... poate nu e cazul acum, dar pt mai tarziu - la toamna, iarna

niciodata nu se pune fularul pe guritza copilului... de la respiratie se formeaza vapori la gurita acoperita de fular...ii pot face mai rau

eu lui Andu niciodata nu i-am pus fular... iar lui Teo ii pun doar sa ii tina la gat nu si la gurtiza

we placut!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata,

Avem tare multe sarbatorite si sarbatoriti azi. Sa fie sanatosi, voiosi, mancaciosi si binecuvantati de Dumnezeu in tot ceea ce fac!

Ziua de 29 a fost tare productiva, avem bebei de 4 luni (Alexandru de Stefanial, bebei de 3 luni (Nadia de Naty, Sabina de Alina, Carol Stefan de Cristi[) si bebei de 2 luni (Ana de Lisa )

La multi ani din tot sufletul! Sa va faceti mari si sa ne luminati viata!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Va pup pe toate!
Spre rusinea mea nu am mai avut timp absolut deloc sa mai conversam, imi pare nespus de rau dar sper sa ma revansez cumva
Sper ca toata lumea este bine sanatoasa si fericita asa cum sunt si eu. Bebe maricel, pe 4 aprilie facem 3 lun si deja gangurim serios in specil la san sau atunci cand se plictiseste, are 5200g si este frumusel foc, am sa incerc sa pun si eu cateva poze ale sufletelului meu dulcic
Pe data de 25 aprilie avem botezul si dejaam emotii mari si sunt in pregatiri, am sa va cer si voua sfatul, celor deja botezati
Sunt prin apropiere si promit sa intru mai des si evident a va citesc caci dacaar fi sa citesc acum din urma m-ar prinde anul viitor
Va pup pe toate si pe toti bebelusii fara nici o exceptie

Bogdan GabrielDoamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Delia draga, tu esti in tricou imbracata si copilul are caciula si gluga pe deasupra.
Tot gros mi se pare imbracat!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

BUNA FETELOR!

Multumim de urari! Spunem si noi La Multi Ani sarbatoritilor de azi:

Karina mea
Sabina de Alina
Stefan de stefanial
Nadia de Naty
Carol de Cristi_2003
Ana de Lisa

Va pupam dulce!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Eu il tin in asa fel incat sa aiba mainile calde si ceafa sa nu fie transpirata, atunci consider eu ca se simte confortabil. Daca are mainile reci eu consider ca ii este frig. Eu cand le am asa de reci mi-e frig, deci cred ca si lui si ii mai dau ceva pe el. Daca ceafa e umeda il mai dezbrac.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Fetelor care sunt pasii de urmat pt obtinerea CIC? Mai intai merg cu cererea de suspendarea a contractului la angajator si apoi la Primarie sau cum? Trebuie sa iau ceva de la Primarie mai intai, vreun formular de completat pt angajator? Nu as vrea sa gresesc pt ca angajatorul e in alt oras si cu bebe mic vreau sa reduc numarul de drumuri. Eu vreau sa intru in CIC incepand cu 16 aprilie.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput