Licurici de ianuarie-februarie 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor

am revenit ... sunt f suparata ... am luat pe urmele IRINEIC ... avem aceleasi probleme de sanatate cu bebelina care de azi tuseste la greu cu expectoratie ... offffffff ... am inceput cu picaturi de nas si eurespal pt tuse ... mai tarziu hotaram daca ii bagam antibiotic sau nu ...

va urez multa sanatate tuturor

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ada, Dark,fetelor, multumesc pentru urari! Si voi sa fiti sanatosi!
Delia, daca bebe ia in greutate, inseamna ca se satura. Si al meu sta f putin la san, dar nu plange de foame si ia bine in greutate. Nu-i trebuie lapte praf. Si soacra-mea m-a zapacit cu laptele praf si i-a zis doctora personal ca nu e nevoie. A mustacit, dar i-a trecut..cel putin ptr o perioada.
Irina, probabil ca si sotul tau e stresat de problemele pe care le-ati avut (spital). O sa-i treaca. Perioada asta cu bb f mic e stresanta si ptr tatici. Iti dai seama ca pana acum era vioara intai si acum nu mai ai timp de el ca inainte. Mai ales la primul copil, si viata lor se schimba brusc, aveti alte prioritati acum. Implica-l tu mai mult, dar lasa-i si lui clipele de rasfat ptr activitati care-i fac placere: al meu se duce in fiecare week-end dimineata la tenis. Dar il halesc daca nu e acasa pana la 12 sa iesim cu copiii in parc.
S-a trezit bebe si n-am apucat sa citesc tot, ma cheama la 'joaca'.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cami multa sanatate va doresc, incearca sa stai linistita ca ea te simte daca esti nelinistita si o sa ii faci si mai rau.

Eu azi am facut crema de zahar ars , asa aveam o pofta de ceva bun....

La multi ani pentrui toti bebeii sarbatoriti azi

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumim fetelor

si noi uram licuricor: SABINA,NADIA,STEFAN, KARINA si ANUTei noastre... multa multa sanatate,dragoste si multi multi ani sa ne bucuram de ei. sper sa nu fi uitat pe cineva,da am o scuza ca acum m-am trezit

cami sa treaca cat mai repejor raceala!

imi e groaza de ziua de maine,avem zi de vaccin pt 2 luni,offf ce rau imi pare pt ea.

azi-noapte am avut un copil exemplar,culcat la 10PM,trezit la 4AM,papat un pic(cred ca mai mult de sete),trezit la 6.30AM,culcat inapoi pana la 8...pai asa imi convine. joaca cu mama,papat si acum la 9.45 din nou somnic. incepe sa fie mamoasa,daca e maraita si nu ii convine ceva nu mai o loinistete nimeni,numai la mine in brate. sincer: imi place...ma face sa ma simt importanta( ce egoista sunt)

pupici si o duminica placuta sa aveti.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

ingrid,

Te duci la Primarie mai intai, ca sa iei setul de formulare - dupa cum spuneam, s-au schimbat, din ianuarie incoace. Printre formulare, vei gasi doua adeverinte pentru angajator. Pe langa acestea, pe care trebuie sa le completeze el, mai faci o cerere, prin care soliciti intrarea in concediul de ingrijire a copilului incepand cu data de... Angajatorul va inregistra cererea, cu numar si data, va scrie, eventual, "Se aproba" sau "De acord", va semna si stampila, dupa care va face o copie xerox, pentru tine, o vei anexa la dosar, iar cu originalul se va prezenta la Inspectoratul Teritorial de Munca. Pe baza originalului, ITM-ul va emite o decizie de suspendare a contractului de munca pe perioada CIC-ului. La final, angajatorul trebuie sa iti predea asa: cele doua adeverinte, completate, copia dupa cererea facuta de tine si decizia ITM-ului, in original. Toate acestea le vei anexa la dosar. Atentie cum completeaza adeverintele!

Cele 12 luni anterioare nasterii copilului sunt fix pana in ziua nasterii! Mai exact, cum eu am nascut pe 18 decembrie, trebuie scris 18 decembrie 2007 - 18 decembrie 2008! Asta e stagiul de cotizare care se ia in considerare!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ah, si dosarul se poate depune in termen de 60 de zile de la terminarea postnatalului.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bebelusi hashhhh de aici cu crema de zahar ca scot biciul...pe bune!!! eu mor de ciuda ca nu pot sa scap de burta si tu imi vii cu dulcegarii din astea de la care nu pot rezista....eeeeeeiiii

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Selenuta, multumesc mult! Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Unde umblati fetelor??Ma apuca nostalgia burticii cand stateam si vorbaiam intr-una...Nici Dark nu a fost azi ...iar vine duminica si ma apuca nostalgia
Cami ce faceti, cum mai sunteti?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

hello fetele,

Sunt oficial singurica cu bebe. Gata cu ajutoarele si-au terminat concediile.

Wish me luck, sper sa mai pot intra pe forum sa va mai povestim ce facem.

Acum fug ca ii este foame piticului,

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput