Licurici de ianuarie-februarie 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

tocmai ne-am cumparat asa ceva:http://www.target.com/Bright-Starts-Babys-Playplace/dp/B000TFGUCI/qid=1238205083/ref=br_1_7/180-3878421-1725208?ie=UTF8&node=13940601&frombrowse=1&rh=&page=1

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza fetelor

si eu i-am luat ieri la carol saltea de joaca, se pare ca ii place, a descoperit el un hipopotam pe ea care face cling cand il atinge si se joaca cu el. da nu a durat mult pana sa faca ce stie el mai bine - nani. mult dorm copiii astia.

cami - poate sa planga asa de oboseala. si carol, seara, daca e somnoro da ne tot jucam cu el, plange tare si e greu de linistit. ca sunt multi stimuli pentru asa bebei mici si ei nu stiu cum sa isi gestioneze oboseala. la noi functioneaza sa ii facem baita, ca acolo se relaxeaza. dupa care nani.

ieri inainte de baie l-am lasat dezbracatel vreo 20 de minute - vai ce i-a placut. tot tot era numai agitatie. da a fost scandal mare mare la imbracat dupa baie, probabil nu intelegea de ce nu-l las asa cum ii place.

daca tot am fost la shopping ieri mi-am luat si o carte cum sa il faci fericit pe copil in primul an de viata - super faina. aproape 20 de lei de la diverta. si am luat cuburi din acelea moi, zornaitoare pe fir pentru leagan, si niste lenjerie fancy pt mamica, ca si ea e om si la jolidon e super reducere.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Toata noaptea ma chinui cu una bucata copil care maraie, caraie si icneste de sunt terminata. Si se trezeste tati si ii spune "buna dimineata" iar a'micul ii serveste cel mai frumos zambet posibil. No, dreptate e asta????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna dimineata, sa aveti o zi insorita ca se pare ca noi o avem si o sa iesim la plimbarica in timp ce sta tati cu muncitorii care ne inchid balconul in termopan.,

Azi noapte ne-am trezit o data la 2.00 si o data la 5.00, exact cand ma bucuram ca ne-am facut program si ne trezim direct la 06.00. Sa speram ca azi noapte a fost o exceptie.

Gagici voi cum v-ati imbracat sau cum va imbracati la botez??

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Neata fetele!!!

Crysyana mai treci pe aici!!!aseara ma uitam pe listuta si atatea fete lipsesc

Aalina cunoastem

Imi pare rau d c ai patit Eli dar se mai intampla la schimbari majore de mediu.Stiu ca unele de la Happy sunt recomandate ca ar fi bumbac , nu le stiu exact, eu tot pampers folosesc.

Ma enerv Radusimt asa o lipsa de comunicare ingrozitoare.Azi dimin il vad cu fervex in brate intreb ce are , nici un raspuns, de vreo 3 ori.Apoi pleaca cu tata la nu stiu ce masina sa repare, eu azi vreau in parc...zic da nu mi-ai zis de aseara si aseara stiu ca a vb cu tata langa mine la mobil..zice: nu???eee a fost o scapare..

Parca mereu vrea sa fuga de acasa.Cu raceala abia i-a trecut dp 2 rand de antibiotice si acum imi zice ca are din nou muci si k nu mi-a zis k ma disperok....deci mai bine nu zice. Andrei intre noi in pat aseara si el mucind, superb si rar.Nu am timp sa ii intru si lui in voie, acum incercam sa pap rpd rpd si a urlat copilu.Nu s-a dus ca se uita la formula 1 si pn nu s-a terminat nu a venit sa vorbim.Deci intai ale lui si noi dupa.De parca si eu pot la fel!intai eu si copilu sa urle!Si copilul nu voia san!!!!!!!!!ma pierduse doar, voia avioane!

aaa si nu vrea sa i luam spatiu de joaca, ce-i drept nici nu stim cu ce, ca botezul e doar in capu nostru si eu dp cum stiti am un superrrr salariu.Tata ieri era daramat, i-a scris pe cartea de munca somer si l-a mai si chemat la nu stiu ce vizionari de job/muncitor necalificat, strungar etc.Pt el e umilinta, om la 60 ani, venit din fundul pamantului de la tara , absolvent de cibernetica.Si vine aici mereu, ii vede tot felu de "bube" copilului, ba ca tresare, ba ca tuseste....imi vine sa ma iau si sa ma duuuuuc.Nu mai zic d emama ca nu poti avea o conversatie cap coada cu ea fara sa te certi.Nimeni nu poate avea.Iar tata e cel mai nefericit.Cica din vb urat pe mine si mai ales pe Radu nu ne scoate...ce o avea domne..ca nu ne ajuta cu nimic da vbeste.Ca Radu e "putoare" auzi cum ii zice...e lenes intr-adevar ca eu gatesc eu calc eu curatenie, eu tot in casa el face "coordonat" dar ea ...ea nu mi-a gatit o ciorba, nu a trecut pe la noi de pe 8 martie in spital.Cand o aud pe LIsa ca i-a dat mama biberonul celei mici si ea a mai dormit,pai...eu ce sa mai zic.

Si tot ea il bombane pe sotul meu.Am aburit treaba???????da sunt suparata ca azi e sambata sunt iar singura cu copilu care scanceste se zbate... toate sunteti cu familia ...m-am saturat

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

irina...nasol moment. o sa ii treaca repede, o sa vezi. se mai intampla... incearca sa te porti cat mai frumos cu el, o sa se simta prost :) eu asa fac
eli, noi folosim scutece doar pampers, iar servetele, pana acum am luat mereu pampers, acum a luat sotul meu happy, ca dinastea a gasit dar imi plac f mult. miros tare bine!
fetelor, acum ca s-a incalzit afara, cum ii imbracati pe bebei cand ii scoateti? eu i-am dat ieri geaca de iarna peste hainele de casa, caciula si fular si era cam transpirat cand ne-am intors...

puiutzul meu are 11 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

aaa si mai aveam o intrebare...ii acoperiti in carucior?

mama ma termina...de cate ori vine la mine imi spune ca are impresia ca david nu se satura...e adevarat ca nu mananca mai mult de 10 min...dar a luat f bine in greutate, deci nu cred ca ar trebui sa imi fac probleme. ma tot bate la cap sa ii dau lapte praf completare ca sigur nu am lapte destul. si sincer...ma face sa ma stresez aiurea! am rugat-o sa nu mai pomeneasca nimic de cat mananca david si a zis ca gata...treaba mea, fac cum vreau. si nici nu a trecut o jumatate de ora ca iar a inceput! pana acum avea cu caciula, cu acoperitul in casa, acum si cu laptele...imi vine sa ma mut in alt oras

puiutzul meu are 11 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Toata noaptea ma chinui cu una bucata copil care maraie, caraie si icneste de sunt terminata. Si se trezeste tati si ii spune "buna dimineata" iar a'micul ii serveste cel mai frumos zambet posibil. No, dreptate e asta????

Ia o sa te mai trezesti Trece ea si perioada asta. Cat despre zambete la fel fac si fetele mele cand il vad pe tat-su Eu de la 6 am mai dormit 45 min, acu fac papa, o ciorba radauteana si felul doi cred ca pui la rotisor, ca nu ia mult si pe seara tortuletz

E o zi superba la Iasi, cred ca la parc ne instalam astazi

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

tocmai ne-am cumparat asa ceva:http://www.target.com/Bright-Starts-Babys-Playplace/dp/B000TFGUCI/qid=1238205083/ref=br_1_7/180-3878421-1725208?ie=UTF8&node=13940601&frombrowse=1&rh=&page=1

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

e ft fain Lisa

eu am citit prin diverse locuri cum ca nu e recomandat ca bb sa aiba in fata ochisorilor mai aproape de 20cm obiecte

nu stiu jucarica asta din poza la ce dist este insa aceeasi discutie este si pt jucaricile pt carucior..acelea care zornaie..e bine sa le punem la o oarece dstanta, pt a evita pb la ochi (gen strabism, etc)

sa aveti un we minunat!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

IrinaC nu dispera, ia-l frumusel pe Ochila si iesiti afara, in fata blocului, daca nu ai cum sa ajungi in parc si o sa vina si tati. Incearca sa-l implici mai mult pe Radu in activitatile voastre, ale tale si ale lui Ochila, ca e posibil sa se simta dat de-o parte. Nu-ti fa griji ca isi va reveni el, daca nu, poti "intra un pic in el", eu asa fac cand vad ca o ia "pe ulei" si uite asa a stat singurel cu fetele, cat am stat eu 2 ore jumate la coafor . Era disperat cand am ajuns acasa, ca a zis ca nu a putu face nik si asa a vazut si el ce inseamna Cat despre parinti, stiu ca e greu sa nu ai nici un sprijin, eu pe Daria am crescut-o singura, acu a venit mama sa ma ajute, ca nu cred ca ma descurcam singura, dar daca nu putea ea, aduceam pe cineva la curatenie
deliafairais e nasol cu mamele/soacrele care incearca sa te invete sa-ti cresti copilul , dar daca vei fi ferma pe pozitie, va renunta la un moment dat

Va pup si va urez o zi frumoasa

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput