Licurici de ianuarie-februarie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
ada_coman spune:
Buna seara fetelor!
Miguel Adriano de ariya
Clara Maria de Cadia
Calin Ioan de rein
Andrei de Ciufik
Aalina azi a fost o zi superba, am stat 3 ore in parc
Anuc mergem in statiune Albena, la hotel Kaliakra Superior.
Dark multumim
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
bebelusi spune:
Vai ce bebelusi frumosi am vazut Anuc, Selene, Ira....sunt superbi
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
eli spune:
buna! ce mai faceti? ce mi-e dor sa va citesc. din pacate si aici cu tot ajutorul mamei, sorei cand e acasa, tot ocupata sunt.
de 2 zile mai sunt si bolnava, cred ca o indigestie rea de tot. ama avut si dureri de cap si stomac si vomat si diaree, frisoane. am tinut fara voie dieta 2 zile. acum ma tratez cu ceai de menta si smecta, spaer sa-mi treaca mai ales ca maine avem botezul. din pcate nici Stef nu e prea bine, mi-a facut febra azi-noapte. imi venea sa anulez botezul.
Florence e bine, gangureste de zor alaturi de mine. i-am luat un carusel si e topita dupa el. se converseaza cu jucariile, le mai cearta. azi am fost un pic la cumparaturi si intimp ce o asteptam pe sora mea, ea se uita lung in oglinzi, radea, se incrunta. ori am uitat, ori la Stefan a fost alfel. e atat de dulce ,tare e minunata si perioada aceasta.
ni s-au terminat rezervele de servetele umede iar scutece, mai avem un pic. ce marca de servetele si ce marca de scutece folositi. scutece am luat happy, au o lotiune pt ca miros, sunt ok? noi am folosit doar simple.
ma striga sa ii schimb scutecul
O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eli buna! ce mai faceti? ce mi-e dor sa va citesc. din pacate si aici cu tot ajutorul mamei, sorei cand e acasa, tot ocupata sunt. de 2 zile mai sunt si bolnava, cred ca o indigestie rea de tot. ama avut si dureri de cap si stomac si vomat si diaree, frisoane. am tinut fara voie dieta 2 zile. acum ma tratez cu ceai de menta si smecta, spaer sa-mi treaca mai ales ca maine avem botezul. din pcate nici Stef nu e prea bine, mi-a facut febra azi-noapte. imi venea sa anulez botezul. Florence e bine, gangureste de zor alaturi de mine. i-am luat un carusel si e topita dupa el. se converseaza cu jucariile, le mai cearta. azi am fost un pic la cumparaturi si intimp ce o asteptam pe sora mea, ea se uita lung in oglinzi, radea, se incrunta. ori am uitat, ori la Stefan a fost alfel. e atat de dulce ,tare e minunata si perioada aceasta. ni s-au terminat rezervele de servetele umede iar scutece, mai avem un pic. ce marca de servetele si ce marca de scutece folositi. scutece am luat happy, au o lotiune pt ca miros, sunt ok? noi am folosit doar simple. ma striga sa ii schimb scutecul O zi plina de bucurii! Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi Nasterea broscutei PoZe CaLdE |
eli se te faci repede bine si lui Stefan sanatate . Noi folosin pampers la scutece, iar servetele Sanosan. Sa fie frumos botezul si asteptam poze. Florance.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Anuc spune:
Ada, cred ca in Albena vom merge si noi cateva zile, prin mai-iunie, ca e cel mai aproape. Nu stiu hotelul. Eu am mai fost acolo acum 2 ani, dar nu mai stiu cum se numea nici ala la care am stat. E bine, ca e verdeata acolo.
Bebelusi, multumim, si Vladut e baietel de baietel
Si noi am fost azi afara, vreo 2 ore. Vine vreme frumoasaaaaa...Yupiiii!!!
Va ziceam mai demult ca nu mai facem botez decat cu rudele f apropiate, ca nu mai avem chef de paranghelie, ca la Ioana....e, uite, ca s-a schimbat planul. Ne-a venit sa facem, ca deh! merita si baiatul....si uite asa, trebuie sa ne miscam turbo! N-am pregatit nimic, suntem la lista cu invitati, urmeaza stabilire data, local, invitatii, etc, etc....Nu mai zic ca n-am cu ce sa ma imbrac, incalt, arat ca o balena (de maine tai dulciurile din menu!)..
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Anuc spune:
Ia uitati ce am gasit intr-o revista:
DIETA DE ALAPTARE
- nu amesteca niciodata glucidele rele (paine alba, fainoase) cu lipidele (carne, grasimi, uleiuri) in cursul aceleiasi mese
- evita toate elementele glucido-lipidice (ciocolata, avocado, ficat, alune)
-elimina in totalitate zaharul
-asteapta 3 ore dupa o masa glucidica (de ex dupa micul dejun) inainte de a ingera lipide
-asteapta 5 ore dupa o masa lipidica ptr a ingera glucide
- mananca multe fibre, salate, legume verzi, fructe
Eu nu ma pricep, asa ca nu dati cu rosii daca astia zic prostii...
Dar de maine incerc sa-mi fac un pic de ordine in ceea ce mananc, ca nu se mai poate. O sa mananc de toate, mai putin dulciuri, dar incerc sa nu le mai amestec...sper sa nu afecteze lapticul...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anuc Ia uitati ce am gasit intr-o revista: DIETA DE ALAPTARE - nu amesteca niciodata glucidele rele (paine alba, fainoase) cu lipidele (carne, grasimi, uleiuri) in cursul aceleiasi mese - evita toate elementele glucido-lipidice (ciocolata, avocado, ficat, alune) -elimina in totalitate zaharul -asteapta 3 ore dupa o masa glucidica (de ex dupa micul dejun) inainte de a ingera lipide -asteapta 5 ore dupa o masa lipidica ptr a ingera glucide - mananca multe fibre, salate, legume verzi, fructe Eu nu ma pricep, asa ca nu dati cu rosii daca astia zic prostii... Dar de maine incerc sa-mi fac un pic de ordine in ceea ce mananc, ca nu se mai poate. O sa mananc de toate, mai putin dulciuri, dar incerc sa nu le mai amestec...sper sa nu afecteze lapticul... Anuc cu Ioana mica si BB Filip |
Anuc, EXACT asemenea principii are modul de alimentatie Montignac! vezi in mailul comun ce v-am trimis k ai informatii mult mai ample. Si, app, nici vorba de dieta pt alaptat, ci pur si simplu asa se mananca sanatos!
Domle, nu reusesc sa citesc deloc din urma! da' deloc!! cand sa zic k gata, am terminat "jobu" pe ziua de azi se mai iveste altceva sau imi aduc aminte k am uitat sa fac o chestie programata pt azi.
Ira, mamica Elizei
crysyana spune:
buna fetele,
hai ca in sfarsit am reusit sa mai intru si eu un pic; am avut o perioada in care nu am avut net, iar cand am avut, nu era timp, ca ma cam tine in "priza" prichindelu ... pe bune nu stiu ce sa mai fac, in timpul zilei daca doarme juma de ora - max 1 ora legat e bine ...
si noaptea sa zicem ca stam binisor: ne culcam pe la 11:30 - 12:00, apoi ne trezim pe la 4, apoi iar la 6:30-7:00 si gata ...apoi suntem fresh toata ziua!!! colicii ne chinuie in continuare, dar lasa ca o sa ne facem noi mari ... trece asa repede timpul
LMA tuturor licuricilor, sa fiti sanatosi,cumintei si mancaciosi
Bee imi pare tare rau pentru ce ai patit. Sa dea DD sa fiti bine de acum incolo si o sa vezi ca o sa recuperati voi
Irina imi pare rau ca nu i-a trecut tusea lui Ochila, dar cred ca o sa fie bine. Fii si tu mai optimista, ca ii transmiti starea ta lui bb
Dalma am citit si eu povestea nasterii si m-a impresionat tare mult. Eu cred ca va avea grija de voi DD ca si pana acum.
Dark am vazut si eu filmuletul cu bb mic, super frumos, - am dat apa la boboci
Miere vazut pozici cu Aidan - se vede ca este un bb fericit si se dezvota frumos, sa o tina tot asa!!!
Lisa - am vazut filmuletul cu Anuta, ce dulcica este!!!
Eli ai grija de tine!! multa sanatate!!! si ai grija cu cine intra in contact bb, sunt foarte fragili acum!!
Arya ma bucur ca avem vesti de la tine
Bebelusi nu ne mai tenta cu mancarea, noi vrem sa slabim!! am glumit esti o draguta, si bladutz seamana cu mami
va pupic pe toate mamicile si licuricii
miereamara spune:
Mi-am adus aminte de ceea ce voiam sa va spun, legat de calatorii si sterilizatul biberoanelor.
Exista niste pungi de la Medela, care pot fi folosite de mai multe ori (parca 20 de ori), se pune o cantitate mica de apa in ele, se introduc biberoanele si se sterilizeaza la microunde.
http://www.breastpumps.com/ProductDetails.asp?ProductCode=87024b&click=550
Daiopri vazut pozici, tare dragut este pisoiul, mi se pare ca seamana cu tine, motanul pare foarte incantat de fratiorul lui.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery