concursul pampers
ce parere aveti de concurs?mie mi se pare imposibil sa cred ca-i adevarat daca un bb are 3000 de voturi...nimeni nu intra pe siteul pampers decat daca are copii si daca are ii inscrie, deci ii voteaza pe-ai lui...cine intra voteaza un copil???eu de ex la inceput m-am uitat doar, nu am votat ..apoi l-am inscris pe Roby http://concurs.pampers.ro/profile/29446
poate votati voi..eu nu am 3000 de cunoscuti...va pupamelena
Raspunsuri
yoannamarie spune:
Salutare!
Daaaa...Am ramas si eu surprinsa de miile de voturi acumulate de cativa bebei. Ma rog...NO COMMENT! "Trebuie" sa credem...
Si inca ceva...Am inscris-o si eu pe Maria, in urma cu aprox. doua saptamani. Am trimis poza, descrieri etc si, imediat, am primit un raspuns, tot pe site-ul lor, cum ca sa astept, cat de curand, pe mail-ul meu o confirmare de acces in concurs, sau ceva de genul acesta...Vreau sa spun ca nici in ziua de azi nu am primit nimic si, am incercat sa-i caut poza Mariei, printre celelalte, si nici un rezultat. Logic dealtfel, atat timp cat nu am primit nimic pe mail...Deci...inca o data, NO COMMENT...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!
Mitzu si...perlutzele!
"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana , mami de Maria-Elena! (5 septembrie 2006)
geo_ionita spune:
Salut!
Din cate am citit pe la alte subiecte "daca esti un bun informatician" poti obtine multeeee voturi...daca ma intelegeti, poate si din cauza asta a fost blocat concursul multe zile. de aceea un concurent a putut avea in 3 zile 2000 si ceva de voturi...ca altfel nu reusea.
Nici noi nu am primit mailul de confirmare de acces in concurs, dar fara sa vreau am dat intr-o zi, cautare pe :TOTI INSCRISII apoi pe "cauta preferatul tau" si m-am gandit sa caut si alte fetite Biencute si surpriza printre fetite am gasit-o si pe fi'mea...
Oricum nu prea am incredere in Concursul acesta...
Georgiana,
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
UN VOT VA RUGAM SA NE DATI SI NOUA!
http://concurs.pampers.ro/profile/18695
MULTUMIM!