Clopotei de ian-feb 2008 (203)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

CESKA tati nu e acasa dar sta cu telefonul langa el si va ajunge in maxim 15 minute.Mi-am inregistrat si nr de tel de la o companie privata de ambulante care ma poate duce la maternitatea pe care o vreau eu.Aici salvarea te duce la cea mai apropiata maternitate si nu la cea unde vrei sa nasti tu.Eu sunt destul de calma de parca nu ar urma sa nasc.As face si o tura pe la magazine dar nu stiu daca nu e prea riscant.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si DARIUSAZI E ZIUA CEA MARE!
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Cris, ce bine-mi pare ca te-am "prins" !!!
Am tot citit in ultimele pagini cat de admirata este bianca si abia asteptam sa postezi ca sa-ti vad si eu papusica ( am "ratat" postarea ta in care anuntai pozele...)

Chiar mi-era tare dor sa o mai vad pe biencuta ta!
Doamne,este asa de frumoasa, de dulce, de scumpa ca-ti vine sa o mananci...!!!!
Si eleni a mea are pasiunea telecomenzilor... Ba mai mult, telecomenzile noastre de la toate aparatele nu mai au capacelul acela de la spate sa ascunda bateriile... Drept pentru care distractia favorita a fii-mei este sa scoata, sa bage bateriile la loc asta dupa ce, in prealabil, le "umecteaza" un picut in gurita... Mor cand o vad si incerc sa nu o las dar... de fiecare data cand ii pun pampersul pe ea, ca sa stea linistita ii dau repede o telecomanda in mana
Te invidiez ce peisaje superbe ati vazut..., cate locuri minunate ati vizitat!!!

Nu te invidiez insa deloc in ceea ce priveste programul de somn al printesei... Dar, iti urez din suflet sa inceapa sa doarma si sa incepi sa ai si tu nopti dormite cap coada...
Eu sunt o norocoasa in aceasta privinta caci pot numara pe degetele de la maini de cate ori s-a trezit eleni in mijlocul noptii... Cand era bebelus trebuia sa o trezesc eu sa-i dau sa manance ca nu lua in greutate ca altminteri... ea doarmea noaptea snur inca de cand s-a nascut...
Consoleaza-te cu gandul ca se zice ca cei care atunci cand sunt copii mici sunt mai "neascultatori" vor fi tare cuminti cand sunt mari !

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LAURADmultumimsi tu ai o pereche frumoasa,sper sa fie cumintica cand va fi mare cu toate ca in zilele astea copil cuminte mai rar Am vazut ca in ultima perioada esti tare ocupata cu serviciul,spor la treaba.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

mada sa vedem ce zice sotul cand vine acasa.vb cu o prietena si ei ar vrea duminica viitoare dar ei nu au copii.si ar vrea la bran sa mergem.2 iesiri nu cred ca aproba tati,
sa vedem ce alegem.oricum te anunt cand venim

Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

DANUTA
DANUTA
DANUTA

Ma alatur si eu fetelor care vor duminica la salina...

Referitor la programul de somn, la noi e cam asa: seara 9 - 9,30 pana la 7-8 dimineata, iar peste zi de la 13-15,30 si atat!!! As vrea sa doarma mai mult, dar nu am sanse.

Iar cu mancarea, mesele noastre sunt:
5,30-6 dimineata lapte (240 ml)
10 fructe/iaurt/ousor/soldatei cu cascaval, branzica, in diferite combinatii
15,30 pranzul supe/mancarici cu carnita, am inceput sa-i dau din ce in ce mai des din mancarea noastra, sau de fapt sa mancam noi din mancarea lui
19 iaurt cu cereale/orez cu lapte/budinci, oricum mancaruri fara carne
21 lapte cu cereale (240 ml)

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Mergi la inceput

Dana sunt pe receptie sa sti.am telefonul in permanenta langa mine si forumul deschis.
inca o data iti urez nastere usoara si un bebe sanatos!!!

mai nu stiu de ce dar am niste dureri in partea stanga jos de merg cocosata prin casa.de la ce or fi?nu am nici nospa in casa sa iau.am doar fiole da cine sa ma intepe ca eu singura nu stiu sa imi fac!

ATAT DE MARE SUNT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui codrutaa

buna dimineata si de la noi, desi deja e la amiaza!
Acum am terminat de mancat, dansat, aranjat niste dosare (ea le imprastie prin casa eu le strang, dar le-am mutat pe un raft mai sus, ca nu se mai putea), citit din urma.
Multumim inca o data pentru primirea facuta si pentru ca ne-ati admirat si complimentat!
Asadar azi e ziua cea mare: vine primul fratior al clopoteilor. Dana, Doamne ajuta!
Ereena super melodia preferata a lui Matei. Alexia a apreciat-o la maxim cu chicoteli si dans!
Am vazut ca s-a mai discutat de greutatea copiilor. Ma primiti si pe mine in clubul posesorlor de gladiole? Alexia are 77 cm si 8,700 g (acum doua zile avea 8,900 dar cu burta plina de mancare si ceai.) Dar e activa, bine dezv. intelectual, incerc sa trimit piticii la plimbare. Pana la 9 luni nu m-am putut bucura de copilul asta de stresul faptului ca e la limita inferioara cu greutatea. Atunci m-am hotarat sa nu ma mai stresez. Ea nu a fost niciodata bolnava, decand s-a nascut. Bine piticii mai vin, dar incerc sa ii alung.
Mai voiam sa zic ceva, dar nu mai pot ca misuna asta mica peste tot, si imi tot striga AE, AE - s-o duc afara, la aer!
Asa ca ma execut, mergem afara.

Codruta mami de Alexia (21.01.2008)

http://community.webshots.com/user/codrutaa

Exact ca mine, am o gladiola, de 76 de cm si 8.600.Incepand cu varsta de 4 luni tot timpul a fost la limita inferioara de greutate si cateoadata chiar sub ea.Nu am avut ce sa-i fac.L-am dus si la vreo 3 pedatri si toti mi-au zis la fel.Nu am ce face, asa e el mai micut.
Eu nu am avut cu el probleme cu mancatul decat foarte foarte rar.Si manaca si cantitati mari.Da e argint viu, nu are astampar nici 2 secunde.
In rest e foartre bine dezvoltat psihic si motric.Piticul meu e cu vorbirea acum, da nu-i inca chiar pe mine, sta sa sara.Ma asteapta un pic.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

pai daca veniti amandoua(mada si nicole) nu mai scapa tati de gura mea!

ATAT DE MARE SUNT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Si acum ziua buna fetelor, si se anunta foarte buna! Dana nastere usoara si bebe sanatos.Deci sa asteptam pana diseara?Am niste emotii...

Noi am fost afara de la 11 la 13, tare bine si cald e.In sfarsit a venit primvara, sper sa nu plece iar ca m-am saturat de frig.Urasc frigu, eu mai bine as muri de caldura decat de frig.
Na, hai ca incep sa aberez

Am vazut multe pozici, clopotei si clopotele de Ciumpilica, Mada si Alina de CT

Si Razvi mi-a facut-o azi dimineata si s-a trezit la 6 si 20.Nu mi-a venit sa cred, asa ceva nu s-a mai intamplat.Pana la 7.30 a tot povestit asa ca pt prima oara in viata mea l-am luat cu mine in pat si a adormit pana la 9.30.Asa da, am putut sa dorm si eu un pic mai mult.

Grati cu facul mancarii ne putem lua de mana.Nici eu nu stiu sa fac prea multe.Nu pt ca nu as vrea ci pt ca urasc sa fac mancare.cata mancare am facut acum de cand il am pe Razvi, nu am facut in viata mea.
Eu ma mai inspir de pe net daca aud de ceva mancare pe care nu o stiu face.Dau un serch pe google si sigur gasesc.Numa ca iti trebe si ambitie, si eu nu prea am.De multe ori prefer sa gatesc ce stiu si gata, cui nu-i convine sa nu manance.

Mai voiam sa zic ceva, da nu mai stiu ce Revin.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab
Grati cu facul mancarii ne putem lua de mana.Nici eu nu stiu sa fac prea multe.Nu pt ca nu as vrea ci pt ca urasc sa fac mancare.cata mancare am facut acum de cand il am pe Razvi, nu am facut in viata mea.
Eu ma mai inspir de pe net daca aud de ceva mancare pe care nu o stiu face.Dau un serch pe google si sigur gasesc.Numa ca iti trebe si ambitie, si eu nu prea am.De multe ori prefer sa gatesc ce stiu si gata, cui nu-i convine sa nu manance.

si eu la fel doar ca mie imi place sa gatesc.....dar cateodatadar gatesc ce stiu nu prea ma aventurez in retete noi decat daca nu sunt prea complicate!

ATAT DE MARE SUNT
poze

Mergi la inceput