Clopotei de ian-feb 2008 (203)
Raspunsuri - Pagina 3
madalina28 spune:
Noi week trecut am fost la Slanic Prahova in salina va recomand sa mergeti cu bebelusii, diferenta de temperatura nu este f mare in aceasta perioada a anului, in salina sunt 12grade constant indiferent de anotimp, sunt locuri de joaca amenajate pt copii cu leagane topogane, mese de pim-pong, teren de tenis cu piciorul, baschet, biliard pt cine doreste.Noi am fost pt aerul din salina cand am iesit la suprafata se cunostea diferenta
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
gabrittza spune:
madalina din cauza ta mi-am sunat sotul sa il intreb daca mergem duminica la salina.
a zis ca in principiu da dar nu mai stie drumul
si mai depinde de cineva daca ne inapoiaza niste bani.
cine mai merge la salina duminica?sa nu ma lasati singura,da?
Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
danonique spune:
Buna tuturor!Mi-au dat lacrimile vazand cate mamici sunt alaturi de noi.tuturor!Am fost la dr si am revenit acasa.Cred ca Darius va veni mai spre seara.Dr mi-a "fortat" colul(care era deschis deja de 3 cm) si de acum asteptam sa se declanseze travaliul.
ceska777 spune:
Danonique,
noi toate stam cu sufletul la gura.... il asteptam pe Darius. Tati e azi acasa? sa fugiti repede daca e cazul la spital. Nastere usoara!
Abia astept poze!!!!!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
grati.ela spune:
Danutz de Paris iti doresc o nastere usoara! Ma rog La DD ca bebe Darius sa fie sanatos, mancacios si cumintel!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
ginnette spune:
Ciao,
Am intrat doar sa-i urez nastere usoara Danei!
Si sa admir clopotzei si clopotzele - niste minunatii!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Anandrei spune:
Dana,facem galerie!!!! Doamne ajuta sa fie repede, usor si bine!!!
http://mutzupusha.wordpress.com
http://davidpufosu.blogspot.com/
Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
grati.ela spune:
fetelor in disperarea mea de a-l face pe Dudu sa manance am intrat la Zuzele gatesc si.... m-am rusinat. Desi in cateva luni fac 16 ani de cand m-am casatorit eu nu stiu sa gatesc decat mancaruri clasice (ciorbita, supita, borsulet si tocanita, ghiveci, mazarica, spanac, fasolica...). Nu am o pasiune pt gatit (se vede!), faptul ca miros apoi a gateli ma indispune complet, prea multe pe masa imi dau un rau fizic (gen raul de inaltime...asta patesc si cand am vraiste pe birou...brusc ma ia ameteala, imi vine sa vars...) dar sunt dispusa sa ma schimb. Cu ce sa incep?
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
aurel_cris spune:
Mai zuzici eu am ramas masca la cum doarme clopotei vostri,la noi somnul arata cam asa se culca pe la 9-9,30 ,se trezeste in zile bune de 2 sau 3 ori pe noapte iar la 6 trezirea totala.Pana acum o singura data sa trezit la ora 6,cam odata asa pe luna face prima trezire la ora 4 si mai doarme pana la 6.Ce norocoase sunteti,sincer m-am cam obisnuit cu asta dar am zile in care ma prinde rau oboseala.
Papica ce sa zic avem zile cand mananca foarte bine si zile cand mananca mai prost.Acum am inceput sa ii dau si din mancarica noastra,dar mai ii gatesc separat mancarurile ei favorite.Din borcanase nu a mancat niciodata,am luat si eu dar le-am pus la gunoi.
Despre greutate si noi avem cam 9,800 dar ce sa zic eu cand m-am vaitat la medic mi-a zis ca nici eu nu-s prea mare,ca seamana cu mine,asa mi-a inchis gura.
Cat despre bebe numarul 2 sincer mi-as dori mult sa mai am un copil dar imi este groaza de tratamente,Bianca iubeste tare mult copii si ma simt tare vinovata ca nu va avea si ea un fratior/surioara.Ma gandesc mai ales ca suntem departe si ii va fi tare greu singura pe aici.
Am vazut pozici cu David cel harnicut,Ioana de CT.,Sofia
STANCUTZA asa este vremea pe aici, ai toate anotimpurile intr-o zi,atunci batea un vant....,oricum vremea a fost cam nasoala in ultimile zile,de fapt am vazut ca si in tara este la fel.Cat despre dintisori nu stiu ce sa mai cred,ma gandesc daca ar fi alceva nu s-ar trage asa rau de gingie cu manuta.Eu oricum le-am tras rau si cu colici,dar ma gandesc ca altfel este ok,asta este.
CESKA aici de cum nasti ti se da tot felul de materiale despre moartea bebeului prin axfisiere,ti se explica acasa cand vin moasele despre asta.Si eu am fost obsedata de chestia asta,dupa 1 an mi-au zis ca nu mai exista acel pericol ca ei se pot apara singuri acum.Si Bianca dormea la fel fara nimic in patut,ea in saculet,acum i-am pus o pernita de bebelusi ca ii place vad sa doarma cu ea.Cand m-am dus sa o cantaresc am intrebat sa fiu sigura si mi-au dat unda verde,eu tot mai am inima stransa ca prea m-au infricosat.Eu am sa o culc tot cu saculetul si la iarna caci ea daca a fost obisnuita asa nu sta invelita deloc,le zvarle imidiat.
SHOSEScotia este tare frumoasa intr-adevar,am fost de cateva ori acolo,totul este foarte curat,scotieni sunt foarte amabili deasemenea.
ELLENUTA a fost de coma al tau sotior,asa-i si al meu useless nu are habar de nimic,nu mai zic nimic.
DANA nastere cat mai usoara mami
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
madalina28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrittza madalina din cauza ta mi-am sunat sotul sa il intreb daca mergem duminica la salina. a zis ca in principiu da dar nu mai stie drumul si mai depinde de cineva daca ne inapoiaza niste bani. cine mai merge la salina duminica?sa nu ma lasati singura,da? Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2 ATAT DE MARE SUNT asa a venit pe lume Daria poze |
Pai dc veniti duminica venim si noi inca o data e f benefic pt pui si chiar imi place,pe Sofia am dus-o de multe ori prima oara era in burtica
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...