Clopotei de ian-feb 2008 (203)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Fetelor e un capitol asa minunat, in care asteptam un bblus, nici nu-mi vine sa va spun problema mea, pe care tocmai am rezolvat'o. Dar nu ma pot abtzine.

Ultimele 10 zile am fost mai mult moarta decat vie.
Mi'a intarziat ciclu 10 zile. Fara motiv, nu facusem nimic fara 'cap'...si totusi ajunsesem sa fiu 100% convinsa ca sunt insarcinata.
Sa nu va fi facut in sufletul meu.
1. ma simteam extrem de vinovata fata de Iulia, nu stiu de ce, dar imi venea sa plang numai cand ma uitam la ea
2. imi era frica de ce o sa urmeze
3. am avut probleme cu maseaua, am luat vre'o 3 fiole de algocalmin in 3 zile consecutive, am fost la stomato, mi'a facut anestezie si mi'a scos nervul...vedeam numai malformatii in fata ochilor.
Eu cu Iulia nu am luat decat vitamina C, cand am fost racita si centrum materna...am avut mereu piticul asta cu medicamentele in sarcina.
Azi mi'a venit ciclu si imi venea sa plang de fericire.

Doamne, dupa experienta asta, nu o sa ma mai auziti vorbind asa usor despre bebelsui.

all si ma apuc sa citesc din urma, ca nu am mai citit nimic.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ioana am admirat comoara...ce imi place in poza asta: http://entertainment.webshots.com/photo/2413449610104142649TgesQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

neata la amiaza
DANA MAMI NASTERE USOARA SI BEBICU SANATOS,VOIOS,FORTZOS,PAPICIOS SI CUMINTE CAT FRATIORII LA UN LOC.....

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaaaa,

abia astept sa primim vesti de la danutza .. am niste emotii, parca as naste eu ..

azi fiind libera, am zis ca dorm si eu macar pana la 8, 8.30 ... ti-ai gasit .. la 6 i-am dat laptele evei, m-am intors in pat .. boon .. pe la 7 ma scoala sotu .. tu nu pleci la serviciu .. eu, suparata .. NU .. la care el imi zice .. aha si eu asteptam sa ma trezesti tu .. bag capu in perna, el se scoala din pat .. siii .. nu stiu de ce se impiedica si sa lateste pe jos cat e de mare .. da-i sari din pat, maseaza-l ca s-a lovit la picior .. in fine, constatat ca nu are nimic si bagat la loc in pat .. peste 10 minute vine, se urca pe sifonier sa-si ia trollerul ca el tre' sa-si faca bagajul ca pleaca la galati .. .. taman ce ma luase somnu' iara .. scotoceste prin dulap, imi arata ce sa-si ia la el .. in fine pleaca din camera .. ma intind in pat, atipesc .. se deschide usa .. sotu sa-mi zica PA ... bine pa .. pleaca odata ca mi-e somn .. somn care fugise .. in fine ...

dau si eu o ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 12+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ceska eu zic de plapumi si perne mari de adulti. Si mie imi place sacul de dormit ca stiu sigur ca e invelit..la Iulia nu am avut.

Hai sa va pove de-a ce ma joc cu Iulia...de-a nasterea. Eu sunt dl. dr. care o ajuta sa scoata bb...e respira sacadat si eu ii scot bb (animalul de plus pe care il baga sub bluza)...i-am explicat daunazi cum se nasc bebeii...a mai tras un ochi cand ma uitam la emisiunile cu nasteri in direct...a retinut ceva nu?...e foarte fan...pana acum a nascut cam 10 plusati...ii si sterge de mucozitati...se pregateste fata...Am intrebat-o intr-o zi ce si doreste de la mosu...mi-a spus ca un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

elle imi pare rau ca nu ai putut sa dormi si tu mai mult azi dar ai povestit asa de frumos ca imi si imaginam totul.
shose

Danuta nu da nici un semn?si la toaleta ma duc cu tel dupa mine.nu mai am rabdare,parca nasc eu.
Dana nastere usoara si un bebe sanatos si papacios!

Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Vazut pozici frumoase cu David vrednicutz, Ioana constanteanca, Sonia care pleaca azi in 'tabara' ca si Iulia, am vazut familie frumoasa la Codruta, va zic inca o data bine ati venit, am vazut'o pe Bia in vacanta si mi'a placut tare mult in Scotzia.

Ceska si eu am avut si am acelasi pitic. Adica Piticii nostri sunt frati...hai sa ii gonim. Si acum o mai verific noaptea daca respira. Si nu am nici sac de dormit...o acopar cu paturica. O asist de la spital mi'a zis ca bblusii la varsta asta sunt asa destepti incat si'ar da jos de pe fatza orice paturica daca i'ar incomoda. Dar nu pot sa ma abtin sa nu stau stresata.
ca ai deschis subiectul

Vera, se pregateste Iulia de pe acum, sa stie tot despre ce va sa vie in viata unei fete. frumusica si desteptica noastra.

Elle te inteleg cu somnul. Pe mine daca sambata sau duminica ma trezeste cineva inainte de 10-11 sunt distrusa de nervi.
Dar ce sa'i faci...baietii sunt mai 'neajutorati' (io asa ii zic sotului), pe mine ma trezeste uneori sa ma intrebe si unde sunt prosoapele....desi sunt in acelasi sertar de 6 ani

Gabi si si acum va apreciez pe voi mamicile x2 infinit mai mult.

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

La noi somnul este asa:
20:30 - 21:00 pana la 7 - 7:30 (de soua zile s'a trezit la 6:30 si sper s anu devina obijnuinta)
la 5,6 sau 7 (cand cere) 210ml laptic

la 9-9:30 cereale/ ou fiert cu painica/ soldatei cu cascaval/ biscuiti cu unt

13:30 ciorbica sau mancarica cu legume si carne ( de vre'o luna nu mai blenduim, doar pasam)
dupa masa o mandarina/portocala, un mar, o banana sau un fruct

18:30 branzica sau iaurt cu fructe sau budinca si poate o mandarina ( e preferata ei ii zice man-da-i)

20:30 210ml lapte

Asta e tot (rar mai cere un biscuite doi intre masa de dimineata si cea de prans)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

buna dimineata si de la noi, desi deja e la amiaza!
Acum am terminat de mancat, dansat, aranjat niste dosare (ea le imprastie prin casa eu le strang, dar le-am mutat pe un raft mai sus, ca nu se mai putea), citit din urma.
Multumim inca o data pentru primirea facuta si pentru ca ne-ati admirat si complimentat!
Asadar azi e ziua cea mare: vine primul fratior al clopoteilor. Dana, Doamne ajuta!
Ereena super melodia preferata a lui Matei. Alexia a apreciat-o la maxim cu chicoteli si dans!
Am vazut ca s-a mai discutat de greutatea copiilor. Ma primiti si pe mine in clubul posesorlor de gladiole? Alexia are 77 cm si 8,700 g (acum doua zile avea 8,900 dar cu burta plina de mancare si ceai.) Dar e activa, bine dezv. intelectual, incerc sa trimit piticii la plimbare. Pana la 9 luni nu m-am putut bucura de copilul asta de stresul faptului ca e la limita inferioara cu greutatea. Atunci m-am hotarat sa nu ma mai stresez. Ea nu a fost niciodata bolnava, decand s-a nascut. Bine piticii mai vin, dar incerc sa ii alung.
Mai voiam sa zic ceva, dar nu mai pot ca misuna asta mica peste tot, si imi tot striga AE, AE - s-o duc afara, la aer!
Asa ca ma execut, mergem afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Buna! desi nu e chiar asa buna.
noaptea asta a fost cea mai nasoala de cand s_a nascut ileana.
cred ca am dormit maxim o jumatate de ora legata. la un moment dat ma gandeam sa imi iau laptopul in pat si sa intru nitel pe forum (asta pe la ora 3), dar imi era frica de urlete furioase pana ma intorc. acum am constatat ca ii curg amandoi ochii, unul era lipit de tot de dimineata...

dana, nastere usoara! inteleg ca azi e ziua cea mare...

Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)

Mergi la inceput