Clopotei de ian-feb 2008 (203)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

maine seara e sotu la laptop
nu ii place sportul,nu se uita la meciuri
ma retrag acu pe bune
noapte buna tuturor!

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

adica rascolesc linistita DC,si multe altele fara sa ma gandesc ca maine dim ma trezeste bebe,sotu se uita la tv,dar pe mine nu ma atrage programul respectiv asa ca astept sa se culce sa preiau telecomanda

o o o ,maine sera meci,deci cred ca voi sta lipita de calculator,poate Darius se hotaraste pe maine seara

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Ma gandeam eu ca nu e singura ratusca de aici. Nu stiu daca vrea sa vrea sau doar ii place sa stea cu fata in apa. Si cu dusul face la fel.
Honey cum e AJ cu tubuletele in urechi? Sper sa fi scapat de infectii de acum.
Cameliaaaa unde esti?
Cati sper ca sunteti ok. Nu mai stiu exact cand trebuia sa plecati parca la sf lui martie.

Eliza
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Va invit la o cafea!Eu tot cu bebe la putrator sunt si simt ca intru in depresie.Ma obisnuisem deja cu ideea ca voi naste pe 27 si acum cand ma vad tot cu burtica imi vine sa plang.Noaptea asta am dormit foarte rau,m-am trezit de o mie de ori si am tot atacat frigiderul.Ma simt foarte rau si fata de voi ca v-am facut sa scoateti majoretele degeaba.Va multumesc tuturor ptr sustinere si imi cer scuze inca o data ptr alarma falsa.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si DARIUS 38+
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata
Niciun semn de la Dana si de la bb David?
Haide, Dana! Haide, Dana! Haide, Dana
Haide, David! Haide, David! Haide, David!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Intru de pe tel si in viteza am vazut ca Danuta este inca aici pe barcade.
Dana iti spun o metoda care la mine a functionat desi am aplicat o fara sa imi dau seama.
Am facut o baie buna, cada, cu spuma, relaxare si un pahar de suc langa. Asta seara. A doua zi la pranz in Ikea la cumparaturi mi s a rupt apa si seara am nascut.
Pupici si va tin pumnii.
Acum fug la carrefour sa fac cumparaturi, sper sa gasesc peste frumos sa facem la cuptot.

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

neata zuze buburuzeeeeeeeeee
Dana mami cand vrea Darius sa vina ,el stie oricum mai bine decat tine si poate mai are ceva trebusoare pe acolomai stii???
oricum sunt tocmite sa faca galerie asa ca zilnic le bagam pana cand facem si focu de artificiii,hai pupic
eu sunt in picioare de la 5 ,si asta ca nu am mai putut inchidee un ochii si gata,am coborat jos si m-am apucat de treaba.....asa ca atunci cand aterizeaza mama o sa o zbughesc prin satucu asta de cacao la plimbareala,singura ,apoi revin sa fac si etaju ca de acolo se dormea ca in texas,pe Sara cel putin am trezito eu la 9.30 ca deja exagera si eram cam plictisita ,tati la 8 a plecat la lucru asa ca ......
va sarut comorile si hai sa auzim numai vesti bune

ps Ilenuta mami cum esti???si AJ???sper ca ati avut o noapte linistita pisoiasilor

si asa pe final Angiiiiiiiiiiii,Doculetttttttttttt,Creataaaaaaaaa,Jelimoniiiiiiiiiiii,cei cu voi gagiciiiiiiiiiii

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Neata!

Vad ca Danuta noastra n-a nascut inca...oare ma astepta si pe mine sa-i fac galerie??

HAI DANA!!!HAI BEBE DARIUS!!!

Ieri a dormit fii'mea 3 ore la pranz;inca sunt socata!!! asa ceva,3 ore legate,nu s-a mai intamplat de f f mult timp.Ea de obicei doarme cam o ora,o ora jumate la pranz si cam ala e tot somnul peste zi.

Am vazut pozici cu Bia de Lala 20,cu Luca harnicut si....hm..am uitat niste fetite frumoase dar n-as vrea sa le incurc

Azi o sa fiu plecata de acasa de pe la 2,asa ca o sa stau cu sufletul la gura pana deseara cand o sa aflu vesti despre Dana si Darius.Oricum Danutz iti tinem pumnii(eu si sotul) sa ai o nastere usoara si bebic sanatos si mancacios.

Avem ceva poze noi si 3 filmulete(cu calutul si cu Iris disperata dupa desenele cu Tom si Jerry) la semnatura

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
www.youtube.com/user/irisuk1" target="_blank">FILMULETE

uite cum cresc
mami Iulia siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata clopotei si mamici de clopotei!

Dana si bebe Darius

si la mine a functionat mersul la cumparaturi...vineri am fost toata ziua la mall, si simbata noaptea la spital...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Iulia am murit de ras si de dragul Irisucai ce simpatica e cum se bucura la desene dar mi-au aparut si mie niste pitici: fata ta da din cap DA si isi scoate/pune caciulita la cerere (apropos )...a mea nici vorba de chestii asa serioase adica nici cand iesim afara nu ii place ca-i pun caciula, dar sa o mai puna si singura Nu da din cap nicicum, doar ca sa se strambe, nu a mai invatat cuvinte noi decat ce v-am mai spus deja....of, nu ma mai gandesc!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

neata zuzici!
Dana foarte buna cafeluta.
deci sotul s-a inselat in preziceri
mami stai linistita ca noi suntem aici sa te incurajam sa il chemam pe Darius la clopotei si sa punem majoretele la treaba.oricum au stat un an pe bara si trebuie sa isi revina la forma initiala,nu?
pupici si tie si lui Darius Pacalici

Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput