Clopotei de ian-feb 2008 (203)
Raspunsuri - Pagina 11
grati.ela spune:
LalaD am lesinat la nebuniile Mayei...e incredibil...m-am ingrasat deja 2 kg salivand...voi incerca salate pt mine si tati si ceva bunatati pt Ozi si Dudu.
intrebare: cum va descurcati cu calcatul rufelor? mie imi calca mama dar de cand cu operatia a trebuit sa ma descurc...la mine se spala ca la balamuc: 5 masini/sapt...nu apuc sa termin de calcat ca vin altele. Menajera a plecat in Spania dar la curatenie am mobilizat toata trupa si am decretat: sambata dimineatza e shmotru. vreau si eu o menajera dar decenta la pret (femeia de servici de la mine de la scoala mi-a cerut 100ron pe 8 ore)
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
danonique spune:
Buna seara!Noi suntem tot acasa si tot cu bebe la purtator!Cred ca dr nu l-a speriat suficient pe Darius asa ca mai asteptam.Imi pare rau ca am obosit degeaba majoretele si sper sa mai aiba putere atunci cand va fi momentul.Azi m-am plimbat pe jos si cu masina in speranta ca il voi convinge pe berbecut sa vina sa ne cunoasca dar degeaba.Pupici tuturor si va multumesc ptr sustinere!Chiar nu ma asteptam ca atat de multe mamici sa fie alaturi de noi!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si DARIUSAZI E ZIUA CEA MARE!
poze albert
stoisor spune:
nu sunt vesti de la Dana????? offf,eram sigura ca avem ceva stirii
hai Dana mami ,curaj,hai Darius puiu la clopoteiiiii
intru umpic mai incolo poate aflam totusi ceva
va pupacesc
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
gabrittza spune:
Dana cum sa nu fim alaturi de tine?
deci pot sa inchid laptopul in seara asta?
cat despre majorete aboa le-am facut incalzirea nu obosesc ele asa greu.
mamica si asteptam vesti.
Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
grati.ela spune:
Danutz de Paris ce emotii ne dai! Chiar acum imi facusem socoteala ca in septembrie erai gravi in 3 luni aproape...ce trece vremea!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
stoisor spune:
Dana am postat dupa tine ,nu am apucat sa citesc........mami da ce te mai lungeste pisicutul asta mic,papal mama pe el de pui drag
m-am mai linistit dar na......urmeaza,e pe vine
pupacim mamica curajoasaaaaaaaaa
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
danonique spune:
Imi pare tare rau ca am reusit sa va ingrijorez.Eu de o ora am intrat in casa si am ajutat-o pe mama sa le faca baita celor doi puiuti.Cand am luat-o pe Vanessa de la gradinita a venit spre mine si prima intrebare pe care mi-a pus-o a fost daca il mai am pe bebe in burtica.Promit ca atunci cand voi pleca spre maternitate voi scrie un mesaj aici pe forum iar dupa ce voi naste voi trimite mai multe mesaje.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si DARIUSAZI E ZIUA CEA MARE!
poze albert
alina023 spune:
Danutza ii place lui Darius la caldurica. Lasa ca stie el ce face. burtica si pe mami.
IrinaL, imi pare rau ca ai probleme cu Iulia. Si mai ales cu alergia asta... Multa sanatate. Am primit sms-ul de la tine dar l-am vazut tarziu si nu am vrut sa deranjez. Multumesc de raspuns si efort. Nu m-ai incurcat nicicum, apreciez ajutorul.
Stoisor...ce tragedie... Imi pare rau.
Ereena, nu ne-ai mai spus despre tatal tau sau nu am vazut eu? Sper din suflet sa fie bine.
Grati, e normal ca mama ta sa fie mai slabita dupa operatie, sa aiba si anemie... Din nefericire sunt efecte inevitabile. Dar isi va reveni si va fi iar langa tine.
Cat despre calcatul rufelor...am asa un talent de a cumpara numai haine care nu necesita calcat... Iar acolo unde nu scap, le calc inainte de imbracare. Stiu, sunt o lenesa.
Eliza ce ratusca scumpa ai... Ea chiar bea apa din cadita? Ce haioasa e... Si dulce...as papa-o toata toata. fetele frumoase.
Lala20 multumesc. Stai linistita...nici eu nu stiu cum voi reusi sa termin ca deja mi-am facut program pentru luni seara si nu stiu la ce ora ajung acasa {dar indiferent de ora am programat dormitorul la smotruit...fara aspirat, evident}.
Chiar...fetelor, e ok sa aspir dimineata pe la ora 7-7:30? Intreb la modul cel mai serios. Cheama vecinii politia sau o salvare cu camasa de forta?
Pupaceli si somnic usor. Acum dorm si mai linistita daca stiu ca Danuta noastra e tot oushor kinder.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma INVINGE cancerul!
stancutza spune:
Si uite asa, am postat si eu trei retete noi la subiectul zuzelor pofticioase...sa-mi spuneti daca le incercati si va plac :-)))
Mada, Eliza, v-am admirat printesele frumoase si poznase!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
danonique spune:
GRATIELA cand mai veniti in Paris?Imi amintesc ca i-ai promis OZANEI ca o vei aduce la Disney.GABBY, baga-te linistita in pat ca asta mic vrea sa se nasca de 1 aprilie si asa ne scuteste de stresul de a-i alege al doilea nume!Se va numi PACALICI!La Albert si la Vanessa tot asa a procedat dr.Dimineata mi-a fortat colul si spre seara au inceput contractiile.Acum se pare ca avem un puiut care inca din burtica vrea sa ne arate cat de incapatanat este.
poze albert