*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (37)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Dandusel unde esti mama? Raducu ce face? Si Crinuta? Tot la dureri de dintisori sunteti? Vezi ca am la semnatura poza cu wrapul. E super.[pup]

Mamiseli, ma bucur din suflet ca te simti bine cu wrapul! Chiar ma gandeam la tine ce greu trebuie sa iti fie sa o cari in brate! Si mie imi este f. greu ca am pb. cu coloana, dar nu ca ale tale! Ma gandesc ce fac peste o luna doua!

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

baa, care ziceai ca fimea probabil ca o sa fie sclifosita la mancare ca la fel e si taica-su??

asta e cea mai usoara cale sa le accepti sclifoselile si sa nu mai incerci din nou, mai ales daca iti gasesti si "motiv". astia aci zic sa incerci de 15 ori un aliment pana sa zici ca nu le place. si intr-adevar pe la 2.5-3 ani incep sa se muflaceasca la mancare (auzi, cica patrujelu din supa e "broaste" dupa fi-mea) dar asta nu implica ca nu o iei de la capat cu incercatul (nu fortat!) si nu iti folosesti imaginatia ca sa ii convingi macar sa incerce.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mav

mai fetelor, nu iese nici macar un strop la muls.... si anto o sa urasca tzatza, a supt la ora 14 si inca nu vrea si urlaaaaaaa urlaaaaaaaaa cum incerc sa-l pun la san. si nu mai pot, imi vine sa moooooorrrrrrrrrrrr.....
zau daca nu-mi vine sa-mi tai tzatza, asa rau ma doare

Deloc, deloc? Ca nici la mine nu ieseau cantitati, dar cand sanul era plin tasnea daca strangeam sanul. Mai ales cand mi se infunda cate un canal si dureeaaaa...! Ma gandeam ca poate nu ai lapte suficient si de aceea nu vroia Anto sa suga, dar daca ai facut mastita, inseamna ca ai lapte. Eu, cand Remus nu vrea sa suga tinut in brate, il pun pe pat si ma asez langa el si ii dau titi (asta de pe la 4 luni jumatate, ca atunci cand era f.f. mic nu riscam sa se inece).

Spiridus, mav, criss incercati cu degetele niste miscari de palpare mai ferma, in sensul de curgere al laptelui, pt. drenarea lui catre mamelon, apoi strangeti zona din jurul mamelonului. Si nu uitati... puneti varza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

pai, iti spusei.....merg pe modul "rabdare". da' eu sunt de fapt, foarte multumita ca-mi doarme 8 ore fara intrerupere, in fiecare noapte!!!!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

lauramiron si mie imi cade parul la fel. Stiu ca ati mai discutat subiectul, dar, raman CHEALA!!! Citeam inttr-o revista ca motivul caderii parului dupa nastere este ca nivelul de estrogeni din organism scade dupa nastere si se creeaza un dezechilibru. In timpul sarcinii, parul are o perioada de glorie, pt. ca nivelul de estrogeni este mare, ei contribuind ca firul de par sa aiba o durata de viata mai lunga (adica ramane pe cap mai mult timp parul fiind f. bogat).
Acu` ma gandesc (imi explic) ca din cauza asta pilozitatea corpului s-a intensificat in tipul sarcinii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Anes si eu m-am gandit la fel, are deja 5 luni jumate, rau nu ii pot face.
Alta chestie...acum 3 sau 4 zile i-am dat lui Damian prima data sa bea apa plata, si a baut fara probleme. Dar...a doua zi in loc de caca obisnuit de 2 ori pe zi, a scos un glonte, ca altfel nu am cum sa ii zic, si pentru asta s-a scremut 30 de min. Supozitor cu glicerina, a facut apoi tot asa. A doua zi la fel. Dar nu i-am mai dat apa. Ieri bagat un nou supozitor, a facut de 4 ori, de 3 ori tare si o data seara mai moale. Precizez ca nu i-am schimbat cu nimic alimentatia, nu am bagat nimic nou, nu am pus alta consistenta la nimic...Totusi mi-e greu sa cred ca ar fi apa de vina, dar stranie coincidenta.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor!
Afara e un soare frumos de dimineata , asa ca va invit la o si apoi la o plimbare.
Puiul meu a facut ochi la 7 (se putea si mai rau ) asa ca zic merci.
Ce mai fac fetele...sunteti mai bine? Uf, lista e deja asa lunga.. Muuulta sanatate si sa auzim numai lucruri bune!

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fluturasha, cerealele nu trec prin tetina cu trei deschideri. Exista tetine speciale pt cereale/lichide mai groase d.ex supa. La Avent d. ex este o tetina cu curgere variabila (are trei nivele de curgere). La dr Brown's exista unele in cruce. Eu am pe cele de la Avent si am mai "fabricat" eu unele din cele vechi de nivelul 1, taind in cruce varful tetinei cu o forfecuta.

bebeii mei papa cereale de luni deja, papa cam 160-180 ml la ora 23 sau 24, depinde cand se trezesc. Dorm pana in jur de ora 6 -6.30, chiar 7. S-au mai trezit cu partzuri deci ii durea burtik, nu neaparat de foame. daca maraie in somn in jur ded ora 5, le dau un pic ded ceai, sug de 2-3 ori si scuipa tetina, dupa care doooorm dusi pana la 6. Sper sa se prelungeasca timpul asta de somn, pediatra zice ca e f OK asa si ca va fi tot mai bine.

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Cerealele se dau din biberon cu tetina cu 3 deschideri?

mami de Iulia 26.11.2008

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

fluturasha23 am incercat si cu masaj la deget insa sunt ingrijorata ca problema persista de cateva luni deja(nu-l pot indoi)...
Sa aveti o zi frumoasa, insorita!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Iubita, ar trebui sa te vada un medic. Probabil ca cel mai bine isi va da si el cu parerea dupa ce-ti va face o radiografie. Nu lasa o problema aparent minora sa se transforme intr-una mare.
Ai grija de tine, ca printesa ta are nevoie de tine sanatoasa si voioasa!

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea

fluturasha23 am incercat si cu masaj la deget insa sunt ingrijorata ca problema persista de cateva luni deja(nu-l pot indoi)...
Sa aveti o zi frumoasa, insorita!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput