*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (234)
Raspunsuri - Pagina 14
adriuta spune:
La multi ani!!puiutilor care implinesc azi un anisor:
Bianca Maria 
Felicitari pucca!
Luca Razvan 
Felicitari cami33!
Daria Maria
Felicitari hagiyannis!
Victor Mihai
Felicitari Somleac!
Astazi sarbatoriti prima aniversare din viata voastra, si cu aceasta ocazie va dorim o copilarie minunata si o viata plina de noroc cu sanatate. Felicitari fetelor, sa aveti sanatate, sa va cresteti puii mari si numai impliniri si bucurii de la ei.

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
mihutza11 spune:

LA MULTI ANI BIANCA-ochioasa!!

LA MULTI ANI LUCA RAZVAN - bubu de Cami!

LA MULTI ANI DARIA MARIA!

LA MULTI ANI VICTOR MIHAI!

sa fiti sanatosi, fericiti si o viata plina de bucurii!
gata.. back to work..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
adriuta spune:
Fetele ia bagati un ockishor aici:
http://ghiocei2009.piczo.com/?cr=1#
http://ghiocei2009.blogspot.com/
...S.U.P.E.R....
MIMOeu am dat "reteta" spre traducerea din orice limba...
vaz ca nu a prea interesat pe nimeni.
Poti sa traduci si din chineza...orice
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
ccris_ccris spune:
randunici, tot pe la ore mici dupa o zi plina!
Nu stiu daca v-am zis, dar m-am apucat de curatenia de Paste (asa e< Tuchi, iar curatenie!) si fac cate o camera o data ca sa nu-ntorc toata casa cu
in sus.
As fi venit si eu maine in IOR, dar trebuie sa fac dormitorul, duminica m-ar fi aranjat mai bine, ca era zi de odihna si plimbare.
Naty si cine mai doreste, haideti duminica in Moghioros daca nu sunt doritoare pentru IOR sau repetir duminica in IOR!Pup Iuliuta si Sanzi pe gingiutele dureroase!
Nicol, mami,
, n-am vrut sa te pun pe jar, dar paza buna... Poate mi s-a parut, vad ca nu s-a mai sesizat nimeni.![]()
Clau,
pentru ziua relaxanta!
Raluca, tare faza cu barbatii si telefonul.
Gecko si Mimo, ca de obiecei mortale!
Gecko, multumim frumos pentru articole, tare linistitoare!
Stefanut, ginerica, bravo pentru primii pasi singurel!

Vad ca s-au exprimat pro 23 mai: Clau, Luny, Nicol si Mimo!
Kya, Ariel, Naty, Steluta, Roxanele, randunici?
Luny, mami, e drept ca mai avem aprilie la mijloc, dar trebuie sa stim de principiu ce si cum, ca sa vedem cum isi planifica fetele treburile. Cu 2 saptamani inainte e cam din scurt, eu atunci zic sa stabilim detaliile, ce meniu facem, cine ce aduce.
Zoze, multumesc pentru sustinere!
Mi-ar fi placut sa vii si tu.
Raluca din Grecia, chiar daca nu stau aproape de National, mi-ar placea sa vin si eu!
Valentina, admirabila initiativa!
Gata, va pupacesc de noapte buna!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
ccris_ccris spune:
P.S. Ca nu stiu daca mai pot intra dupa amiaza.

BIANCA MARIA

LUCA RAZVAN

DARIA MARIA

VICTOR MIHAI

SA CRESTETI MARI, SANATOSI, VOIOSI SI NOROCOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII!
FELICITARI, MAMICI, SA VA BUCURATI DE PUII VOSTRI!
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriuta Fetele ia bagati un ockishor aici: http://ghiocei2009.piczo.com/?cr=1# http://ghiocei2009.blogspot.com/ ...S.U.P.E.R.... ![]() MIMOeu am dat "reteta" spre traducerea din orice limba... vaz ca nu a prea interesat pe nimeni. Poti sa traduci si din chineza...orice ![]() Asa creste mare puiul www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea! |
Veery nice!

de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
adriuta spune:
Am o stare de kko...mai e liber oare butoiul acela? Daca nu, ma var o tzara dupa canapea. Am voie?
Nu s-a intamplat nimic rau e...doar asa o stare nashpa.
Hai ca ma apuc si fac eu cafelu' azi.
...so... pentru toata lumea 

. Aveti alaturi croisantele, laptele, creamerul,ziarele si zaharnita. Va rugam serviti cu incredere. Pentru ne cafegiste un ceiutz. Un cappucino doritoarelor. ...
Asa creste mare puiul
Olgutzika spune:

Bubu-de-Cami

Sa cresti mare mare, sa fii sanatos, iubit si voios!
Sa va traiasca, Cami, sa fiti fericiti!

Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
Olgutzika spune:

Biencuta, Daria si Victor

Sa fiti sanatosi, veseli si frumosi si sanatosi! Felicitari, mamici, sa va traiasca puii, sa creasca mari!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
Olgutzika spune:
Buna dimineata!
Saru'mana, Adriuta, de cafeluta! Mirosea tare frumos cand m-am trezit
! Ca fii-mea se trezeste la 8 in timpul saptamanii si la 7 in weekend, ca deh, asa e-n tenis!
So, Gecko, saru'mana mult pentru raspunsuri! Eu ma gandesc sa o vaccinez impotriva varicelei, pneumococilor, meningococului ala urat si hepatitei A cand s-o apropia de intrarea in colectivitate. Ai vreo opinie despre varianta asta sau crezi mai mult in schema voastra obligatorie ( adica, de ex, vaccinarea impotriva varicelei la 18 luni )? Multam inca o data!
Adriuta, Mihutza, Vio, la voi cum sunt schemele de vaccinare? Saru'mana anticipat pentru raspunsuri
!
Si eram datoare cu cateva raspunsuri:
Luny, incerc sa pun pozici, numai ca nu prea i-am mai facut...Dar caut eu ceva!
Clau, si mie mi-a fost dor de tine
! Uite, cand revin dupa o pauza de forum si te citesc pe tine, asa senina intotdeauna si optimista, imi vine sa imi dau palme ca nu-s prezenta aici zi de zi, ca poate as invata si eu de la tine sa fiu asa
Si nu mai stiu! A, da, Mihatp, saru'mana de urarile din 25
! Ai fost scumpa tare cu +1 
Si acum chiar ca nu mai stiu, si mai trebuie sa si fug, pentru ca Sophie a dat iama la inventariat cd-uri ![]()
Daca nu ne mai vedem azi...o zi minunata tuturor! La Ploiesti e sooooare si frumos, va trimit si voua din razutzele lui 
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008