*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (234)
Raspunsuri - Pagina 13
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui VALENTINA C
Voiam sa stiu daca Mufa se mai trezeste sau s-a dat pe brazda? Valentina si Matei (10.04.2008) |
a dormit cateva nopti fara nicio trezire, dar se mai trezeste cam o data, de 2 ori, dar nu mai e cu circ, adoarme singur si repejor la loc, e o maaaaare diferenta fata de acum o luna, cand am inceput..ieri, de ex, ne-am mutat la loc in dormitor, cu el, si s-a trezit doar o data, a marait cat a schimbat pozitia si a adormit la loc!...sa vedem in noaptea asta, ca sunt singura cu el, daca ma simte...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Simo, imi pare rau, multa sanatate puilor! 

Nico, e foarte bine 10 kg!
A facut si Rebe 8,700 kg. Nimeni nu ma crede, nici chiar pediatra cand am fost la vaccin nu ma credea si a cantarit-o chiar ea sa se convinga...Ea pare pufosica si dolofanica, dar nu cantareste la cantar!
Cu astenia...eu nu o simt, ma simt foarte bine in perioada asta, iar de CM cred ca n-am fost pe faza, nu stiu ce sa raspund...![]()
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
clauclau spune:
Luny, ce ma bucur ca Muffa a inceput sa doarma bine! Acum o sa scoti parleala!
. Sa aveti o noapte super usoara.
clauclau spune:
Am luat-o dupa urma lui Tuchi
, aseara am scris la pagina 13, acum la fel!
. Hai ca ma retrag, va pup si va urez noapte buna.

bubu05 spune:
Hi, hi, Clau ma bucur ca Rebe te-a lasat azi sa respiri ![]()
Nico, cu placere! si de nevoie inveti, ce sa faci...adevarul e ca eu am stat numai cu mama prin bucatarie pana m-am maritat...imi placea mult sa invat de la ea. Dar apoi, dupa ce m-am maritat si am avut si calculator, mi-a placut mult sa experimentez si sa fac si alte mancaruri pe care mama nu le facea.
S-au culcat si ai mei...Stef la 10 si ceva, singurel cu bibele lui
, apoi am stat cu Vlad si tati la povesti si am ras...mi-a explicat mie Vlad: "mami, tu stii ca noi avem pe maini niste dungi verzi, si prin ele trece sangele si se duce la cap si apoi gandim, si apoi se duce la picioare ca sa mergem...si apoi prin burtica...ia, tu ai dungi verzi pe maini?"
Si a iesit din camera si m-a pus sa aprind lumina ca sa vada
. Si eu mirata, l-am intrebat daca e vorba despre vene si el a zis ca da, dar nu mai stia cum se numesc
si l-am intrebat unde a invatat si mi-a zis ca i-a explicat tati ![]()
Apoi ne-a cantat 2 cantecele invatate la gradi...ne-a mai povestit de colegi si a fost tare dragutel ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
clau nu zic inca 'hop'..dar e mult mai bine..problema e ca se trezeste la 6-7..
si eu nu pot sa ma culc odata cu el, la 22...
bubu ce tare a fost Vlad cu venele!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:

La multi ani LUCA - BUBU! Fie ca prima aniversare din viata ta sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima,bucuria sa nu-ti dispara niciodata din suflet, sa fii sanatos si sa ai parte de multa iubire, iar cei dragi tie sa-ti stea alaturi mereu!

Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
ramo_cata spune:
nicoleta si eu sunt obsedata de kg copilului...
nu esti sg...si andru meu are 78cm si 9,5kg...cantarul a aratat 10kg dar avea pe el pampers,strampiori si body...
blankar 
valentina inca nua m intrat pe mail...trimit mesajul si intru si eu sa vad despre ce e vorba
off simo multa sanatate 
rebe ca-ti bagi fratiorul in seama si ca o faci pe mami fericita
luny-la mai multe nopti linistite
bubu ce baietel istet ai ...ma bucur
si eu am facut baitza puiului,i-am dat sa pape lapticul,l-am culcat si l-am lasat cu ta'su iar m-am rasfatat vreo juma de ora in cada...off ce bine ma simt ...
sunt f bucuroasa ca andru meu a inceput sa mearga f bine sg,isi mai pierde un pic echilibrul atunci cand trebuie sa ocoleasca ceva sau sa se intoarca...in rest ii place f mult sa mearga sg ,cand il iau de manuta o trage ...e asa scump ..si vesel imi vine sa-l mananc...
cand a venit socrela de la serviciu i-a adus o pereche de adidasei nr 21 si ii sunt mici
...sunt suparata ca are o pereche de adidasi adidas de la cumnata mea din spania si i-am probat asta seara si astia sunt ficsi..pana se face cald de adidasei ii raman mici...si sunt f misto ce ciuda imi e...
am zis ca o sa-l incalt prin casa cu ei ca sunt subtirei si merg mai ales ca eu am gresie prin bucatarie,hol sunt super...macar asa sa-i poarte...
va las si eu merg la somn ...va pup
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
bubu05 spune:
Aaa, am uitat sa va zic ca Stef a mers singur, frumos, sigur pe el, toata sufrageria, de la un capat la altul. Tinea o jucarie in mana si era tare concentart sa i-o dea bunica-sii 
Simo, imi pare rau de baieti ca sunt bolnaviori...of...ai mei au doar muci si ma stresez...vad ca la ei nu s-a agravat...tot muci subtiti 
Mai, ce-mi plac urarile Zozelinei, cu +1 si -1, super tare 
La multi ani Luca, Bubu mic si drag, sa cresti mare! 
La multi ani si Bia de Pucca! 
La multi ani Daria si Victor! 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ramo_cata spune:
bum]

LA MULTI ANI ,SA CRESTETI MARI SI SANATOSI
Bianca Maria
Luca Razvan
Daria Maria
Victor Mihai 

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR