Moldovence aspirante sau gravidute(10)
Raspunsuri - Pagina 6
bitza20 spune:
pogonici1977[/i] imi pare rau ca nu a fost ok cu dr onofriescu, nu stiu ce sa zic....mie mi-a inspirat incredere. Acum nu stiu ce sa zic, sincer ca eu nu prea am fost pe la multi medici ca sa stiu cam care e mersul, cel putin aici in SV nu am fost la nici unul. In Iasi am mers doar la Omini la dr. Toma si la dr Onofriescu. Cand am fost la el prima data si i-am expus cazul meu, mi-a dat sa fac un profil hormonal, spermograma sotul...si acum m-a chemat la celioscopie.Sa speram ca DD va lucra prin mana lui si totul se va termina cu bine. Spune mi si mie mai multe detalii despre dr de la chisinau. Tare as vrea sa mai stiu si a doua parere a unui medic bun, dar din pacate nu prea cunosc. M-am trezit intr-o lume total necunoscuta mie, si nu stiu de unde sa cer informatii cu privire la pasii pe care trebuie sa-i fac.Va pe toate si aveti grija de voi
pogonici1977 spune:
bitza..in primul rezolva cu celioscopia, eliminand endometrioza atat cat se poate, si apoi indreaptate spre un dct mai bun...nu stiu daca Onofri e in masura si are atat rabdare cat sati indeplineasca visul.....mie personal mi la spulberat de tot, vazand ca nu era corect si bine ceea ce imi facea mie...si hotararea mea este fara intoarcere la el..doar ptr probl minore atat merita banii banii..eventual monitorizare, celioscopie si cam atat
eu al el voi mai merge doar adca e nevoie de o noua celioscopie, dar asta se va vedea dupa un nou HSG, ptr la mine probl e cam complicata...eu mam indreptat spre chisinau, ptr nu am gasit alta solutie, desi nu stiu daca vom face sau nu FIV, vom vedea dupa pasti cand vom merge la o prima discutie cu dct...
Delphinas spune:
raportez si eu z1.
sa aveti o zi frumoasa si plina de soare.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
bitza20 spune:
Pogonici, de cand mi-ai zis ca ai te-a operat Onofriecu si sa ma uit in topicul din decembrie, tot incerc sa caut ce ai scris atunci si nu gasesc, sincer... nici nu prea stiu unde sa caut, fiind noua pe aici, te rog mult ajuta-ma tu si zi-mi cum sa ajung la discutia aia. Spune-mi mai multe despre dr de la chisinau, cum ai auzit de el, cum il cheama, ce referinte are. Eu nu tin neaparat sa merg la O, dar dupa cum ti-am zis, experienta mea in ceea ce priveste medicii lasa de dorit, nu prea ii cunosc si de aceea am ales sa merg la O.As vrea totusi sa stiu si eu a 2 parere, vb ta...nu ma pot lasa doar pe mana unui singur om, in fond e viitorul meu in joc si daca el da gres, nu mai poate repara nimeni.
happymum spune:
salutare si de la galati. la noi este superb afara. aproape ca as merge in tricou, asa e de cald, dar mi-e sa nu se uite lumea chioras la mine...
va urez un weekend super frumos.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
oanka80 spune:
si la iasi avem parte de o zi superba de primavara dragele mele...simt natura cum invie la viata...mi-as dori sa fie mereu primavara. vreau sa va poop pe toate si va strang tare in brate si sa ne marturisim rand pe rand minunile zamislirii. eu am facut o pauza cu medicii ca tare m-au secatuit de bani dragele mele, dar dupa post va trebui sa o iau de la capat. asa m-am saturat de masa aia de la gineco...dar ne ducem crucea cu incredere in Cel de sus ca numai El le stie pe toate. cu credinta si nadejde vom invinge toate. spor in toate...
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf. Tihon Zadon
Delphinas spune:
si la vaslui e o vreme splendida...cald si frumos.
eu acum sunt in plina actiune cu oua incondeiate si icoane pe sticla.
abia azi am reusit sa gasesc si eu milligestul si de diseara ma apuc de luat. va doresc si eu un week-end frumos, plin de soare
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
pogonici1977 spune:
bitza...vei gasi pov mea de la operatie celioscopie cu onofriecsu la cap 6 pagina 14....eu iti recomand ptr celioscopie dct Onofriescu, e bun aici, dar mai departe ma abtin....deci te rog dute sa te op onofriescu....
ptr investigatii mai complexe iti recomnad chisinau, dar nu inainte de celioscopie...iti voi mai da sfaturi dupa ce vei face celioscopia....
mvb spune:
Pogonici sa inteleg ca Onofriescu nu este un doctor care sa aiba rabdarea si meticulozitatea de a urmari o sarcina 9 luni? Eu as vrea sa devin pacienta lui, dar tot trag cu ochiul pe ici pe colo, iar tu m-ai derutat un pic.Eu am nevoie de un dr care sa ma trateze cu rabdare si multa, fffff multa intelegere...pt ca sunt un pacient mai special...cred ca intelegi de ce am spus ca sunt mai special
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
pogonici1977 spune:
deci eu repet, dct ONOFRi nu e un dct incompetent, dar pe mine nu ma facut sa fiu fericita, nici macar nu am ajuns sa simt si simptomele alea de grviduta, eu nu am vazut la mine un test cu II liniute in viata mea...ceea ce ma deranjat la mine, e ca nu nea explicat ce inseamna HIDROSALPINX+OLIGOSPERMIE= INFERTILITATE....e un diagnostic greu de invins....ma deranjat ca a fcaut experiente pe mine, efectiv a mers la ghici cu mine facand 2 tratamente hormonale fara a face investigatii...poate nu mi se potrivesc..exact ceea ce a si fost
fetelor ducetiva la el...nu dati inapoi, bitza...dute sa te opereze onofri, e bun in celioscopie, eu am fost multumita..
mvb...iti recomand onofri, sa ti urmesaca o viitoare sarcina....
si eu daca voi fi cat de curand insarcinata- cu ajut celor de la chisinau- voi merge la monitorizare sarcina, tot la onofri, dar pana atunci, eu consider ca pierd timpul si banii degeaba
sper ca am fost destul de explicita de ce sunt eu dezamagita de onofri....
repet e un dct bun ONOFRIESCU...dar la mine nu sia dat interesul asa cum ar fi trebuit.....