Moldovence aspirante sau gravidute(10)
Raspunsuri - Pagina 2
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanka80 sophie m-ai pus pe ganduri urandu-mi o sedere cat ma scurta aici. sa inteleg ca v-am necajit cu intrebarile mele. iertare dragele mele "Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf. Tihon Zadon |
nu la asta s-a referit...sa stai cat mai putin la aspirante si sa te muti cat mai repede la odisee...asta e.
nu superi pe nimeni cu intrebarile tale
facem schimb de experienta
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
angel33 spune:
oanka asta e doar un popas care iti doresc sa fie scurt, destinatia e la odisee. Intrebarile, sfaturile, indrumarile sunt foarte bine venite.
As vrea sa fiu si eu trecuta pe lista aspirantelor, de cineva "bun la mana" ca nu vreau sa mai stau mult pe aici, vreau sa ajung la destinatie.
Cateva detalii despre mine: am 33 de ani, un copil mai maricel obtinut fara ajutoare, analize, interventii si pe 6 aprilie fac laparoscopie, histeroscopie, ce mai, o sa fiu intoarsa pe toate partile.
Multumesc, pupaceli la moldovencele mele dragi si post usor.
irina82 spune:
Pogonici, referitor la temperatura bazala, as spune ca e cam ridicata si daca se tine tot asa si in continuare, de ce sa nu incerci un test la sarcina. Am citeva intrebari aici, care este durata ciclului de obicei? in ce zi a ciclului ai notat ridicarea temperaturii bazale? In ziua precedenta acelui urcus probabil ai ovulat, daca ai prestat in zilele alea atunci sunt sanse bune! Testul la sarcina se recomanda sa-l faci in z12-14 de la ziua ovulatiei, implantarea se produce peste 5-7 poate chiar si 10 zile de la ovulatie iar pentru ca testul sa citeasca un rezultat pozitiv nivelul de HCG trbeuie sa fie mai mare decit 25 (lucru care devine posibil in citeva zile de la implantare). Sa dea Domnul sa fie bebe!!! In orice caz, scrie-ne.
happymum spune:
citat din mesajul lui oanka80 sophie m-ai pus pe ganduri urandu-mi o sedere cat ma scurta aici. sa inteleg ca v-am necajit cu intrebarile mele. iertare dragele mele "Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf. Tihon Zadon |
hei, nu se supara nimeniiiiii... asta e urarea de imbarbatare...
aspiranta = cat mai scurt timp
apoi
directia = la odiseeeee...
Doamne ajuta sa ajungem toate la odisee cat mai repede posibil.
a trecut plansul?
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
pogonici1977 spune:
eu am un CM neregulat, azi e 32 zi, dar sigur nui sarcina, ma doare burtica acum, cred ca vin rusiiii.....trag ponoasele de la tratam din febr.....mama lui de clomifennnn si tot neamul lor, a inceput sa scada TB e azi 36,8..deci da inapoi....ma doare burtaaaaaaaaa...vin rusiii curand
va pup azi am progr administrativ
poftiti la o
Delphinas spune:
citat din mesajul lui pogonici1977 .....mama lui de clomifennnn si tot neamul lor, |
de ce? ai avut reactii adverse? spune-mi mai multe te rog, caci dupa dupa ce termin AC si vine CM mi s-a dat sa iau si eu clomifen
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
sophie76 spune:
oanka80, nu superi pe nimeni, asa cum ti au explicat si fetele iti doresc sedere scurta aici la aspirante si apoi fuguta la odisee, asta imi doresc si mie si tuturor fetelor de aici, intrebarule tale sunt binevenite!!
Delphinas , de unde stii ca nu ai ovulatie? asta poti sti cu siguranta doar daca faci o monitorizare ecografica intr-o luna sau mai multe,poti sa mi spui te rog ce anume din analizele tale hormonale au facut o pe doctorita ta sa spuna ce nu e tocmai OK? Oricum chiar daca iei clomifen sper ca doctorita ti a recomadat si monitorizare ecografica ca sa vezi daca e eficient sau nu pt tine, si ai grija ca mai mult de 3 luni de zile consecutiv nu ai voie sa faci clomifen, si daca Doamne fereste nu da rezultatul scontat (noi tinem pumnii sa fie cu ochisori!!) nu mai are sens sa faci clomifen alta data, oricum sa fii atenta si la endometru pe durata stimularii cu clomifen!!
Multa bafta!!
sophie
oanka80 spune:
multumesc dragele mele de lamurire. atunci imi voi dori si ei o sedere cat mai scurta aici.
si eu stiu ca nu se ia clomifen mai mult de 3 luni, asa ca atentie mare.
poopici la toata si spor la munca in casa, pt ca banuiesc ca la toate sambata e zi administrativa....si poate va amintiti de proiectul TERRA FARA BECURI diseara la 20.30.
ahhh si era sa uit HAI ROMANIAAAA[majoreta
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf. Tihon Zadon
dymomo77 spune:
Buna dragele mele tocmai am intrat sa va citesc si sa vad ce mai e nou. Noi azi am fost la eco si am auzit inimioara. A fost tare frumos. In rest suntem bine. Daca nu as fi asa somnoroasa nici nu as zice ca sunt insarcinata.
8+