Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 8
angelynna82 spune:
Giulianna si a mea recurgiteaza dupa ce bea laptic
Felicic unde esti?
300
Eva mi-ai adus aminte de copilarie
Muuh stie Dimitri unde e cel mai bine
Ada cata dreptate ai
Anamona eu nu am cand sa introduc in baza de date
MEniul nostru de azi dimineata a fost urmatorul: nectarina si gutuie facute al abur, apoi blenduite si amestecate cu branzica = o lingura a ramas din 200grame
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
300 spune:
Giulianna chiar ieri m-a gratulat cu un bol gelatinos de lapte dupa ce m-am chinuit sa suga destul cat sa nu trebuiasa s-o alaptez imediat cum ajungem in parc. Daca Edi e agitat, mai ales, mi se pare normal sa regurgiteze. A, si regurgiteaza doar laptic, ar fi cam dificil sa regurgiteze piure de legume de exemplu, ala mai seamana in stomac a bol alimentar din ce-am citit eu (spre deosebire de laptic).
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
_giulianna_ spune:
Eva ce amintiri frumoase mi-ai starnit. O iubeam pe Sandy Bell, nu ratam niciun episod. Si-mi placea si de Mark . Parca asa-l chema nu?
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
anca81 spune:
Si noi ne laudam cu 170 g banana cu branzica, n-am mai adaugat altceva, era o banana mare, si eu m-as fi saturat. Tare buna mai e, daca s-ar putea numai asta ar manca . Acum doarme cu burtica plina
E o smechera, prima data cand ii duc lingurita la gura intoarce capul, daca simte gustul care ii place inghite, daca nu scuipa. Of of mey mey
La pranz bag iarasi cartof dulce la aburit, pun si carnita de pui, sa vedem cum merge.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
anamona spune:
300 merci de sfatul cu pompa...ma gandesc cum sa il aplic ca in ultimul alaptez mai cu spor doar in pat....gasesc eu cum.....
legat de greutate...ai observat ceva neobisnuit in comportamentul ei de zi zi?
thea suge des dar scurt....iar caki e mai spre portocaliu si mai apos.....
andy_galro spune:
Neata! Andrei cazut azi din pat cu tot cu bouncerdin mijlocul patului....de obicei il pun in bouncer in mijlocul patului si il baricadez cu niste perne mari de la canapea ca stiu ca vrea sa se dea jos....asta cand am ceva de facut si nu pot sa stau langa el....ei azi l-am pus tot asa dar nu l-am mai baricadat si m-am dus la baie sa fac si eu un pi...ca tot omu' na ca uneori si uit sa ma duc la baie....si numai aud buf!!!!nu va zic cum m-am ridicat de pe wc pe jumatate nefacuta....e un fel de rasu-plansu dar bine ca e el ok...offff ce sperietura am tras...toanta de mine...el s-a speriat un pic, a plans un pic apoi si-a revenit in brate la mine ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic, si-a reluat activitatile de stat in fund, intors pe toate partile,etc.....asa ca noi vom renunta la bouncer....il dam la verisorul mai mic care inca nu e asa sprinten(deocamdata)...acum Andrei doarme in carucior
de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
_giulianna_ spune:
Aaaaa da Ramo e super agitat. Nu regurgiteaza mult...dar nici putin si se intampla de fiecare data dupa ce mananca. Adevarul e ca nu sta locului o clipa, deh...ca toti copiii.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
300 spune:
Muuh cat te invidiez ca il legi pe spate pe Dimitri! Eu nu am incercat, mi-a fost teama. Any tricks?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _giulianna_ Eva ce amintiri frumoase mi-ai starnit. O iubeam pe Sandy Bell, nu ratam niciun episod. Si-mi placea si de Mark . Parca asa-l chema nu? |
eram indragostita iremediabil de Marc. topita, nu asa.
aveam 14 ani, clasa a 8a.
Meniul nstru de dimineata: jumatate de banana. E prima oara ca mananca banana. Au intrat 50 ml dar cam stramba. Am gustat si eu si era prea dulce, intr-adevar sau banana piure isi potenteaza gustul, nu stiu, dar fff dulce. Se cam mira mititelul. E obisnuit cu gust dulce cartof dulce, mango, para, morcov, dar banana pana acum e campioana.
La pranz cartof dulce +morcov crud, sau dovlecel aburit cu morcov crud, sa vad pt care optez. Diseara ma mai gandesc, pana atunci iesim afara si poate imi vine inspiratie.
Oricum, ce concluzie trag: fi-miu e fan legume, mananca morcov, dovlecel, cartof dulce cu mai mare placere decat orice fruct. Legume mananca si cantitate mai mare si cu mai mare placere.
Giulianna, fi-miu de cand era mic mic eructeaza singur, eu nu l-am pus niciodata la ragait. Tine si de pozitia de alaptare, poate, dar el reuseste mereu singur, nu papa pe spate.
De regurgitat cred ca a facut-o de maxim 5 ori pana in prezent.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------
Welcome, my son!!!
lala77 spune:
Neata mamici!
Haha, Sandy Bell!!!!???? Oau, ce vremuri!? Si mie imi placea.
Gaia, sunt de acord cu tine. Eu ,ca bebelus, mancam orice mi se dadea. Si maica-mea se batea cu pumnul in piept ca uite ce stie ea sa faca un copil sa manance, etc. Si s-a nascut apoi fratele meu; asta nici acum nu mananca mai nimic. Si ca bebe era si mai dificil. Facut si crescut de aceeasi parinti.
Noi iar am papat fructe si ne-au placut.
ASA MA JOC EU CU SORA MEA
Sper ca mearga url-ul ca nu prea imi amintesc cum se pune.