Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

eva, anca pe jos nu sta deloc in el...ii place la inaltime... si patul nu e foarte inalt de aceea am ales modalitatea asta.....bunicii au promis ca ne cumpara tarc si atunci mai schimbam putin ....sa vedem daca ii va placea...daca nu...pe jos....doar ca la noi e asa de rece parchetul....
ma duc sa schimb un pampers plin ahhh apropo noi am trecut pe libero si sunt ffff multumita de ei
....revin

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ia uitati-va la ultima isprava a Carlei.

Edit: e in genunchi, s-ar ridica ea si in picioare dar nu ajunge la marginea patutului, am coborat deja salteaua cu 3 nivele . Daca o tin de manute, e sus in picioare in 2 timpi si 3 miscari. Si nu stie sa se lase inapoi jos . De cand i-am lasat salteaua nu mai vede peste marginea patutului, asa ca se adapteaza

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75
Dar copiii manaca personalizat, pt. ca nu toti vor accepta aceleasi feluri de mancare. Noi le oferim ce e sanatos pt. ei, dar ei aleg. Avem suficiente exemple in acest sens si aici la bobocei, nu?
De aceea eu cred ca cerealele sunt chiar foarte bune pt. bebeii mai putin mancaciosi,pt. cei mai slabuti, sau pt. cei care nu accepta fructele si prin urmare nu au de unde sa-si ia vitaminele.

Babymom
, ai dreptate, ei isi personalizeaza singuri meniul, daca la asta te referi, in functie de gust. Insa aleg din ce le dam noi, adultii. Adica, daca ii dau o sarma pasata la blender sunt sigura ca fi-miu o papa, chiar o sa ii placa, de ce nu i-ar placea, in fond? Si organe daca ii dau in supa sunt sigura ca le papa, cel putin ficat. Dar asta nu inseamna ca mananca personalizat, adica adaptat nevoilor lui. Asta incercam sa zic.

Fff fain expose-ul despre glucide.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

-----------------------------------------------------------------------

Welcome, my son!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Doamne, Eva, da' unde-ai gasit-o pe Sandy Belle??!! Chiar, ce vremuri! eu eram prin liceu ( nu mai stiu in ce clasa a IX-a, a X-a ?) si stiu ca faceam pauza de invatat sa ma uit la episodul zilnic de Sandy Belle

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Anamona, linisteste-te. O sa iti zica doctorul mai multe, evident, dar nu cred ca e grav ce se intampla.
Asteptam vesti!

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

-----------------------------------------------------------------------

Welcome, my son!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ada, eu citesc din urma ( cat mai apuc, ca s-a trezit Drago ). Gand la gand cu ce-am scris in postul meu anterior: da, bebelusii nu mananca toti la fel.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

PAPAM MANUTE

ASA NE JUCAM

Sper sa mearga acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Anamona speram sa nu fie nimic

Anca mai ce printesa ai tu acolo, inca putin si o ia la fuga prin casa

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ange

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

anamona, mda, cineva si-a bagat manutele prin listuta aia de pe grupsi a facut-o cam varza....
nu prea se mai intelege nimic...oare cine a incurcat borcanele recunoaste? ca sa stim daca s-a intamplat sau s-a intentionat:)

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

www.gruiasfightforsight.com/donatii/" target="_blank">Un copil are nevoie de noi!

mai cand am trecut datele dce 5 luni ale Andeti - cred ca pe 17 - era totul ok in lista, n-am mai intrat de atunci :)

Nu ma mai inteleg cu anda, acum sta in fund in bratele mele (la 90 de grade) si plescaie, vorbeste... cred ca vrea si o portie de lovit tastatura.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Andreea bine ca n-a patit nimic bebe. Te inteleg cu bouncerul, anda tot pe canapea vrea. Scaunul meu e echipat cu niste centuri de siguranta pe care nu le folozsesc deocamdata dar par foarte nimerite.

Anca, bravo Carlei! trece raceala bag seama.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput