Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinalaura spune:

Sa intrati la pagina ghioceilor de la mamici de martie aprilie sunt lucruri foarte interesante despre alaptat despre primele zile ale lui bebe si multe altele.

Va pup pe toate si sa stiti ca mi-a fost forte dor de voi .

32+ VLAD GABRIEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Buna dimineata.
N-am mai intrat de o vreme pe forum; la servici evit sa mai intru ca Big Brother e in floare, iar acasa cand ajung nu mai pot sa stau pe scaun la calculator.
De cateva zile iar am contractii, ma doare burta cand stau prea mult in picioare sau prea pe scaun. La servici zilele trec asa de greu.
O sa-mi iau concediu de odihna de la inceputul lunii mai, dar pana atunci mai e destul.
Cred ca o sa-mi mai iau niste concediu medical.
Fetele voi stiti in ce conditii se poate lua concediu medical platit 100% din salariu?
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

alinalaura, Ela bine ati revenit

Laura Oananici mie nu mi mi a facut nimic vaginal de cand am stiut ca sunt insarcinata, cred ca le e frica sa nu avem scurgeri de sange dupa.
Cum totul e sensibil acolo acum....

Daca nu ai probleme cu contractii atunci nu ar trebui sa faca nimic, acum la analiza de glicemie mi a luat si retus vaginal pt infectii diverse.

Cand i am zis la moasa ca am avut pete de sange dupa ce medicul mi a verificat colul, mi a zis ca e probabil de la examen....
Carlaai terminat cu aranjatul mobilelor, ne ai lipsit ieri
Mariabunica , maine schimb si eu nr saptamanilor, te urmaresc
Am hotarat sa o aduc pe soacra mea in 3 saptamani aici sa ramana pana in iunie...tre sa caut zbor acum

NOI
Cristina 30 + 2 Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)
AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Am si o de dimineata:
Fetelor cu bebe 2, cam de 2 ani (Carla, Dicirstea si nu mai stiu...) ce veti face cu cel mare in primul an de viata a celui mic?! Il da-ti la cresa?! Eu ma gandesc sa-i tin pe amandoi acasa! Si cand face David 3 ani, sa-l d-au la gradi! Mi se pare prea mic de colectivitate la 2 ani!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Alyntaiti spun ce am facut eu, si eu ma gandeam la fel ca M e prea mic sa mearga la 2 ani la cresa insa cum am fost nevoita l am dus si in final n am regretat.
Progresele facute de el in materie de limba si tot ce faceau in cresa eu nu as fi putut sa fac cu el acasa, in plus cu un bb mic cum ai sa faci, o sa ti fie greu.
Eu cred ca nu i face rau sa mearga sa stea cu copii de varsta lui, caci oricum bb o sa ti ocupe mult timp si el o sa se plictiseasca.
Nu tre sa l lasi mult..eu il lasam pana la 4

NOI
Cristina 30 + 2 Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)
AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27
Fetelor cu bebe 2, cam de 2 ani (Carla, Dicirstea si nu mai stiu...) ce veti face cu cel mare in primul an de viata a celui mic?! Il da-ti la cresa?! Eu ma gandesc sa-i tin pe amandoi acasa! Si cand face David 3 ani, sa-l d-au la gradi! Mi se pare prea mic de colectivitate la 2 ani![/b][/red][/size=2]

Din pacate eu n-am cum sa o dau la cresa (problema locurilor insuficiente).
Si chiar daca as avea, n-as da-o, pentru ca ar fi primul an in colectivitate si de-acolo capata toate virozele. Nu o sa fiu in stare sa fac fata unui copil mic bolnav si unui sugar - plus de asta cel mic o sa ia boala de la sora-sa. Si o gripa banala la un copil de 2-3 luni nu-i chiar floare la ureche ....

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani
Din pacate eu n-am cum sa o dau la cresa (problema locurilor insuficiente).
Si chiar daca as avea, n-as da-o, pentru ca ar fi primul an in colectivitate si de-acolo capata toate virozele. Nu o sa fiu in stare sa fac fata unui copil mic bolnav si unui sugar - plus de asta cel mic o sa ia boala de la sora-sa. Si o gripa banala la un copil de 2-3 luni nu-i chiar floare la ureche ....

27+

Si eu ma gandesc la viroze.. Asta iarna a fost mai mereu racit si era acasa...

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

ooo lume noua! ce mai faci ramona?
ela cum mai e mami tau dupa operatie?

Vine bebica .... +34
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Alyntha, si eu iti recomand sa-l tii acasa, daca poti si crezi ca te descurci. Primul an la gradinita e intr-adevar mai nasol din punct de vedere al racelilor. Acum poti sa ai si noroc si copilul sa fie super-rezistent, dar sunt cam rare cazurile astea.
Plus ca, din punct de vedere psihologic, impactul nu ar fi foarte placut pentru copil sa il dai la gradinita chiar in momentul in care apare fratiorul. Se va simti frustrat si dat la o parte.

31+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Xeloxel si AlinaLaura, bine ati revenit!

Carla, ati rezolvat cu mobila? Cum esti?

31+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

Mergi la inceput