Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(56)
Raspunsuri - Pagina 18
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue77 Mariapoti sa mi dai si mie parola pt e mail ul comun? Merci NOI Cristina 31 + 2 Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)AMR 9 |
Trimis Pm!!

vad ca v-ati hotarat si la nume..felicitari..

31+
Darius NicholasBuburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
| citat din mesajul lui LauraOana relusha,mh nici cu voi nu avem poza deea_24felicitari pt bebe grasunel ![]() maria_bunicacine stie pe unde a umblat taica-miu (si eu sunt bruneta defapt mh si mie mi se pare ENORM pretul!!numai stiu astia cum sa iti ia si ultima camasa de pe tine daca se poate ![]() 32+GUGU ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula |
Taticul tau a fost cuminte...stai linistita..
31+
Darius NicholasBuburuza noastra
Serialbastre spune:
citat din mesajul lui Deea_24![]() ![]() Am revenit si noi dupa o lunga absenta. Raceala si-a cam facut de cap, a fost groaznic! Ieri am fost la doctor si surprizaaaaa, se pare ca dpdv echo bebe e mai dezvoltat cu 1 saptamana + (36 saptamani) si placenta este de grII/III... Lichid A este inca destul insa mi-a zis doamna dr. sa merg vinerea viitoare din nou la control ca s-ar putea ca in 2 saptamani sa nasc! M-a luat cu ameteli... Bebe are 2.9 kg. Va pup si merg sa mai citesc ce ati mai scris. Deea, 34+ cu bebel mic Darian RafaelCel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24 |
M-au trecut apele de emotie ...
Doamne-ajuta, sa avem numai bebei sanatosi si nascuti la termen in Odiseea Albinutelor.
LauraOana spune:
maria, ely ati reusit sa imi trimite-ti si mie citeva raze de soare!![]()
avem azi 15 grade...![]()
32+
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
LauraOana spune:
...eu ma duc la bucatarie..tre sa 
ceva bun...
pe mai tirziu!!!
32+
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
Ramona.P spune:
Salutari si pupici la burtici!![]()
![]()
parca am avut gura aurita ca incepem sa scoatem agitatele mai devreme ... mi s-a zbarlit paru pe mine cand am citit mesajul andreei (deea_24)!
daniela...dar tu chiar vroiai sa te dam la disparuti ...la urmarire generala?!Hmmm....sa nu mai faci asa...
Carla imi pare f rau Saby....multi 

ca sa scada febra
In sfarsit...ma trezesc si eu si vad ca afara e soare
Hai cu primavara!!!
Ramona
28+ cu
Bianca Maria
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman
clodyac spune:
fetele va pupicesc si eu sa aveti un week-end calm eu ma simt rau in continuare tusesc de sar camesile de pe mine 

si ma doare burtica de innebunesc de la atata tuse offfffffff
doamne ce repede ne apropiem de marele moment 
de abia astept sa vad cum o sa fie desi morrrrrrr de frica
29 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
31 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
blue77 spune:
Merci Maria
daa cred ca numele asta o sa ramana totusi, Marc adora un animator de la scoala Yoan si el ne a dat idee![]()
NOI
Cristina
31 + 2
Yoan Christian si Marc Adrian
(28.08.2004)
AMR 9
maria_bunica spune:
Inca o pauza mica..![]()
LauraOana..spor la treaba!!Ce faci bun?![]()
RamonaP si LauraOana..se pare ca ajuns in sfarsit la voi comanda mea de soare...
putin cam tarzior totusi,dar important e ca au onorat-o..![]()
Relusha..cu placere!!
Blue..cu placere!!Se pare ca tot baiatul v-a scos din impas cu numele..
si e chiar cum vroiati voi..scurt si international!!![]()
Clodyac..multa sanatate si refacere rapida!!
Imi pare rau ca nu mai trece raceala asta..
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra