Pepenasi de iul-aug08 (103) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 9
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flo1980 Offf noruca mea! Poate apar dintisorii ![]() Cuscra ce recomanzi pentru punctele negre din zona T ? _ Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash! |
pt puncte negre nu am nicio reteta...eu sunt pliiinaa!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ooka spune:
salut
Multumim de aprecieri fetelor, la adresa pocului biansur si multumesc si cui s'o milostivit si mi'a schimbat titlul la album
cupilu asta pe care il parasc
ca nu mananca nu vrea carnea decit fina ca frishca si mie nu'mi iese deloc. Altfel se ineaca si face nazuri nazuri. Azi a trebuit sa ii strecor piureul ca sa retin bucatile inecacioase si la final si'a baut piureul, ca bea tare bine cu paharul. Ne specializam amandoua pe zi ce trece.
Turturico, si io abia astept sa merg la greci. Numar zilele
si vlad, de unde era sceptic ca merem la tzara acu lesina de nerabdare. Pupam familia frumoasa si iti trimitem niste suport moral sa rezisti fara lacrimi cit mere Mara la cresa. 
Iza si alte fete constipacioase
, eu dupa operatia me de reparare, dupa nastere am tinut regim lichidian vreo 7 zile si trebuia sa evit musai scaunele tari, drept care am abordat o dieta pe baza de tarate cu apa. Adica mancam dim si seara cite o cana cu apa in care amestecam vreo 3-4 linguri de tarate fine (nu normale ca sa nu zgarie colonul). Eh, am facut treaba asta vreo 2 luni jumate si a functionat. Plus multa apa, legume, mai putine carnuri, branzeturi. Dar a functionat din plin. Si nici nu mai mi'a picat parul/nu s'au mai rupt unghiile etc (probabil de la B'urile din taratze). Asa ca va recomand, plus ca zic io ca sunt mai sanatoase ca ceaiurile de slabit care te rapun de durere si in cele din urma nu'si mai fac efectul.
Pupam bebeii bolnaviori si febriciosi. Anaxena, tu i'ai facut la fata vreo urocultura? Sa nu se fi pricopsit cu infectie urinara de tot face febra cind si cind. Sanatate multa va doresc
mami de Sofi
anaxena spune:
a adormit Maria...cred ca i-a scazut si temperatura iar de dintzi nu cred ca e vorba are o gingie virgina ca-n ziua in care s-a nascut ![]()
dc tot vb de cazaturi,pai Maria e campioana ca nu sta locului si da cu capul de toate coltzurile..s-a trezit azi dimineata la 6,buun bag tzitzi in gura,adoarme eu fug la mine in pat si pe ea o las la ea in camera pe canapea(care era intinsa),la 9 vine sotul la mine sa-mi zica ca eu am culcat-o asha pe Maria,eu ii zic ca da,la care el : pe jos??da,Maria se trezise si cazuse de pe canapea si s-a culcat la loc,pe jos...acum are si niste bubite pe frunte dar presupun ca sunt de la dormitul ei pe mocheta(ea doarme numai pe burta) si probabil ca dormind ea pe jos sa o fi luat-o curentul si sa faca febra...nu shtiu ce sa mai cred
s-a trezit si-a facut rondul de dimineata adiq cara jucariile din sufragerie langa patul meu,a rupt 2-3 pagini dintr-o revista a scos tot din sertar si pana i-am facut eu papa s-a ales cu un cucui pe partea stanga a capului si o zgarietura pe partea dreapta,ca ea s-a obishnuit si nu mai plange si nici nu-mi dau seama cand si unde se loveshte
azi stam acasa asha ca o sa am limbaritza
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
nu i-am facut urocultura si mi-a sugerat si Mada de Irlanda sa-i fac dar eu cred ca tot de la urechi...dar o sa-i fac urocultuta ca sa eliminam asta de pe lista
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
Maria,povestea nashterii
mcoca spune:
Xena, da fa-i urocultura. Aici urocultura e in protocol la fetitze, daca au febra si nu se vede ca e racita "cu ochiul liber" :))).
Vicky si
Maya (27.06.2008)
anaxena spune:
oricum ramane sa o fac luni,ca azi nu am unde sa o mai duc
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooka salut Multumim de aprecieri fetelor, la adresa pocului biansur si multumesc si cui s'o milostivit si mi'a schimbat titlul la album ![]() mami de Sofi |
Io'
Mamaaa taratze cu apa??? si ce gust avea? mamaaaa si 2 luni

_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
anaxena spune:
referitor la alaptat: sper din tot sufleul ca asta sa fie cauza pt kg mele in plus,iar cand nu voi mai alapta,desi cred ca e departe momentul asta,Maria fiind disperata dupa tzitzi,o sa-mi revin
dar ce fac cu burta asta de gravida care ma insotzeshte mereu??ca aia nu e de la alaptat
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
flo1980 spune:
Cuscra cred ca a simtit ca ai plecat de langa ea sia vrut sa te caute...haioasa rau ca a adormit la locul cu cazatura 
Ar trebui sa-i pui camera video, asa nu pierzi nimic din trasnaile ei de bebelush ![]()
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
anaxena spune:
ce sa-i dau Mariei sa pape..ca sunt in pana de idei..cine e pe receptzie ce ati dat sa pape azi la bbei?
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii