Pepenasi de iul-aug08 (103) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Da fetele, i-am facut analize si de acolo a reiesit intoleranta la gluten si la lactoza!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Am pus pozici proaspete pe picassa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadnabr

Am pus pozici proaspete pe picassa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Ptiuuu ce primavara ai adus in inimile noastre cu florile tale frumoase!

Oare in Cismigiul nostru or mai fi lalele multe, ca anul trecut? Cred ca nu mai au mult timp si infloresc curand....asta daca or mai fi...

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

noi azi am papat branzica calcica cu banana, da nu tot, ca vorba aia ce e mult strica
la pranz cartof, cu galbenus, putin laptic si unt.
si acuma ii fac pireu din para si mar, sa vedem cum le da, ignor sau accept
Vad ca nu are nimic de la vaccin pana acuma, sper sa fie totu bine.
acuma sa trezit, dupa ce a dormit juma de ora
notez papicile voastre, incerc si eu poate am succes

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

vazut pepenimea scumpi dom'le..scumpi rau de tot!
maria sa nu aveti reactii! Raul cand face..face cam la 8-10 ore dupa
maitrey, anna pupici sa treaca repede buba
xeno daca toto esti prin zona..zi si "la mine" care-i un fond de ten bun..da' buun! sau o fi mai buna pudra asta minerala..care zice-se ca acopera ca un fond de ten!? si io am puncte negre...nu multe da sunt ..pe "nasuc" si la barbie..si pori oleac dilatati (deci o tipa mi-a zis recent ca nu am porii dilatati..mno...itri trimet o poaza de vrei sa ma edifici si pi mini )

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankuta_1982

Da fetele, i-am facut analize si de acolo a reiesit intoleranta la gluten si la lactoza!

ankuta

of of ce de griji aici la voi..

uite un site cu diverse fara gluten ca asta mi se pare mie mai restrictiv www.biomania.ro/produse-fara-gluten/?_kk=intoleranta%20gluten&_kt=fea67e50-1525-4eac-ae3f-ed6cb573d325&gclid=CPKfhIylw5kCFYwH3wodkC-htQ" target="_blank">aici. Plus ca mai sunt in angst sau mega image, biscuiti din soia, orez scrie pe ei special ca sunt fara gluten. Lapte de porumb, de orez, soia, budinci de soia mai sunt la Kilife in piata amzei. In rest fara lactoza sunt tot lapturile astea mentionate mai devreme. Fructe si legume la greu, carne, ou.

Pupici si mai citesc si mai bag linkuri de produse

le: amu am vazut ca esti din Brasov. Asa ca nu baga in seama angst, mega image sau kilife. Vezi pe site. Noi folosim in alimentatie foarte mult orezul, ca asta ii place cel mai tare. Cerealele cu gluten nu prea ii plac. Si combin diverse cu legume si fructe. In sarcina io mancam cereale (tu poti sa pui orez sau porumb) cu lapte de orez (mi se pare mai bun decit cel de soia) si cu scortisoara. Plus ca io beam constant lapte de soia si de orez, ca am oarece intoleranta la lactoza. Nu forma cea mai urita dar e. La fata cum e? ca e un lapte pt mai incolo, ma gindesc ca o merge de branzica, la parmalat fara lactoza www.farmlanddairies.com/Parmalatmilk.htm" target="_blank">zymil.
mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

aa..de care iaurt zicea boti ca e naturelll de naturell si nu facut din lapte praf?

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Bai fetili, cari ma ajuta si pe mini, , ca azi am o problema si deja am ajuns la capatu puteriiVreau sa vad si io pozele si nu ma lasa, ce naibii are, ca mie imi face figuri de vreo 2 sapt.
Si asa imi vine sa si sunt super
Cand aveam si eu timp sa vad poze cu pepeneii.

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Maria activeaza PM sa pot sa-ti trimit parola
Iaurt eu ii dau de la Natura,contine numai lapte si culturi
Mada si eu vreau la floriceleeee. printesele frumoase foc!

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Mama mia ce spor aveti azi!

Mihaita,e un super ginerica,super dragalas si frumusel,vorba lui Bogdan e ca un bobocel(bobocica e Andreea).Ce mare a crescut de cand n-am mai vazut poze!

Atb,asa era programat we asta sa venim la Cluj cu Bogdan la un turneu de baschet dar s-a contramandat totul si au plecat la Gheorgheni ca cika e turneu mai puternic decat la Cj.Asa ca :((Oricum sper sa mai fie ocazii si sa ne vedem candva.
Deci pana duminica suntem doar in 3,poate mergem si noi sa-l vedem insa trebuie sa ajungem din pacate si la o inmormantare sau probabil si la priveghi maine.A murit sotul prietenei mele.A facut infarct si a fost gata,53 de ani.De ieri numai la asta ma gandesc.Om care n-a fost bolnav veci.Ce ti-e si viata asta,un fir de ata,azi esti,maine nu se stie.Off Doamne Doamne cum vin necazurile,acum 2 saptamani murise tatal ei si are mama paralizata de 3 ani.Crunt si dureros.

Maitrey,sa-mi zici ce gatesti pana la urma,si eu ma tot pregatesc de ceva vreme sa-l chem pe preot,noi ne-am mutat de aproape 2 ani si tot am amanat momentul dar cred ca luna viitoare il aduc daca se poate inainte daca nu dupa Pasti.Da-i pupic la domnisoara sa treaca buba.

Anna,poate ar trebui sa incerci sa-i pui mai mult cand doarme dar nici nu stiu care din creme ca deja atatea sunt de nu mai stii ce-i mai bun.S-a lovit la buza sau ce a patit?Off off

Ieri si azi am avut o vreme superba sper sa fie de acum incolo tot asa.

Pozele pepenasilor sunt o delectare pt mine.Dulci toti unu si unu!

Mergi la inceput