despre bone

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Aoleu!!!! .... Si am ramas la pagina 11!

Da' acu' io ma-ntreb... cu cine votez? Ca stau acasa (din convingere!), dar vreau si la munca, ba mai vreau si menajera... si vreau sa plec si in calatorii! Si as vrea si bona, dar astea-s rele, nu vor decit bani si nu am incredere in ele... insa mi-ar placea o bunica mai tinara si mai fortoasa! Si mai am si trei, nu unul... si nici sot care sa stie sa cistige bani, mama ei de viata! Cu care dintre voi ma cert, hai?

Ah, am uitat, si-s din aia cu ! Se baga careva? Ca ma enerveaza vremea asta de nu mai pot... Ca sa nu mai zic de Obama, de faptul ca dashteptul ala de Laden nu s-a lasat prins ca sa se termine criza asta... si sa ma duc si eu sa fac de mincare la copii si la sot, care munceste ca prostul de unul singur... ca sa am cui sa-i cer eu bani la pensie... Of!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

[:D
si chiar asa, cum de aveti timp sa povestiti atat !?

in timpul sau lipsa timpului , sau calitatii timpului pe care il petreci cu copilul....sau ....cum ziceti voi acolo...
eu numai o intrebare am?...cand scrieti voi atat de mult?
de la munca sau de acasa?

si ca sa vedeti ca subiectul s-a terminat, adica li-am a aflat raspunsul la intrebarea ei...subiectul se numeste "despre bone"

acum am si eu o intrebare..bonele cui?
sau e vorba despre "ce parere aveti daca copilul ar avea o bona?"

oricum, li-am , ma bucur ca ai inteles raspunsul la intrebarea cu menajera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

[:D
si chiar asa, cum de aveti timp sa povestiti atat !?

in timpul sau lipsa timpului , sau calitatii timpului pe care il petreci cu copilul....sau ....cum ziceti voi acolo...
eu numai o intrebare am?...cand scrieti voi atat de mult?
de la munca sau de acasa?

si ca sa vedeti ca subiectul s-a terminat, adica li-am a aflat raspunsul la intrebarea ei...subiectul se numeste "despre bone"

acum am si eu o intrebare..bonele cui?
sau e vorba despre "ce parere aveti daca copilul ar avea o bona?"

oricum, li-am , ma bucur ca ai inteles raspunsul la intrebarea cu menajera

alina

dar tu de unde scrii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

ca sa vezi ca citim si luam numai ce ne convine...

intrebarea era "de unde scrieti atat de mult"!!!
adica ma refeream la cantitate.... si automat la timpul necesar sa scrii atata... ca e clar ca nu esti prea ocupata "calitativ", indiferent de unde scrii, daca ai atata timp de pierdut despicand firul in 40

eu acum scriu de acasa si am pierdut pt. asta 5 minute...

tu cred ca numai o jumatate de minut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lum0880 spune:

Sper oferta!

Sa lasam copiii cu bunicii, si uite asa, ne trezim ca avem in casa bunici de 4-5-6 ani. Copii care gandesc precum bunicii, nu mai vorbesc de exprimarea unui copil crescut de bunici sau de bone cu o educatie indoielnica.

Personal, ma ingrozesc cand merg in parc.
Dar asta e viitorul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lum0880

Sper oferta!

Sa lasam copiii cu bunicii, si uite asa, ne trezim ca avem in casa bunici de 4-5-6 ani. Copii care gandesc precum bunicii, nu mai vorbesc de exprimarea unui copil crescut de bunici sau de bone cu o educatie indoielnica.

Nu sunt de acord cu reducerea concediului de maternitate sau ma rog, sunt de acord cu bonusuri sa te intorci, dar sa nu te oblige.
DAR sa vorbesti asa despre bunici, adica despre parintii tai mi se pare ... nu stiu cum.
In fine, poate ca fiecare isi cunoaste proprii parinti mai bine ...
Poate totusi te gandesti ca peste niste ani vei fi si tu bunica si daca ai auzi asa ceva de la propriul copil nu stiu cum ti-ar pica ....

Si in plus ce inseamna "exprimarea unui copil crescut de bunici"? Nu stie cele mai "cool" injuraturi sau care e problema??

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui lum0880

Sper oferta!

Eu nu mai aveam de gand sa apar pe-aici, dar postarea asta m-a intristat. To state the obvious, nu e nimeni obligat sa-si lase copiii cu bunicii. Iar daca opteaza pentru varianta asta, nu e nimeni obligat sa tina 'povara' in casa.
Dispretul aratat fata de aceasta categorie ma indurereaza. Chestia cu 'educatia indoielnica' vine cam asa: bunica mea materna (Dumnezeu s-o odihneasca) avea fo 3 clase - asa cat sa citeasca gazeta - dar era mai luminata si mai 'moderna' decat multe mame cu doctorate. Iar eventualele 'greseli de exprimare' deprinse de la astfel de bunici se repara foarte usor.
Eu il las pe fi-miu la mama de doua ori pe saptamana - am doar 5 cursuri semestrul asta. Si ii multumesc lui Dumnezeu ca am varianta asta.

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

subiectul asta ia intorsaturi din cele mai ciudate

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Hai mey, nu va mai inversunati la orice aberatii...

Se stie (sunt si studii pe tema asta, asta daca mai trebuia precizat) ca bunicii sunt o binecuvantare pentru o familie cu copii si ca o educatie ideala presupune viata in comun (dar nu sub acelasi acoperis ) a trei generatii.

Cu ce poti inlocui dragostea, rabdarea si daruirea unor bunici?

Alina

Mergi la inceput