despre bone

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia48 spune:

Sunt noua pe forum,dar cred ca sunteti total pe langa subiectul initial!!!!Plus ca m-am ingrozit cum vorbiti si faceti misto unii de altii.Credeam ca aici de dau sfaturi serioase,nu se face barfa,ca la coltul strazii!!Se pare ca m-am inselat,groaznic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Dia, de acord cu tine in tot ce ai spus. Inclusiv in faptul ca sunt noua aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Blackpanterro, dupa cum spuneam, cred ca nici pita cu sare nu-si permit daca mama nu munceste la acea doamna. Probabil ca in Balotesti, de unde este, nu-si gaseste de lucru, de accepta ca singura varianta lucrul la acea doamna.

E de-a dreptul dureroasa situatia lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Conchita, ti-am zis si eu lucrez, am un program extrem de lejer, castig foarte putin din cauza asta pt ca nu pot face mai mult de 400 de euro pe luna fara sa platesc taxe dar e super ok pt ca nici munca nu e grea si il iau si pe Aidan cu mine fara probleme.

Vad ca si la tine e ok ca timp, deci practic noi despre ce vb aici?Mi-am exprimat parerea, mai mult nu pot face.Sper ca s-a inteles ca nu urasc mamele care lucreaza, e chiar ok sa lucrezi numai sa iti faci timp si pt copii.

In legatura cu gradi, Aidan mere la gradi, 3 ore pe zi.Am facut asa pt ca el mi-a cerut.Eu m-am bucurat ca vrea ca sa invete germana. Daca el ar spune maine ca nu mai vrea nu l-as obliga.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alsa

Blackpanterro, dupa cum spuneam, cred ca nici pita cu sare nu-si permit daca mama nu munceste la acea doamna. Probabil ca in Balotesti, de unde este, nu-si gaseste de lucru, de accepta ca singura varianta lucrul la acea doamna.

E de-a dreptul dureroasa situatia lor.

alsa

Uite ce spune o alta mamica ce o cunoaste si ii cunoaste situatia.

"Nu este vorba ca ii este greu mamicii...este vorba de copil. Il vad ca se chinuie in fiecare dimineata sa se trezeasca si imi povesteste mamica lui cat ii este de greu prin mijloacele de transport in comun seara la venirea din oras." Citatul e de la subiect.

Deci eu inteleg ca mamicii ii e ok dar copilul saracul e tarat prin mijloacele de transport sa ajunga unde trebuie. Si atunci s-a gandit ca gradi saptamanala e raspunsul.

Cum as face eu? Decat sa platesc o caruta de bani la o gradi saptamanala, banuiesc ca e scump tare, as inchiria o camaruta(nu stiu cat sunt chiriile, in Timisoara pt o camera de camin se da 100 euro/luna si banuiesc ca gradinita aia e mult mai scumpa) in Bucuresti, as da copilul la gradi de stat care e gratis si as merge la lucru la femeia aia daca numai acolo gaseste de lucru.Si cand as veni acasa as avea copilul cu mine.

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Ia uite dragii mei care-i plangeati de mila lui Li-am. Si un zambet pe n-spe milimetri pentru cine credea ca-i subiect serios

li_am
nou venit

alsa
nou venit

dia48
nou venit

Ce de membri cu opinii compacte veniti toti in aceeasi zi sau pe aproape

Sa fiu sincera asteptam demascarea trollul-ului . Si eu as zice ca prolifereaza saracutul sub mii de forme... ufff ce trist e sa te plictisesti.

dede_89
nou venit

Si subiectul cu ciorba de la Parinti

Si la subiectul cu sarcina si avort:

raluk_psk
nou venit

natalia_nica
nou venit

Alter-ego-urile userului Liliana82 pentru ca zau coincidenta, coincidenta. Dar subiectele is toate atatatoare... nuuu si apar la nick-uri noi care sustin cand se disipeaza norii sau uita careva sa se indigneze de cum de rau e tratata autoarea "sobectului"

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

[quote] dar nici nu m-arunc sa judec mamele care o fac, ca nu le cunosc situatia. poate ele sufera toata ziua la "birou" intr-un job de rahat invinovatindu-se si disperand ca nu au alta situatie. nu stiu ce e la ele in casa! nu le pot judeca...usor nu cred ca le este...

Pacat ca mai devreme te-ai apucat sa judeci mamele care sint acasa cu copiii, pe motiv ca "si-au luat barbat sa le tina acasa si el duce greul financiar".
Eu nu judec pe nimeni, fiecare procedeaza cum crede ca e mai bine.
Intre o mama "rea" (nu dintre cele care-si maltrateaza copiii, dar poate ca-i mai nepriceputa) si deloc sau o chiar o bona buna - eu cred ca pentru copilul mic e mai bine sa fie linga mama lui. Mi se pare ca s-au si facut o multime de studii pe tema asta, copilul mic are nevoie de mama lui.
In orice caz, eu am lucrat dupa ce am avut primul copil, la al doilea am ales sa ramin acasa - pot sa spun ca motive de "guilt" am avut in ambele situatii. Acum imi e mai usor, cel mai greu a fost sa am "guilt" fata de copilul meu. Dar eu poate sint construita mai altfel si apoi fiecare situatie e diferita. Iti trebuie si putin noroc sa poti sa alegi.

Mergi la inceput

Andreea, nici ca mai intru pe la asa subiecte :) .Si asa e extrem de rar cand raspund la subiectele de la parintii raspund si crese, gradinite.M-a pus naiba sa ma bag in seama. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Iti trebuie si putin noroc sa poti sa alegi.

Asta este un mare adevar.
Eu am norocul de a fi putut alege sa stau cu copilul meu, cand am vazut ca gradinitele alese de mine nu aveau grija de copii cu responsabilitate.
Astfel, am avut sansa de a alege sa resping ofertele " bonelor ", care s-au oferit sa-mi ingrijeasca puiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ma oi fi eu o reclama ilegala - conmsidera acesta un avertismentta ordinara, dar ma intreb ce faci cand ai un copil pe la douazeci si un pic, il cresti pana pe la zece doispe ani. Si apoi ce faci; il sufoci ca sa te simti tu in continuare indispensabila, ii dai spatiu, mai faci unul, ii spui nu poti sa joci hockey sau alt sport scump pt ca nu ne permitem.
Trebuie sa existe o balanta, oricum eu sunt decisa s-o caut (deocamdata cred cu tarie in implicarea tatalui, care dintre noi doi e cel cu ore flexibile).
Nu fac neaparat apologia lucratului, dar sapt trecuta un tip care lucreaza cu barbatu-meu si sunt mai prieteni, i-a facut o criza de nervi, clasic conflict cu seful, scandal, tipul asta ar fi demisionat; dar...copil 8 ani, sotia nu lucreaza, socrii veniti si ei aici in vizita, sunt acum cinci oameni care traiesc din salariul lui (marisor). In situatii de genul asta mi se pare ca potentialul de abuz si alienare e imens si nu-mi spuneti ca relatia dintre soti nu se cam duce naibii ca nu va cred. Eu mi-as fi luat serviciu scurt, macar din respect daca nu din dragoste pt partenerul de viata.

Mergi la inceput