Popoarele lumii - carti pentru copii
din USA va recomand, pe incercatelea:
1. No Place Like Earth (Mickey Mouse Clubhouse)
2. Mickey Mouse Clubhouse: Over the River
3. Strawberry Shortcake Goes to School - Emily Sollinger
4. Best Storybook Ever - Richard Scarry
5. Best Picture Dictionary Ever - Richard Scarry
6. Best Word Book Ever - Richard Scarry
7. The Children's Bible in 365 Stories - Mary Batchelor
8. Count with Me - Shirley Barber
9. Lets look at colors - Shirley Barber
10.Bedtime Stories-including Tiger Tom - Shirley Barber
11.The Complete Book of the Flower Fairies - Cicely Mary Barker
12.The Complete Tales of Winnie-The-Pooh - A. A. Milne
Am cautat pana la pag.10 din arhiva si n-am gasit un subiect similar. daca exista, scuze. am vazut numai despre carti pentru adolescenti, adulti, carti romanesti, etc.
Raspunsuri
speed spune:
pentru copilasi mai maricei
enid blyton -the enchanted wood ; the magic faraway tree, etc
eva ibbotson- Journey to the river sea
betty g. birney - The world according to Humphrey; Trouble according to Humphrey
francesca simon- toate povestirile despre "horrid Henry"
Kate DiCamillo- The miraculous journey of Edward Tulane
revin cind imi mai amintesc
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speed betty g. birney - The world according to Humphrey |
am citit cateva pagini pe amazon, e super!! o s-o cumpar pentru nepotica mea, are 11 ani.
speed spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
am citit cateva pagini pe amazon, e super!! o s-o cumpar pentru nepotica mea, are 11 ani. |
si mie mi-a placut! ,am citit-o pe nerasuflate. pentru fetita de 11 ani a unei prietene am luat de Craciun "Journey to the River Sea" de Eva Ibbotson, i-a placut foarte mult, pina la urma am luat-o si pentru mine (ma rog, pentru fetita mea ) si mi-a placut si mie, e mai deosebita, actiunea se petrece in jungla amazoniana... pentru 11 ani cred ca e numai potrivita.
speed spune:
ps: de citva timp imi face cu ochiul colectia www.amazon.co.uk/Beatrix-Potter-Complete-Tales-Original/dp/072325804X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1238093559&sr=1-1" target="_blank">asta de Beatrix Potter, imi place ca e un singur volum...e cam scumpa insa iar fetita mea are deja 7 ani, pe de alta parte pare un volum ce-l poti transmite din generatie in generatie... daca il aveti careva, il puteti recomanda ?
conchita spune:
citat din mesajul lui speed ps: de citva timp imi face cu ochiul colectia www.amazon.co.uk/Beatrix-Potter-Complete-Tales-Original/dp/072325804X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1238093559&sr=1-1" target="_blank">asta de Beatrix Potter, imi place ca e un singur volum...e cam scumpa insa iar fetita mea are deja 7 ani, pe de alta parte pare un volum ce-l poti transmite din generatie in generatie... daca il aveti careva, il puteti recomanda ? |
nu o am pe-asta completa, am doar Selected Tales from Beatrix Potter (4 povesti doar) si imi place mult (pentru sonia e prea devreme). B. Potter e clasica si foarte po****ra aici.
pe amazon din US ai incercat? tocmai o vad si cu $4 used, iar shippingul e in general $3.99 eu am mai comandat carti pe amazonul nostru de la un dealer din UK si tot atata a fost transportul...
http://www.amazon.com/Beatrix-Potter-Complete-Tales-Authorized/dp/0723236186/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=books&qid=1238094903&sr=1-4
speed spune:
merci Conchita nu m-am gindit sa incerc pe amazonul american. ma duc acuma sa citesc terms & conditions sa vad daca expediaza si pe insula de smarald...
speed spune:
bucurie mare pe micuta mea, ieri am gasit la librarie "Surprises according to Humphrey"
Rayuela spune:
Pippi Långstrump,fetitza cu coditze roshcate si ciorapi luuuuungi si colorati.E atit de puternica incit poate sa care pe umeri un cal,are o maimutzica pe care o cheama domnu "Nilson" si e plina de bani:))
Iaca Pippi cu maimutica si www.buf.kristianstad.se/v_vram/Blabar/pippilangstrumpf1.jpg" target="_blank">Pippi cu calutzul.
Cititi la copii,sigur o sa le placa!
P.S.-toate cartile lui Astrid Lindgren sint haioase ,recomand!
ML spune:
citat din mesajul lui Rayuela Pippi Långstrump,fetitza cu coditze roshcate si ciorapi luuuuungi si colorati.E atit de puternica incit poate sa care pe umeri un cal,are o maimutzica pe care o cheama domnu "Nilson" si e plina de bani:)) Iaca Pippi cu maimutica si www.buf.kristianstad.se/v_vram/Blabar/pippilangstrumpf1.jpg" target="_blank">Pippi cu calutzul. Cititi la copii,sigur o sa le placa! P.S.-toate cartile lui Astrid Lindgren sint haioase ,recomand! |
Te-am prins !
Tocmai pe Pippi o citim acum. De fapt... recitim cele 4 volume. Sper sa dau si la biblioteca orasului peste alte carticele.
Dar cele fara cuvinte va plac? Preferata mea este "OH!", autor Josse Goffin. Fiecare pagina se "deschide" intr-o noua si surprinzatoare imagine.... o coada de pipa se transforma intr-o coada de pisica, pestele in rata ... etc.:
http://picturebooksforeveryone.blogspot.com/2009/04/oh-by-josse-goffin.html
cu B. Potter, A. A. Milne (super, super, super, inclusiv ilustratiile), Richard Scarry, L. Bemelmans cu Madeline, +/- Jan Brett...
Take joy! (poze)