America (157)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

monica,bine ai venit

stie careva cum se numesc taratele de grau si unde as putea gasi de cumparat??? sa ii fac Anutei baie pt nenorocita asta de dermatita

multumesc

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

wheat bran, si gasesti cam pe la orice magazin. La astea americane sunt in pungi, de la General Mills. Dar la tine in Chicago, poti gasi si la magazinele europene, arabesti,etc...

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Lisa, ai incercat Aveeno Soothing Bath Treatment pt babies?
http://www.aveeno.com/baby/index.jsp
Stiu multe mamici care l-au folosit pt bebelusii si copilasii lor, cu rezultate bune. Cred ca se gaseste la orice magazin.
http://www.amazon.com/Aveeno-Soothing-Treatment-Fragrance-5-Count/dp/B001E96MX0

Monica, bun venit. Si noi locuim pe linga Philadelphia, in Newtown. Sotul meu tot american este

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumim

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

pozele de la party
filmuletul cu dansul tre' sa vina tati deseara sa il micsoreze ca eu am incercat si nu imi iese..

va multumesc pt urari! .. dar tot nu am citit din urma , numai asa pe diagonala rapid.. dar revin mai pe seara.. sper.. pana atunci va !

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Lisa fetita mea cea mare a fost o minune in sapte acte cu dermatita. Uite cum am reusit noi sa calmam puseurile:
-baita zilnica fara nici un fel de sampon, sapun etc. nici macar pe cap.
-fata unsa si mainile si tot ce e expus la mai rece. Dat cu Aquaphor care-i practic doar emolient cu lanolina ca sa functioneze de protectie. Tot cu Aquaphor ii dadeam seara dupa ce adormea.
Fundutul la aer ceva timp pe zi.
- hainute doar de bumbac si in patut la fel.
- daca se ajungea la crusta: spalare prealabila cu ceai de sunatoare
http://www.mothernature.com/shop/detail.cfm/sku/29639/S/98969
si apoi Aquaphor sau din tara crema de sunatoare
- baita nu i-am facut-o cu tarate decat rar. E buna pentru ca-s uleioase si protejeaza pielea Asa o stiu si eu de "bran".
-la fiecare dusulet insa puneam amidon in baita.(Wheat starch sau corn starch)

Si profita sa vindeci totr acum. Dermatita ii mananca si de pe la mai multe luni cand isi coordoneaza miscarile se va si scarmana. Oricum noi ii pusesem sosetele in manute ca nu o mai scoteam la cap cu scarpiniciul.

OanaC uppss... in Mai in prima saptamana nu pot ca-i ziua mea si plecam putin si apoi pot dupa 19. Am de predat un capitol de cartulie la Wiley. Si sunt foarte prinsa. Dupa vacanta trimitsi puiul mc la scoala dimineata zilnic si-n wkd le fac program la ferma sau oriunde se poate duce doar al meu cu ei... ca nu o scot la capat. Si e sansa mea spre dosar de full prof sa fac macar una doua contributii de carte. Nu am cautat-o, dar a picat oferta si acum... sunt precum cutulachisul caruia i s-a dat cu osul la care renuntase pe la nas.
Legat de Ami , da in mod normal trebuie sa ai o legatura cu comunitatea, ca la orice alta gradi/ scoala/ ceva legat de vreun cult. Nu stiu ce aveti langa voi. La ortodocsi sau conservatori...ma indoiesc. Dar la reformati poate ca da. Oricum incearca, dar asteapta-te la un refuz 90%.

Monica bine ai venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Va invit la un nou capitol:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135553

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput