Burtici fericite de septembrie-octombrie (31)
Raspunsuri - Pagina 14
Emy10 spune:
Monica, multumesc pentru detaliile legate de Polizu! Cred ca raman la Polizu ca parca nu mi-as schimba doctorul. Dar ma intreb gasesc rezerve libere???
15+
mary_07 spune:
Eu,acum aproape 2 ani cand am nascut la Sebes,am avut parte de niste conditii f bune,rezerva cu 2 paturi ( si erau doar 2 rezerve din astea in spital),baie proprie,tv in camera adus de acasa,primeam vizite la orice ora...si asta fara sa dau ceva anume,adica noah,dr. de la inceput mi-a zis ca "va avea grija de mine"...si pt asta si-a primit o suma frumusica.
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 17+, cu -Alexandra
crissbebe spune:
Monica - multumim ptr detalii, dar stii cumva trebuie sa rezervam din timp acele rezerve? Din aceleasi motive pe care le-ai prezentat si tu nu as vrea sa merg la euroclinic. Momentan sunt super multumita de Dr.mea si cred ca voi naste natural cu ea la polizu. Apropos am vazut pozele cu bb tau frumos si m-au facut sa le revad si pe ale mele
13 +
alex25 spune:
Vad ca se vorbeste despre spitale, asa ca ma bag si eu chiar daca sunt la prima sarcina, m-am interesat mult, asadar:
Si eu am auzit de Polizu ca ar fi cel mai bine, ca au rezerve cu plata si ca dr sunt buni.
La Euroclinic e minunat, dar nu au servicii de urgenta pentru nou-nascuti si nici aparatura necesare, deci daca apar probleme tot la stat ajungi si nu mi se pare ok.
Eu merg la CFR2, maternitatea este recent renovata, camerele au 2-3 paturi cu toaleta proprie, bb sta in camera cu mama de la inceput, dr sunt o adevarata echipa, nu exceleaza la curatenie dar se rezolva cu ceva banuti la asistente, mai greu este ca nu prea accepta vizitatori, adica sunt mai stricti la acest capitol.
Cam asta este ce stiu eu.
Si eu am o foame continua mai nou, pur si simplu mi se face rau daca nu mananc....asa ca nu sunteti singurele.
Aaaaaa, trebuie sa ma autodenunt, dupa mai bine de 2 luni de cand nu am mai fumat (mai exact de cand am aflat ca sunt gravida) astazi m-a apucat o pofta cumplita si am fumat o tigara.....imi vine sa mor de ciuda, voi ce ziceti, am facut rau??? Mai etse cineva care mai trage cate o pipa din cand in cand?? Poate sa afecteze asa de rau pe bb daca e doar intamplator, adica nu in fiecare zi?
13+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
Roxxy80 spune:
Matei al meu doarme o singura repriza pe zi de somnic: vreo 2 ore si jumatate (de la 14.30/15.00 incepand). Noaptea in schimb doarme f mult (nu dati cu pietre ): de la 22.00 pana la 9.30/10.00 dimineata. Se trezeste pe la 6 dimineata sa-l luam cu noi in pat. Il luam si iti vede mai departe de somn. Am incercat sa-l las in patut si pe la 7-8 dimi era in picioare. Asa ca prefer sa-l iau cu noi in pat.
Citat: |
citat din mesajul lui miha74 panda- ma bucur ca Ilinca este pe calea cea buna. si noi cu Matei lucram, se culca singur, dar se scola peste noapte de vreo 4-5 ori, iar la 5 de dimineatza era in picioare, asa ca l-am luat in pat cu mine...si a mai atipit cu chiu cu vai pana la 6.30 . asa ca la ora 9.30 l-am pus la somn, si inca doarme. Mai trage o repriza de somn de vreo 1h si jumatate pe la 15. Oare doarme prea mult ziua??? Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 15+ "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 15+
panda77 spune:
citat din mesajul lui miha74 panda- ma bucur ca Ilinca este pe calea cea buna. si noi cu Matei lucram, se culca singur, dar se scola peste noapte de vreo 4-5 ori, iar la 5 de dimineatza era in picioare, asa ca l-am luat in pat cu mine...si a mai atipit cu chiu cu vai pana la 6.30 . asa ca la ora 9.30 l-am pus la somn, si inca doarme. Mai trage o repriza de somn de vreo 1h si jumatate pe la 15. Oare doarme prea mult ziua??? |
Miha, sculatul asta peste noapte probabil ca va chinuie, ca si trezitul devreme. Eu incerc sa mentin intre reprizele de somn de peste zi minim 3-4 ore. Adica daca se trezeste prea devreme, tot mai astept macar 3 ore pana sa o bag la culcare. Cred ca asa se formeaza sau se reaseaza un program cu care se obisnuieste organismul. Ilinca are nevoie sa doarma minim 2 ore in timpul zilei (la varsta ei am observat ca asta e durata minima la care functioneaza fara probleme ), asa ca daca in repriza de somn de pranz nu le atinge, mai bagam un somnic si dupa-amiaza. Dar Ilinca e mai mare decat Matei, asa banuiesc ca e un pic mai stabila.
Sper sa depasiti si voi curand etapa asta, ca nu-i usor cand copilul nu se odihneste bine.
Panda, 14+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
Emy10 spune:
Stai linistita ca nu se intampla nimic daca ai fumat o tigara!
Eu nu le-am lasat , tot fumez vreo 3-5 tigari! Bine le-am redus caci fumam peste 1 pachet de tigari si am trecut pe astea supra ultra lights.
15+
crissbebe spune:
Alex25 si eu sunt la prima sarcina si spre rusinea mea (stiu ca de acum incolo fetele nu o sa ma mai vada cu aceeasi ochi) dar nu m-am lasat de fumat. nu mai fumez chiar asa ca la inceput dar totusi. stiu ca parerile sunt impartite in legatura cu lucrul acesta dar dr.mea mi-a zis ca pot fuma ca nu e nici o problema. acum eu nu ma bazez pe lucrul asta dar totusi mi-e foarte greu sa renunt la ele
13 +
crissbebe spune:
Doamne ce bine ca nu sunt singura care nu s-a lasat de fumat. Credeam ca numai eu sunt in situatia asta dar e bine de stiut ca nu esti singur. eu fumez Kent Nanotek gri si doctorita mi-a zis ca fiind extraordinar de slabe am voie sa ajung pana la 10 tigari pe zi.
13 +
devylla spune:
citat din mesajul lui crissbebe Alex25 si eu sunt la prima sarcina si spre rusinea mea (stiu ca de acum incolo fetele nu o sa ma mai vada cu aceeasi ochi) dar nu m-am lasat de fumat. nu mai fumez chiar asa ca la inceput dar totusi. stiu ca parerile sunt impartite in legatura cu lucrul acesta dar dr.mea mi-a zis ca pot fuma ca nu e nici o problema. acum eu nu ma bazez pe lucrul asta dar totusi mi-e foarte greu sa renunt la ele 13 + |
Ei acuma daca ne bagi idei in cap...cu ce ochi vrei sa ne uitam?
Daca nu poti sa le lasi,asta e...insa sfatul meu este sa le raresti macar putin(max 5 zi)...asa si fumezi,iti satisfaci o necesitate(drog) si nici nu esti stresata ca bb ar putea pati ceva rau.
In sarcina important este sa fii cat mai linistita si fara stres
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)