Burtici fericite de septembrie-octombrie (31)
Raspunsuri - Pagina 13
Emy10 spune:
Eu merg la doctorul Horia Cioflan la cabinetul particular, dar lucreaza la Polizu unde cred ca voi naste. Am inteles ca este destul de buna maternitatea si are si niste rezerve mai 'aratoase'!
Sunt la prima sarcina si am multe 'intrebari' daca el e cel mai bun doctor, daca sa nu ma duc si la altul. Am auzit lucruri bune si despre Euroclinic.
15+
miha74 spune:
panda- ma bucur ca Ilinca este pe calea cea buna. si noi cu Matei lucram, se culca singur, dar se scola peste noapte de vreo 4-5 ori, iar la 5 de dimineatza era in picioare, asa ca l-am luat in pat cu mine...si a mai atipit cu chiu cu vai pana la 6.30 . asa ca la ora 9.30 l-am pus la somn, si inca doarme. Mai trage o repriza de somn de vreo 1h si jumatate pe la 15. Oare doarme prea mult ziua???
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 15+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Emy10 spune:
Eu merg la doctorul Horia Cioflan la cabinetul particular, dar lucreaza la Polizu unde cred ca voi naste. Am inteles ca este destul de buna maternitatea si are si niste rezerve mai 'aratoase'!
Sunt la prima sarcina si am multe 'intrebari' daca el e cel mai bun doctor, daca sa nu ma duc si la altul. Am auzit lucruri bune si despre Euroclinic.
15+
Emy10 spune:
Lilian si pe mine ma ia cateodata cate o foame de ma ia cu lesin! Asta acum de cand am intrat in a 15 a saptamana! Eu cred ca este de la pumnul de vitamine pe care il iau!
15+
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha74 panda- ma bucur ca Ilinca este pe calea cea buna. si noi cu Matei lucram, se culca singur, dar se scola peste noapte de vreo 4-5 ori, iar la 5 de dimineatza era in picioare, asa ca l-am luat in pat cu mine...si a mai atipit cu chiu cu vai pana la 6.30 . asa ca la ora 9.30 l-am pus la somn, si inca doarme. Mai trage o repriza de somn de vreo 1h si jumatate pe la 15. Oare doarme prea mult ziua??? Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 15+ "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Pentru varsta lui nu doarme prea mult ziua, dar daca nu doarme prea bine noaptea, poti sa incerci sa-l tii treaz pana la pranz si sa-l culci atunci, o data pe zi. E posibil sa se regleze foarte bine. Nu mai retin exact dar parca pe la inceputul forumului ai zis ca Matei e adoptat? Scuza-ma daca gresesc.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si15+
monica_dicut spune:
DEspre Polizu, din punctul meu de vedere, si al catorva colege de la odiseea precedenta, este cel mai bien dotat spital din Bucuresti. Lucru confirmat si de doctora mea. Ce m-a avertizat ea insa, este faptul ca voi avea de-a face cu ceva asistente si Dr neonatologi cam nebuni/nebune. Au rezerve curate si frumoase, costa 65 euro pe noapte, poti sta cu sotul, primiti amandoi mancare de 3 ori pe zi din cate am inteles.
Eu personal nu as naste la particular dintr-un singur considerent. Eu am sarcina cu risc, am antecedentul pe care-l am iar spitalele particulare nu au dotari necesare in caz de urgenta. In primul rand nu te primesc s anasti daca nu ai 36 sau 37 de saptamani implinite iar in caz de ceva Doamne fereste te vor trimite tot la stat. Deci, pentru ce sa dau atatia bani? Mia bine dau 65 de euro la Polizu si stau linistita.
Asta e parerea mea si atat.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 15+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
crissbebe spune:
Din cate am inteles (poate ma insel)dar nota de plata la euroclinic poate ajunge si la 100 mil. Oare e adevarat? dar asta include absolut tot ce tine de nastere.
13 +
monica_dicut spune:
Si apropos, si eu sunt lesinata de foame NON-STOP. Am bagat 4 covrigi mai devreme si acum plang de o ora ca vreau sa pap
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
O noua viata
Emy10 spune:
La Euroclinic, cezariana era 80 mil anul trecut pentru 3 zile de spitalizare. Banuiesc ca anul acesta a urcat la 100 mil.
15+
monica_dicut spune:
crissbebe, o cezariana poate ajunge la acea suma la euroclinic
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
O noua viata