Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(103)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Neata fetele
In primul rand felicitari zaizak

Apoi sa scoatem o pt joanna

Am vazut pozele cu Casia si vreau sa zic atat: superbaSeamana cu mamica

Eu ca si sasha nu mai am rabdare si chef de nik...Imi vine sa dorm non stop in astea 12 zile ramase. Si ce e mai najpa e ca a venit primavara si e asa de frumos afara si eu tre sa stau acasa
Sper sa treaca repede

37+ Damian Codrut Andrei
AMR 12 zile

Eu raportez o zi mai buna astazi Cred ca am facut un calcul si cand mi-am mai dat seama ca de fapt a mai ramas foarte putin timp m-am mai linistit. Incep sa vad lucrurile mai cu calm.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

JOANNA

Gigelica +38 Victor-Andrei

AMR 3 zile

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

CATIV trebuie sa stii ca nici sculele alea de ecograf nu sunt cine stie ce ... Majoritatea arata erori si de 400 grame ceea ce la un bebe inseamna foarte mult. Nu trebuie sa te sperii! In plus sarcina la varsta asta e mare si e si mai greu sa afle cu exactitate greutatea si lungimea. Bebelina mea era mai mare decat trebuie la 6 luni iar la 35 de saptamani era cu o saptamana in urma (asa ziceau ecografele si erau destul de performante -La clinica la Albu si la Sanador, pentru cunoscatori). Pe toate ecografiile scrie ca pot da erori asa ca ...

OLISHKA, eu am calcat tot ce e al lui bebwe- hainute, prosoape, lenjerie. De spalat tot asa ca tine am procedat, fara balsam si cu clatire dubla.
Daca ai luat 22 kg inseamna ca erai tare slabutza. Cele carer sunt normo/subponderale iau mai mult in greutate decat cele supraponderale
Dehhh, isi face organismul provizii...
Eu intai m-am ingrasat vreo 10 kg intr-un an si juma' apoi am ramas gravida si am mai pus 14
Am ajuns pe la 72 kg si am doar 1,70 m ... Sincera sa fiu uneori ma simt ca un fulg alteori ca o buturuga

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Mesaj de Joanna: "Sunt cu perfuzie, contractii la 5 minute, dar nu ma dilat. Spuneti o rugaciune pt noi!"

Hai Joanna! Hai bebe Darius!
Doamne, ajuta! Sa scape repede si usor!
Azi e ziua cea mare!
Ce emotii m-au luat!
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon

JOANNA

Sper sa nu fie prea tarziu pt. mesajul de incurajare!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

CATIV trebuie sa stii ca nici sculele alea de ecograf nu sunt cine stie ce ... Majoritatea arata erori si de 400 grame ceea ce la un bebe inseamna foarte mult. Nu trebuie sa te sperii! In plus sarcina la varsta asta e mare si e si mai greu sa afle cu exactitate greutatea si lungimea. Bebelina mea era mai mare decat trebuie la 6 luni iar la 35 de saptamani era cu o saptamana in urma (asa ziceau ecografele si erau destul de performante -La clinica la Albu si la Sanador, pentru cunoscatori). Pe toate ecografiile scrie ca pot da erori asa ca ...

OLISHKA, eu am calcat tot ce e al lui bebwe- hainute, prosoape, lenjerie. De spalat tot asa ca tine am procedat, fara balsam si cu clatire dubla.
Daca ai luat 22 kg inseamna ca erai tare slabutza. Cele carer sunt normo/subponderale iau mai mult in greutate decat cele supraponderale
Dehhh, isi face organismul provizii...
Eu intai m-am ingrasat vreo 10 kg intr-un an si juma' apoi am ramas gravida si am mai pus 14
Am ajuns pe la 72 kg si am doar 1,70 m ... Sincera sa fiu uneori ma simt ca un fulg alteori ca o buturuga

39+

Ralu, tu nu mai zici nimic? Nici un semn?

Cu cine ma vad luni la Giulesti? Dupa cine sa ma uit???

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Mesaj de Joanna: "Sunt cu perfuzie, contractii la 5 minute, dar nu ma dilat. Spuneti o rugaciune pt noi!"

Hai Joanna! Hai bebe Darius!
Doamne, ajuta! Sa scape repede si usor!
Azi e ziua cea mare!
Ce emotii m-au luat!
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon

JOANNA

Sper sa nu fie prea tarziu pt. mesajul de incurajare!!!

Nu e prea tarziu. A vorbit Ayla cu ea si inca ...se chinuia. Dilatatia era mica. Va tin la curent daca aflu ceva. I-am dat sms-uri de incurajare, asa cum i-am promis.

JOANNA

pentru tine si

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

HAI bebe DARIUS!!!
Ajut-o un pic pe mami si alatura-te celorlalti ghiocei minunati!

JOANNA

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Raaluca, eu am luat 9 kg in 38 de saptamani de sarcina si aveam 49 de kg inainte la o inaltime de 160. Cred ca difera f mult in functie de organismul fiecareia. Oricum stati linishtite, in 80%din cazuri ne revenim la silueta initiala in maxim 6 luni de la nastere

37+ Damian Codrut Andrei
AMR 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Raaluca bine zis eram... Da chiar, tu nu dai inca nici un semn ca te apropii de nastere? Ai pierdut dopul? Imi place de tine ca esti foarte linistita... Eu sunt mai nerabdatoare

Olga 35+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

pt Joanna si bb Darius

37+ Damian Codrut Andrei
AMR 12 zile

Mergi la inceput