Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(103)
Raspunsuri - Pagina 18
gigelica20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Nu exagerezi. Trebuie ucishi toti crocodilii. Eu... am calcat si husa de la salteaua de cocos si pernutzele laterale pt patutz. Denisa-Madalina 36+ cu Adela-MarisaIo sunt puturoasa ...nu am calcat decat un set de lenjerie, cel pe care deja l-am pregatit pentru venirea . Si am mai calcat hainutzele cu care il scot din spital. In rest...le las pentru mama soacra, sa aiba ce face cand vine la noiAMR 4 saptamani ![]() Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou ![]() |
Gigelica
+38
Victor-AndreiAMR 3 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
olishka spune:
Niko treceti voi cu bine si peste problemele aparute acum
Sunteti tineri si aveti pt ce sa luptati
Ma bucur ca nu ti-ai pierdut simtul umorului si ne faci sa radem in continuare 
Gigelica ma simt ca o floricica
Stiti reclama de la Almette (cu ceva pufos...)...? Ar trebui sa ma bage si pe mine in reclama printre lucrurile pufoase, caci asa ma simt. Azi m-a cantarit d-l doctor si am acumulat 22 kg. Inca sunt linistita caci inainte sa ma urc pe cantar mi-a zis ca sunt in forma
Apropos, sa te refaci repede caci eu nu nasc fara morcovul tau ![]()
Olga
35+
David
shasa spune:
Buna ziu fetelor! Mi-a fost dor de voi. Astazi sunt in toane mai bune, parca au mai trecut pandaliile. Am fost la control si bineanteles ca nu sunt de nascut inca
, urmatorul control va fi peste 10 zile. Bebe este foarte bine iar eu deocamdata optimista si sper sa raman asa. Acum citesc sa vad ce s-a mai scris
MARIA am vazut pozele. Tu arati tare bine iar Casia este o dulceata. Cel putin prima poza mi-a placut la nebunie

Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 37+
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Gigelica ma simt ca o floricica Olga 35+ David |
Esti nu doar pufi ci si dulce! Sper si eu sa imi revin rapid...ca sa scot cate un morcov din gradinitza pentru fiecare
.

Gigelica
+38
Victor-AndreiAMR 3 zile
shasa spune:
| citat din mesajul lui inapreda Buna seara, Sintem, in sfirsit acasa! ![]() Desi bebe are camera lui, sint cu el in camera *** Curea, eu mi-am luat balansoar si e foarte util si comod; si eu "beneficiez" de lipsa de spatiu in camera lui bebe; sper sa am timp miine sa pun pozici cu camera si bebe Ian. Asa-l iubesc!!!!!!!!! *** Olga si eu ma-incaltam extrem de greu si, crezi sau nu...simt deja o nostalgie ciudata. Oricum, nu mai e mult si..,trece. La fel si hemoroizii si alte neplaceri care insotesc perioada sarcinii. *** Aris, bine ai revenit. Tare harnicutza esti. Ma bucur ca ai nascut usor. AR trebui sa pove mai multe aici, pe forum pentru ca eu eram efectiv INGROZITA de perspectiva nasterii din cauza a multor lucruri citite sau auzite. Ar trebui incurajate fetele sa stie ca nasterea nu e neaparat un cosmar. ![]() Gina mami de bebe titi Ian Alexandru Poze |
INA ma bucur sa vad ca esti bine. Am cautat si poze cu bebe dar am vazut ca nu ai pus
Sunt tare curioasa sa il vad. Cand ai timp sa ne pui si noua macar 1 poza 2. Te pupic si mai asteptam vesti de la tineFlorin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 37+
denisamada spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Io sunt puturoasa ...nu am calcat decat un set de lenjerie, cel pe care deja l-am pregatit pentru venirea . Si am mai calcat hainutzele cu care il scot din spital. In rest...le las pentru mama soacra, sa aiba ce face cand vine la noi |
Burghezie curata!
Denisa-Madalina
36+
cu Adela-MarisaAMR 4 saptamani

Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou
gigelica20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Burghezie curata! Denisa-Madalina 36+ cu Adela-MarisaAMR 4 saptamani ![]() Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou ![]() |
Recunosc faptul ca eu sunt o norocoasa: soacra mea e mai mult MAMA decat orice altceva. Azi mi-a zis pe mess (
.Imaginati-va ca eu am 176 cm inaltime, iar ea in jur de 160 cm
Ne impacam fff bine si o prefer in aceste momente decat pe mama care e panicoasa , stresanta si cicalitoare...si neindemanatica.

Gigelica
+38
Victor-AndreiAMR 3 zile
Raaluca spune:
DENISAMADA, si noi suntem singurei dar nu ma plang. Adevarul este ca nici eu nu mi-as dori pe cineva prin preajma ...
FLORINELA, cred ca intreba de momentul in care se scoate copilul afara. Am vazut ca fetele i-au spus sa-l scoata pe balcon putin cate putin ceea ce e ok. "Teoretic" el se scoate dupa 2 saptamani si va spun si de ce. Atunci isi face efectul BCG-ul (la nastere bebele este vaccinat impotriva hepatitei B si a tuberculozei/bacilului Koch -asta e vaccinul BCG dupa semnul caruia se uita pediatrul la varsta de 6 luni. Cu ceva timp in urma masurau acea "floricica" si daca nu o gaseau insemna ca nu si-a facut efectul si trebuia repetata vaccinarea)
Precizez ca aceste informatii sunt din sursa sigura - asistenta/medic epidemiolog de la spitalul la care lucrez (unul de boli infectioase).
In realitate toate mamicile pe care le cunosc eu au scos bebeii afara cam dupa 8-10 zile cu un antrenament anterior pe balcon.
JOANNA,

39+
shasa spune:
| citat din mesajul lui aris26 neata fetelor ![]() am intrat sa va salut si sa verific lista...sa vedem daca mai e un ghiocel nou. Joanna ce faci? nu ai nascut? ash vrea sa va spun ceva celor care urmeaza sa nasca natural ca sa va incurajez, dar daca va zic imi e ca nu ma crede nimeni ![]() bb a facut tahicardie in timpul travaliului si ne-a dat un pic emotii, iar la nashtere a iesit in apnee(saracu...dupa 14ore de travaliu...daca nu chiar mai mult)dar a fost ok. media apgar a fost 9.acum mananca la 3 ore..are nishte ochi mari si curioshi iar asistentele de la neonato zic ca este cel mai cuminte copil din lume daca il tzi in brate si vorbesti cu el va pup pe toate, va multumesc pt urari si tzin pumnii burtoaselor ![]() ![]() ![]() poze |
Vai ARIS mamico ce ma bucur sa te vad pe net si asa de optimista

Si cand te gandesti ca eu in timp ce tu scriai mesajul eram asa de aproape de tin. Astazi am fost la control la spital, deci eram 2 etaje mai jos
Tare as fi vrut sa iti fac o vizita dar mi-a fost teama sa nu te deranjez sau sa pic aiurea
Acum imi pare rau, ca puteam sa iti dau un telefon si poate ne-am fi vazut.....Las ca o punem noi de o intalnire ne vedem noi cumva. Te pupic si asteptam poze cu bebe drag
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 37+
olishka spune:
Denisamada DA sa traiti!!! Ma pun pe omorat toti crocodilii. da diseara in fata TV-ului. Ma uit la "Dansez pt tine" ![]()
Shasa ma bucur ca esti mai bine 
Olga
35+
David