Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(103)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Iar m-am trezit balon si mi-am propus sa beau 2 l de apa plata cu lamaie stoarsa in ea sa ma dezumflu! Un litru am baut deja!
Oare chatonel ce mai face?...

1 litru??? Io nici pe parcursul unei zile intregi nu reusesc uneori asemenea performante si tu deja...ai terminat?

As face shushu incontinuu...nu ca ar fi acum vreo diferenta.

Io de umflat nu m-am umflat, dar Pitonul meu s-a transformat in ied...din acela, puiul caprei. Caci mai nou sare in burta, tzopaie la propriu.

Daca i-as mai da si niste lamaie...ar iesi prin gaurile de la laparoscopie

Ups! Inseamna ca are dreptate pisoiul meu cand zice ca din cauza mea o sa ramana planeta fara apa... Am ajuns la peste 6l apa/zi. Dar mi-e seteeeeeeeeeeee...

Denisa-Madalina 36+ cu Adela-Marisa
AMR 4 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Bebe_shtrumf trusa pentru anestezie se numeste cumva? Nu stiu daca am retinut bine Catter brawn? Ce ai zis tu este practic anestezicul nu? serul pt. anestezie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

HAI JOANNA!!! TIn pumnii sa fie totul bine si sa ai o nastere usoara.

Am fost la doctor. Am facut control pe masa. Bucurie mare: bebe e cu caputul in jos Mi-a luat si secretie, mi-a dat sa fac un set de analize...si ne-a zis sa mai venim pe 7 apr. A zis sa fim pregatiti ca de-acum pot sa nasc oricand. Ce ma streseaza este ca inca nu am vaccinul Sper s-o rezolv repede si cu asta.

Am spalat majoritatea hainutelor lui bebe (mai am o masina) si trebuie sa le calc...partea asta nu prea-mi place acum caci ma incing toata de la fierul de calcat...si trebuie sa recunosc ca mi-e si putin somnic Asa ca o sa ascult de sfatul mamicilor si ma duc sa trag un pui de somn cat inca mai pot.

Va

Olga 35+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Cat adevar NOVUS in povestioara ta!!!! Asa suntem noi, femeile... potente!
Fetelor cu puiuti... am o problema cu copilul meu. Vomita sau regurgiteaza foarte des. Dupa fiecare masa si muuult. La inceput, in spital, mi s-a zis ca e normal. Dar nu regurgita asa de des. Nu dupa fiecare masa. Acum, parca isi pastreaza o gura plina de lapte si dupa 3-5 minute, daca ii schimb pozitia, imediat da afara. Ce sa fac? Pediatra a zis sa il tin mai mult in pozitie verticala dupa ce mananca. Am incercat, tot da afara. Nu pare ca-l deranjeaza dar ma streseza ingrozitor pe mine pentru ca de doua ori era sa se inece. Iar o data i-a iesit si pe nas. Mananca de 6-7 ori pe zi, cam de 4-5 ori san si de 2-3 ori lapte praf. Regurgiteaza dupa ambele variante... Voi va confruntati cu asta?

Gina mami de CALIN NICHOLAS

gina,si bebele meu mai face asa destul de des,nu fii panicata pentru ca este posibil ca el sa nu vomite,asa credeam si eu,insa am observat ca este f calic si papa pana oboseste si evident pana se umple la maxim...si pt orice eventualitate mai face si "provizii"...adica mai pastreaza si in gurita ca deh...stomacelul e full...sau pur si simplu asa fac ei...nu au poate reflexul format sas inghita tot,decat daca mai intra ceva(ai vazut la pastilutele pe care i le dai cu lingurita ca le da afara ...si te chinui sa recuperezi de la boticul lui...)...mama m-a invatat ca atunci cand bebe vomita lapticul nu mai este lichid,ci putin branzos,atunci pot zice ca vomita,iar cand este lichid,doar da afara ce nu ii place,probabil primul laptic sau ce ii ramane in gurita,stiu ca suna aiurea "NU VOMITA,DA AFARA",Dar eu m-am mai linistit,iar pe nasuc mi-a dat si mie de cateva ori,din nou nu este motiv de ingrijorare...oricum e ok sa vb si cu pediatra sa fii si mai linistita...

revin imediat sa va spun ceva ce m-a uimit f tare...

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
Site BB http://mario-andrei.go.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Hei, e foarte bine ca bei atat de multa apa.
Si daca o si elimini normal si nu o retii ca sa te umfli ca o bilutza, atunci esti cea mai norocoasa, caci nu ai sa faci ever vreo infectie urinara sau pietre pe la rinichi.

Eu ar trebui sa beau minim 2 litri pe zi ...la ce probleme de rinichi am tot avut si la cat m-am chinuit cu infectii urinare...dar nu imi place sa beau. Ca apoi tre sa stau doar pe buda. O elimin rapid si complet.

Gigelica +38 Victor-Andrei

AMR 3 zile

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor!

ce mai faceti? mai avem ink burtici cu bebiti..foarte bine..sa stea acolo la caldurik

felicitari tuturor mamicilor!

asa imi doresc de mult sa citesc ce ati mai scris, dar nu am timp..ziua mea decurge cam asa: intre 00:00-01:30 se trezeste puiul, ALAPTEZ cel putin 45min, doarme pana intre 03:00-04:00, ALAPTEZ 45min..aici..doarme sau nu doarme..cu chiu cu vai, urmatoarea masa este intre 09:00-10:30,ALAPTEZ45 min, doarme, mamanc si eu,ma spal,dorm si eu cu el pana o ora 30 maxim, intre 12:30-13:30,Alaptez iar, sta un pic treaz apoi nani..imi fac de treaba..Alaptez iar pe la 16-16:30, apoi incerc sa dorm cu el, ii dau sa mai pape la cerere apoi..cert este ca intre 20:00-21:00 BAITA,apoi masaj, apoi ALAPTEZ (nu biberon, decat daca nu se satura..nu am ce-i face, cam o data pe zi ii bagam si completare, la cerere, ma culc de nopate cu el, pana iar la 00:00..si ziua reincepe

dar suntem fericiti, bebe nu plange, ci scartaie cum zicem noi.."s-a trezit scartaietoare, ii e foame..mami hai la schimbat si alaptat"..e frumos foc si este minunat, am aajutoare deocamdata, sotul si soacra, dar de sapt viitoare cred k o sa-mi fie mai greu, dar bebe e tare cumintel si o sa ne descurcam..

lapticul meu nu curge siroaie, dar la proba suptului trage intre 40-60 ml la un san,la o masa, si este bine..folosesc incontinuare sfarcurile de la Avent, sunt f bune si ma simt super cu ele..e un chin fara, ma doare..k rani nu mai am, insa durerea e mare pt mine..nu-i fac rau lui, asa k le folosesc incontinuare

fetelor eu am gustat lapticul meu, ESTE BUN, dulce chiar..tati nu vrea sa guste zice ca am innebunit voi l-ati incercat?

va pup si am sa mai scriu, sper..desi avem calc in camera noastra si e un pic greu sa scriu de aici..

vorbeati de cand sa scoateti bebe afara, noi azi il imbracam si deschidem geamul larg in camera..10 min asa..si treptat..sapt viitoare intr-o zi frumoasa ca asta iesim si 10 min afara

ieri am facut 2 saptamani, mami ia Elevit, calciu sandoz si ovule pt "vrabiuta", iar bebe papa lapte de la san, completare(la nevoie) Humana si vigantol (2 pic/zi)

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii)

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Dragelor,

dupa noaptea trecuta ma simt ca dracu... cred ca in curand imi iau jumatate de zi libera si fug acasa in patut. Sunt zombie...

Sa ne vedem cu bine luni, cand sper sa revin la servici!
Nastere usoara Joanna!

Simona 38+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

pentru fetitele vorbarete!

Ayla, vreo veste despre Joanna??? I-am dat iar un sms, sper sa raspunda. Nu vreau sa o sun, ca sa nu o deranjez sau sa o o sperii si sa nu se dilate.

Joanna

Joanna

Joanna

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Dragelor,

dupa noaptea trecuta ma simt ca dracu... cred ca in curand imi iau jumatate de zi libera si fug acasa in patut. Sunt zombie...

Sa ne vedem cu bine luni, cand sper sa revin la servici!
Nastere usoara Joanna!

Simona 38+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Simona, fugi acasica si te odihneste! Noi te vom astepta...de fapt pe mine nu ma mai gasesti luni pe forum...

Sa ai un weekend placut!

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Am ramas singurica? Ati plecat toate?

Eu am fost surprinsa placut de sot, care a venit sa mancam impreuna la pranz. Acum ne facem siesta, dar el o sa pleaca inca vreo cateva ore inapoi la birou.

Pentru cel mai cumintel sot!

AMR 3 zile

Mergi la inceput