Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(103)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Fetele cu bebe mici, la cate zile ati scos bebe afara...?? si cat ati stat cu el.Al meu face 12 zile astazi...ma gandeam sa iesim cateva minute oare e bine?

Florinela

Eu am scos bebelina la 2 saptamni dar fortata de imprejurari adica am fost la doctor si de atunci nu am mai scos-o pt ca e vreme urata si rece pe lanoi ,bate vantul toata ziua ceea ce am inteles ca nu le face bine !!!

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

AYLA... am citit si eu ce ai postat tu. Iti dai seama ca am rascolit netul in cautarea unui raspuns. Nicaieri nu zice cum vomita cu bebelus... ca ce face al meu nu seamana cu un vomitat. Cantitatea e mare insa. Cica vomitatul e semn de ingrijorare. Teoretic stiu ca e normal ca un bebelus sa regurgiteze dar... na, stii cum e, te ingrijorezi pentru orice chestie pe care o face mai des.
PENTRU FETELE CARE NU AU NASCUT INCA: bucurati-va acum de timpul vostru liber, ca dupa aia... incep grijile, noptile nedormite, plansetele (voastre cand il vedeti pe bebe ca sufera)...

Gina mami de CALIN NICHOLAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

FLORINELA mie mi s-a spus ca il pot scoate, oricand, pe balcon la inceput. Cate 15 minute, apoi 20 si tot asa. Iar la 2 saptamani il pot scoate afara, tot asa, progresiv. Eu l-am scos deja pe balcon (cata stresul si cu asta ... oare ii e frig? n-o fi prea rece aerul? o fi bine daca inspira direct aerul asta? - si alte intrebari de genul asta). Planuiesc sa il scot afara sambata cand am inteles ca nici nu bate vantul si va fi si mai caldut. Dar tot vreo 15-20 minute, nu mai mult. Nici nu apuc sa ajung in parc... ca trebuie sa ma intorc. Apropos, PLICIULE cand ne vedem cu piticii in parc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Mesaj de Joanna: "Sunt cu perfuzie, contractii la 5 minute, dar nu ma dilat. Spuneti o rugaciune pt noi!"

Ioana
Doamne ajuta sa nasca repede un bebe sanatos

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Va invit sa cititi aici:
http://ghiocei2009.blogspot.com/2009/03/ritmul-de-crestere.html

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008
[PENTRU FETELE CARE NU AU NASCUT INCA: bucurati-va acum de timpul vostru liber, ca dupa aia... incep grijile, noptile nedormite, plansetele (voastre cand il vedeti pe bebe ca sufera)...

ca bine zici !!!!
Si cele care o sa alaptati umblati acum cat aveti chef ca dupa... veti fi conditionate de foamea bebelusului si din pacate sanii nu sunt detasabili deci trebuie sa fiti prin zona !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Inapreda multumesc pentru sfatul tau referitor la balansoar. Cand iti vei face putin timp astept sa ne pui poze sa vedem bebelusul si camera cum ai aranjat-o.
Bebestrumph multumesc pt sfatul tau cu colacul medicinal, voi cumpara unul de la farmacie chiar azi.
Simina multumesc pt modelul de balansoar mentionat de tine, este o idee super.
Mamicilor care ati nascut Aris, multumesc pt. parerea ta cu anestezia epidurala, azi de emotii ce aveam la doctor am uitata cum se numeste anestezia pe care tre sa o aiu de la farmacie. Exista mai multe marci de anestezie epidurala? Voi da un search pe net asta daca nu imi raspundeti voi pana atunci. Hai Joanna!!!! MAi ai un pic.
Bag niste agitate pt. voi si ma rog sa te ajute sa treci mai repede peste travaliu.

Mergi la inceput

JOANNA

ARIS

INA PREDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Multumesc Alina n pentru urare.
Fetelor anestezie pt peridurala este Naropin se numeste serul, asta dc are dr cateter si ce mai e nevoie la trusa.
Clar sa va luati anestezia, ca nu se merita sa te chinui atata, atatea ore de agonie.
Cand m-a cusut ziceam ca ma gadila dr jos acolo.
Mai rau a fost cand m-am strambat cand a fost sa scoata firele.

fetelor eu am iesit din casa la fix 2 sapt, cate o juma de ora, dc e vant ceata ploaie nu iesim, sau deschidem geamul in camera si bebe imbracat bine.
Pe balcon mi se pare curent.
Deci cam atata stiu eu de scos afara.
Fara batista pe gura sau ceva de genul...asa m-a sfatuit dr mea
Mai bine sa ia aer curat, repet sa nu ii bata vantul in fata, ca acum vremea e capricioasa si nu stii cum adie ce microbi aduce, insa putem iesi o ora o tura prin parc, vb voastra nu ies bine ca deja se duce o juma de ora, dc lui ii e bine acolo...
Poate o veni si la noi primavara de-a binelea.
Dc raciti acoperiti-va gura si nasul cu tifon sa nu respirati in fata copilasului, mai ales mamicile care alapteaza sau nu.
si mainile spalate des. mai bine il las sa planga un minut decat sa-l iau in brate cu mainile dupa ce am strans lucruri prin casa sau am pus mana pe altceva.
ciao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Hai Joanna!
Hai Joanna!
Hai Joanna!
Hai Joanna!

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon

Mergi la inceput