magazine alimentare in statiunea mamaia

magazine alimentare in statiunea mamaia | Autor: bisy83

Link direct la acest mesaj

Nu am fost in statiunea mamaia si m-ar interesa sa stiu daca se gasesc magazine alimentare, supermarketuri imi spusese cineva ca in nordul statiunii nu a vazut dar parca nu as crede.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

E adevarat ca eu am fost ultima data acum 2 ani si nu pot sa-ti spun decit despre zona din centrul statiunii ,unde e capat la telegondola,unde sint citeva magazinase alimentare cu niste preturi nesimtit de mari.De ex. un lapte cu cacao cu paiul ,care era 14000 la magazin normal ,la ei era 25.000.Toate preturile erau mari ,dar nu-mi amintesc alt exemplu.Mi-era mult prea lene sa ma duc pina in metro sa iau ceva,care e relativ apropiat si putin teama ca n-o sa mai gasesc loc de parcare la hotel.
Sfatul meu e ca daca te duci cu copilul si sint produse care nu-s perisabile ,sa opresti la metro inainte si iei cite ceva,inclusiv apa minerala un box.A.... si nu-mi cumparasem creme de plaja si tot de lene ,am dat pe o crema marca romaneasca ,bineinteles cu factor de protectie uv probabil o.2 ,cit pe una de la eucerin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisy83 spune:

multumesc pt raspuns, ai dreptate o sa trecem intai pe la metro, intentia mea era sa luam totul de acolo dar nu se merita.
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Buna, pot eu sa va spun ca sunt alimentare in mamaia, mai precis in nordul statiunii exista la butoaie, un aliment murfatlar, ca reper dupa hotel dorna si mergand spre hotel rex sunt 2 chioscuri pe plaja,in fata hotelului central, apoi la cazino cam 2 alimentare. Din pacate preturile practicate sunt ceva mai mari decat la o alimentara obisnuita din constanta de exemplu. Asta se aplica si pentru preturile de la resturante, sunt mai mari decat in oras. Cei din oras cunosc care sunt terasele mai accesibile si cele care au mancare buna. Daca ai masina nu este problema ca te poti duce sa-ti faci cumparaturile necesare din oras. Sper ca te-am ajutat, daca ai intrebari, nu ezita, am sa-ti raspund daca stiu raspunsul.
o vacanta frumoasa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Si economia pe care o faci cumparand din Constanta o dai la bariera, sa intri din nou in statiune...Varianta cea mai buna este un Metro sau Carrefour inainte de a intra in Mamaia. Noi ne-am aprovizionat cu lapte uht, apa la bax si alte bauturi, chiar fructe, mere, banane care se tin cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Si economia pe care o faci cumparand din Constanta o dai la bariera, sa intri din nou in statiune si pe combustibil ...Varianta cea mai buna este un Metro sau Carrefour inainte de a intra in Mamaia. Noi ne-am aprovizionat cu lapte uht, apa la bax si alte bauturi, chiar fructe, mere, banane care se tin cateva zile.

Mergi la inceput