Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (290)
Raspunsuri - Pagina 9
prisi spune:
buna seara doar de la mine ca Miru doarme deja
era obosita tare a dormit doar o ora azi dimineata , iar acum a dormit f greu era cam agitata , dar poate doarme pana mai tarziu maine dimineata , sa mai prind si eu o ora in plus ca toata saptamana ne-a trezit la 6
multa sanatate Energiei
si o
pentru mami
Papanash felicitari pentru vestile bune
Celia
multumim, tati e deja mai bine
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Erina am o rugaminte, cand ai timp 3 minute sa-mi scrii si mie cum pui bigudiurile, ca sunt 3 marimi care pe unde le pui ? merci anticipat 

poze
ANDREEA11 spune:
Fetelor, credeti ca se poate vomita de la dinti????
Cris a vomat luni noapte spre marti de 4 ori, seara 1 data, miercuri deloc, joi 1 data, azi 1 data. De mancat mananca, de baut bea, scaun moale nu are, febnra a avut miercuri 38. Oare ce se intampla???? Ii dau molari, oare asta sa fie cauza????
betty78 spune:
Fetelor, ma gandeam daca ma poate ajuta cineva in legatura cu indemnizatia de crestere copil...am inteles ca se calculeaza la 85% din net-ul obtinut din activitati profesionale in ultimile 12 luni...intrebarea mea este urmatoarea: de cand am nascut sau se pot lua si cele 126 de zile de concediu pre si post natul dupa ce am nascut, perioada in care se primeste salariu in calcul? Adica eu ma gandesc daca de ex eu nasc in nov si nu mi-am luat deloc concediul, pot sa mai primesc inca 4 luni salariu pe concediu si apoi sa intru in CIC...oare alea 4 luni intra in calcul?
Betty78
7+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
prisi spune:
azi i-am tuns varfurile Mirunei, ca are firulde par cam subtire si se incurca , bineinteles ca nu a vrut sa stea , iar de pelerina nici nu a fost vorba, asa ca a stat la mine in brate cu fata la mine si i-am tinut eu capul , a fost cam suparata a marait de cateva ori apoi cand a vazut ca nu o lasam a inceput sa zica "mama data" (gata)era asa dulce mirata/speriata, bine ca nu a durat decat cateva minute ca altfel cred ca incepeam sa 
poze
prisi spune:
Andreea nu stiu ce sa zic ca la noi nu prea au fost probleme la dinti , dar ii dorim lui Cris sanatate si numai bine
Rox ce mai face Andreiul nostru preferat, sa ii dai cate un
-ic din partea noastra
poze
Roxana_G spune:
Yaia si Carpatina, eu nici nu ma gandisem vreodata ca as fi latura, tot la varf imi era gandul.
Oricum cred ca Yaia s-a lamurit singura ce si cum cu mailul meu dupa ce a primit vreo 2 erori.
Cauza pierduta neicusorule!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
aeperju spune:
Cunoasteti vreun ortoped bun in Bucuresti? (tot ma doare genunchiul desi am luat tratament nu ma lasa durerea asa ca imi trebuie control specializat)
Multam frumos!
-----------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
Roxana_G spune:
Maruntzika, eu i-am facut Alexandrei nazoscopia pe la 2 ani si 3 luni. Nu au sedat-o, doar i-au bagat pe nas niste Xilina si au tinut-o bine. Eu nu am avut voie in sala, a durat 2 min pe ceas, 5 cu tot cu luat fata de la mine si adus inapoi. Nici nu mai tinea minte cand a ajuns acasa.
Cu exudatul insa nu prea sunt de acord, in timp streptococul poate capata rezistenta la antibiotice (a fost o discutie si la copiii de gasca Alexandrei, e acolo un baietel care a patit la fel). La Alex asa era, degeaba ii dadusem vreo 3 feluri de antibiotice orale, era rezistent cam la tot ce se poate, mai putin la unele intravenoase care nu se dadeau la copii. Ulterior am lamurit cu ORL ca nu trebuia sa ii fi dat antibiotic oral ci local, prin picaturi. Cam asa am rezolvat re-infectarile ulterioare.
si multa sanatate Energiei.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi