MAMICI &GRAVIDUTZE DE ITALIA (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata...deci,te-ai trezit devreme Nelia...se vede ca ai de facut bagaje

Ely santem ok...mai mult ocupata daca am putin timp cu "alergarile"

Mandra ma impresioneaza pe zi ce trece ce memorie vizuala are...mi-am pus o pereche de blugi deschisi cu gaurele, dansa cand am coborat in garaj sa-mi i-au incaltarile mi-a adus repede adidasi arginti, pe rand mi a pus in picioare, dupa mi-a asezat papuci in dulap(scapiera)exact la locul lor...cresc copii
Praslea avea un meci sapt asta, dar a plouat mult si s-a anulat

Andreea deja are maselute...am pierdut firul...socrela se operase e in recuperari...daca era mama eram moarta-coapta

Moni deci ai vechi cu copilasi

toate fetili si o zi bunaaaaaa

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!
Mandruta mea doarme asa ca am putin timp sa va scriu si eu vreo 2 randuri!!!

Miercuri am fost la pediatru...toate bune si frumoase, crestem, ne facem mari.A luat bine in greutate, am plecat din spital cu 3.150 kg si la trei saptamani avem 3.780kg si am luat si 4 cm!!!
Ely..tu ma intrebai cat a avut la nastere: 3.450kg!!!

E cuminte in continuare, mananca , doarme bine noaptea , cateodata si 6 ore fara intreruperi de mancare( cred ca e prea lenesa sa se trezesca sa manance!- seamana cu mama ).Colicii ne supara putin dupa amiaza, dar nu ma plang ca stiu ca se poate si mai rau!!!

Ieri am iesit si la plimbare ca era timpul frumos, sper sa fie si azi la fel ca tare bine e la aer!!!

Fetele mamici...in cat timp se retrage burta dupa nastere ca a mea inca se vede binisor si tare urata mai e!!! Cu kg stau bine nu a ramas mai nimic .....doar burta gelatinoasa !
Stiti cand pot incepe ceva abdomene ca o sa am ceva de lucru???

A...si mi s-a vindecat in sfarsit episiotomia, ca ma gandeam ca n-am sa mai stau pe scaun vreodata!

Ely...mai ai putin, iti tin pumnii!!!
Pup toate gravidutele, mamicile si copilasii!!!

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

mary_ary-cand ai chef,povesteste-ne mai multe...

irina-te inteleg ca nu reusesti sa scrii..
Ambra imi cere sa se uite la desene,noaptea,dar nu o las...altfel se
obisnuieste rau,si dupa aia nu o mai dezvat.Prefer sa o las sa planga putin,decat sa-i fac mofturile.Copii sunt f. smecheri,ei incearca tot timpul,si daca resusesc o data sa obtina ce vor,a doua oara nu mai poti zice nu.

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

neliacris-exact la fel se comporta si Ambra fata de
persoanele straine.Eu la cei din familie le ziceam sa nu o bage in seama,ca altfel nu aveam liniste,pana nu plecam cu ea de langa ei.Intr-un fel e mai bine ca sunt asa,ca nu au incredere in straini...
Si noi mergem in tara,la sfarsitul lunii,pe 28 avem avionul de la Milano.

georgiana-esti norocoasa ca ai o fetita asa de cuminte!A crescut f. bine...
Eu mi-am pus,chiar dupa nastere corset ffff stramt,si s-a tras destul de repede burta.Despre abdomene nu stiu cand poti incepe...

pe toate!!!

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele ieri mi_a fost tare rau si nu am mai intrat azi stau mai bine
bebe e bine misca abia astept sa vina 7 mai sa fac eco sa_mi vad iubirea.bine ca sa mai incalzit afara si ca nu mai ploua ca sa iesim si noi la plimbare
va pupic dulce

monica mamica in devenire+26denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

monica:spune-ne mai multe despre tine...de cat tp esti in it?
cand se mai intampla sa-ti faca vanatai pune miez de paine inmuiat in vin rosu,k trage se vindeca mai rpd..eu asa procedez,cat despre durere,e mai greu dar nu-ti pierde cumpatul k pana la termen o sa mai ai zile de genul asta..cum de te-ai simtit rau,ai papat ceva ce nu ti-a priit?

georgyana:ce bursucel grasut ai nascut,ma gandeam k era mai mik la cat de slabuta erai!felicitari pt vestile bune,sa creasca mare si frumoasamai ales sa fie sanatoasa!ce bn k e linistita si poti dormi noaptea...asa cum spunea si ANDREEA incearca sa porti burtiera..k te ajuta putin,trebuia totusi sa o folosesti de la inceput!ai putina rabdare k ti-a trebuit 9luni k sa creasca burtik,pana in vara vei fi fresh..cu siguranta..yep mai am putin si eu....toate la tp-ul lor..sotul imi spune mereu k nu ajung la sfarsitul lunii,asa simte el.vom vedea ..cand imi da bblina "unda verde"ii deschid "usita"astept sa se decida..

ely 35+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Neata...deci,te-ai trezit devreme Nelia...se vede ca ai de facut bagaje

Ely santem ok...mai mult ocupata daca am putin timp cu "alergarile"

Mandra ma impresioneaza pe zi ce trece ce memorie vizuala are...mi-am pus o pereche de blugi deschisi cu gaurele, dansa cand am coborat in garaj sa-mi i-au incaltarile mi-a adus repede adidasi arginti, pe rand mi a pus in picioare, dupa mi-a asezat papuci in dulap(scapiera)exact la locul lor...cresc copii
Praslea avea un meci sapt asta, dar a plouat mult si s-a anulat

Andreea deja are maselute...am pierdut firul...socrela se operase e in recuperari...daca era mama eram moarta-coapta

Moni deci ai vechi cu copilasi

toate fetili si o zi bunaaaaaa

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
bblinacreste,te va uimi din ce in ce mai des...sa-ti traiasca..

nelia:dk nu mai intri pana pleci in tara,iti urez drum bun..o vacanta cat mai placuta!

Mergi la inceput

bionda:asa scurta vizita?nu ne mai povestesti nimic?

mary:te asteptam mai des pe aici dk ai tp si-ti face placere!

andreea:o sa rezolvam cumva pbl...numai sa ne ajute tp-ul..sotul e incantat,numai k isi face griji pt mineii este teama sa nu ma i-a prin surprindere evenimentul,sa fim prea departe de casa...(e fricos,mama-mama)mai vb sa vedem cum decurg lucrurile,pt k in ultimul tp am cam multe contractiieu sper sa ajung la sf lunii,el imi spune mereu k nu ajungmultiaveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

neatza si gata cafeaua...DEH..sunt matinala dar nu din cauza ca imi fac bagajele...eu tot astept sa le dea sotul jos ca sunt cocotate in garaj si mi ca daca ma sui pe scara vine si cris dupa mine....si cum il astept pe sot poate dupa pasti reuseste si el sa le dea..nu de alta dar putorosenia e in floare.....si e de mic invatat cu ea...sa vedeti ce il pun eu la punct pe asta mic numa sa il vad ca seamana cu taxu la lene....instructie scrie pe el...
Dar sa stiti ca eu o sa mai intru si din tara..parintii mei sunt moderni au internet...deh...ce sa faca si tata la 53 de ani somer si cu pescuitul la ordinea zilei?
si as mai scrie ..asa..georgi...fericita esti ca ai doar pielea alungita....eu am si acum burta cam de 4 luni jumate...sincer...nu cred ca se mai da jos vreodata..desi soramea a nascut pe 4 martie si arata tare sexi..pic de burta ...si e al doilea copil...cica astea repezite si rele o duc bine in viatza...cum ar fii soramea...nici chilele nu se pun pe ele....dar dupa cum zice sotul ca sunt...aa drakului....la mine de ce stau?

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

neta fetele
ely2304 eu sunt in italia de 6 ani cu sotul locuim in parma eu am lucrat la un restaurat cam un an si jumatate si dupa am facut baby sister la un bebe de cand avea 3 luni pana cand a facut 4 ani jumate adica pana anu trecut in septembrie.cu mama lui bebe care am facut baby sister ma inteeg super bine e ca o sora pt mine mereu m_a ajutat iar pe bebe il iubesc tare mult parca al fii al meu.in romania locuiesc in bacau si abia stept sa ma duc in august cu bebe al meu sa il vada mami meu
mie in sarcina nu mi-a fost greata sau treburi din astea chiar stau ff bine cand ma uit la cumnatatmea saraca ca vomita de 4 ori pe zii ....eu abia alaltaieri am vomat pt prima data de cand sunt insarcinata nu stiu de la ce buuu.sotul se lauda la toti spune ca imi prieste sa fiu gravida si analizele la sange imi ies mai bine de cand sunt insarcinata.
gata va la ca am o gramada de treaba.....si am un chefff....

monica mamica in devenire+26denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput