MAMICI &GRAVIDUTZE DE ITALIA (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

roxali-Ambra are deja 4 masele,asa e,cum zici tu,
au inceput sa iasa la sfarsitul lui septembrie,si abia luna trecuta
erau iesite de tot...Sonia ce mai face?Mama ta?Ziceai ca a fost
operata......sau gresesc?

ely-si mie mi-ar face mare placere sa ne cunoastem,
si vorbesc serios,ti-am zis ca nu spun lucrurile,doar de dragul de a
fi spuse...puteti sa ne faceti o vizita.Cati km. sunt pana la Pisa,
de la voi?Daca nu rezista burtica la atata drum,venim noi...ne
putem organiza...
Nu stiu ce faceti voi la trainig,pe noi ne-a pus sa ne imaginam ca
suntem la mare,ca intram cu picioarele in apa,etc....apoi ne intreba
pe fiecare,pe rand daca am simtit nisipul,apa (la picioare).Eu,una,
nu sunt facuta pt. chestii din astea,in sensul ca nu reusesc sa ma
concentrez,plus ca sunt timida,daca tre' sa vorbesc despre asa ceva,
in fata atator persoane,pe care nu le cunosc,nu imi place...

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

monica-am vazut pozele...sunteti doi parinti tineri
si frumosi (in asteptare,bineinteles ).

ely-ma bucur ca au iesit bine analizele!

Noapte buna,la mamici,pitici si -ci!

andreea, Ambra
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

andreea:cred k pana la PISA sunt 100km circa,DAR NU KM SUNT PBL ci euk obosesc...iar in masina rezist din ce in ce mai putin din cauza contractiilor!ma bucur k suntem pe aceeasi lungime de unda...am o idee..vb la telefon poate iese ceva...numai sa ne ajute tp-ul...
la training ne ajuta sa ne relaxam..facem exercitii de respiratie,miscari ale incheieturilor,picioarelor..miscari finute...in general..ma simt ok..era normal in cazul tau sa nu stai...as fi procedat la fel..si eu sunt putin timida..mai ales cand ma simt in mijlocul a 30 de gravidute imi pierd graiuld-na psiholog este draguta..nu ne pune sa vb ff mult..ci ne invata ce trebuie sa facem pt a deveni mai puternice pe parcurs..

am bantuit pe net pana acum,ma duc la nani...k deja am sarit calul..revin maine...ms k esti alaturi de noi!

ely 35+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Neata! Ofer eu cafeluta azi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

bionda ms pt
eu am fost de dimineta sa imi ia sange si ma simt super rau,am o greata cum nu am avut toata sarcina si tampita aia de asistenta mi_a spart si vena si sunt vanata toata si ma doare mana
berarpiri
ma pun in pat poate imi trece

monica mamica in devenire+26denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetele!

Ginger pe unde esti?

Fetelor imi cer scuze ca nam mai intrat,dar pur si simplu nu am avut timp,Fabian de Duminica e foarte agitat,marti noapte mia plans de la 2 noaptea la 4,nu va spun cum arata sotul cand a plecat la munca,e foarte mofturos ,doctorul zice ca de la dinti dar eu zic ca un rol are si vremea,ca de cand ploua e asa,si mamicile la spital aveau aceeasi problema tot de duminica.

Aseara am ramas si fara curent(tot orasul)si sa ma fi vazut cum gateam la lumina lumanarii ca dimineata cand am intrat in bucatarie sa plang nu alta.Asta e.

Nu mai stiu de cine ma intrebatde ce nu ma mai mut.Pt ca sa razgandit proprietarul respectiv,pt ca noi am insistat mult sa mai scada din garantie macar,ca la urma urmei nu avea nimic in casa ca sa zici ca am avea pt ce,plus ca apartamentul era micut si navea nici cantina nici garaj,asa ca am ramas in apartamentul in care stam de 84 m2,si vom face revizia la centrala si gata.

In rest toate bune si frumoase,voi?

Ely si eu am facut gimnastica aia de care spui,numai cai bine ca tu le faci dimineata,eu le aveam seara de la 7-8pana pe la 10-11.Noroc ca avea sotul masina ca altfel...

Andreea lasa ca va fi si bine ai sa vezi

Monica vazut pozici,frumoase

Pt toate multi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Fetelor,cum de nu mai dati pe-aici?

monica-te simti mai bine?sper ca a trecut greatza.

bionda-doar cafelutza,si atat?Albert ce mai face?
Tu,ce mai zici?

irina-lasa,poate e mai bine ca ramaneti unde stati acum...
Credeam ca e mai bine puiutul......si cand te gandesti cati dintisori tre' sa mai iasa...sper sa fie ca si Ambra,si dupa ce mai creste putin,sa fie mai linistit in perioade de genul asta...Acum Ambra,chiar daca sta treaza noaptea (ca o dor gingiile),nu plange,ii
trebuie sa se uite la desene ...

andreea, Ambra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_ary spune:

Mersi pentru primire!
Pozele de la semnatura nu se vad ca s-a desfiintat site-ul pe care erau puse (yahoo). Nu mai stiu sa scot de la semnatura.....
Daca m-ati primit asa de calduros, sigur o sa intru mai des sa scriu.

mary si gogoasa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetele!

Andreea sper sa fie mai calm.Macar Ambra se uita singurica la desene,sau trebuie sa stai si tu treaza cu ea?

Mary,pt semnatura te duci la profilul personal si le stergi.Si te mai asteptam pe aici,cu toaca ca unele din nou nu prea mai dam pe aici,dar sincer iti spun ca dupa numai o ora de mofturi si de plansete nuti mai arde de calc.De multe ori,cel putin eu,mai intru si mai citesc dar nu mai apuc sa scriu iar cand reusesc sa scriu nu mai stiu ce am citit,si numai am timp sa recitesc,asta e.

Noapte buna tuturor

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

neatza fete poftiti la cafelutza...
ce mai spuneti nou?cum e vremea pe la voi...eu sapt viitoare plec in ro in vacantza...Doamne ajuta...sunt curioasa cum se va obisnui cristian,el e fr selectiv,si daca vede o pers noua ar fii mai bine sa nu il bage in seama ca altfel plange...o fii timid sau pur si simplu nu ii plac strainii?
katia i miss you

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput