MAMICI &GRAVIDUTZE DE ITALIA (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Raluk o frumusete de fetita ...a crescut si se vede ca papa bine...a fost frumos tortuletul ptr o "farfalina"

Stefi in general cand au virusi intestinali, placi sau sant bolnaviori nu vor nik de papa...daca mai si vomita important sa o hidratezi (o ling de apa, ceiut din cand in cand)+supozitoare peridon innate masa...enterogermina se da ptr refacerea intestinala innainte masa 1 ora, daca re diaree diclofor de 2 ori pe zi...laptic e bun cel de soia daca-l accepta sai zymil , ceiut daca e vrea e ok.
Nu stiai ce sai dai de papa...a mea 3 zile s-a hranit cu budincile plasmon (lapte +bisc)cele in borcanele mici...laptic zymil ca altceva nu vroia...mai tarziu supica cu putin gris si treptat ii puneam si putina carnita ,parmiggiano
poate sa fie si din cauza dintilor...tare a mai patimit si mandra mea...agitat in somn, fara pofta de mancare, nervoasa ziua etc
numai bine printesei

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza!

iar mi'e somn...
ieri a stat si soatza mea odata acasa si ce'mi face..? am stat si ne'am uitat la tv..dvd-uri filme..etc...mai departe stiti voi..
si pe de'asupra am mancat non stop..am dormit tare rau cu stomacul plin..ieri mai mult decat miscare..am mancat intr'una...ma dezobisnuiserm de stilul asta de viata..adika papic mult..ce indigestie am facut..nu va zic ce am papat..oricum a fost bun..dar toate adunate...mamaaaa...sunt greoaie mancarurile astea cand te dezobisnuiesti...
sper sa pot face niste gimnastica poate imi revin.. acum nu va zic cum ma simt ca sa nu va stric ziua

multumesc mult ali

raluka am vazut fetitza frumoasa foc..sa va traiasca sanatoasa si fericita

va pe toate o zi si o sapt placuta!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

inca nu v'ati trezit..?

am incarcat foto cu grasutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

silmatei sa_ti traiasca printesa e super frumoasa
eu am o ora de cand m_am trezit si trebuie sa plec la cumparaturi ca nu mai am dero si am o groaza de spalat.va pup si vb mai tarziu

monica mamica in devenire+26denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

mersi monica
o zi buna tuturor nustiu cand mai intru ... numai bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!!!
Raluca: felicitari pentru Anais, e o dulceata de fata! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca multe , multe bucurii!!!

Andreea: iti sta foarte bine cu noul look, pari o pustoaica de 16 ani !

Ely: ma bucur ca te simti bine la cursuri...sunt foarte importante, mie mi-au prins tare bine.Vad ca burtica a crescut foarte mult...felicitari , mai ai putin si iti tii puiul in brate!!!

Eu nu prea reusesc sa tin pasul cu voi, citesc uneori din urma dar nu mai reusesc sa si scriu...bebelina e cuminte si dependenta de tzatzica...papa mult, se alinta si mai mult.Ziua nu prea doarme foarte mult, in schimb doarme noaptea, e prea lenesa ca sa se trezeasca sa manance asa ca isi incarca bine ghiozdanelul seara, cand mananca vreo 2 ore , cu tot cu alintat!!!
Au aparut si colicii...ii dau Mylicon, stiti cumva ceva mai bun??? ca rezerva???

Intreba o graviduta despre banii care se dau dupa nastere: noi ne-am interesat .......se dau 1500 de euro , ajutor de la primarie, pe baza veniturilor, care nu trebuie sa depaseasca 20.000 euro in 2008 ( sper ca am inteles bine si nu spun prostii)...tre sa prezinti CUD-urile membrilor familiei.Am inteles ca ar mai trebui dat si bonusul bebe dar inca nu a fost aprobat de guvern, din cauza crizei!!!

va pup ca mi s-a trezit bebelina!!!

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetele!
Nam mai reusit sa dau pe aici,dar am o veste,NU MA MAI MUT

Georgi ai dreptate,nu vb prostii.Dar in cazul in care mama ia si prenatal,iti vine cecul acasa,dar dupa un timp iti vine cum ca sa dai banii inapoi,au patit niste persoane asa.Am luat si eu 1500 euro

Am probleme cu dintisorii lui Fabian,unul de jos ia iesit stramb,la inceput am zis ca e de la deget,dar problema e ca a iesit direct stramb.In fine,e important ca sunt cei de lapte.Cu mancatul e la fel,doar azi la amiaza,mia mancat de mam speriat,a mancat tot cei pregatisem,dar ce am facut dimineata in loc de lapte iam dat ceai de camomila si melisa parca,nu stiu sigur ca sa se mai calmeze un pic ca de ieri e foarte agitat si nu sta locului oclipa,ca sa nu mai spun ca ieri nam mancat de cat o portie de lasgna la prans si atat,azi nici atat,dar am si probleme cu dantura imi iese lucrarea si trebuie sa fiu atenta sa no mananc,iar cand vb imi iesesi pana ajung in tara mai dureaza.

In rest toate sunt la fel.

Am vazut toate pozele,aveti niste comori la casa,sa va traiasca la amandoua

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

buna fetelor am facut si eu un album merge?
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/

Mergi la inceput
Mergi la inceput

irina20 unde scrie albums jos scrie monica gravidutasi apar pozele

Mergi la inceput