MAMICI &GRAVIDUTZE DE ITALIA (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui bionda
Slimatei cumva epuizata dupa"marea cina"?

super epuizata nu'ti imaginezi
sincer a fost o seara fff placuta..mai ales ca soatza a doua zi si'a luat liber asa ca am prelungit'o
a doua zi am zis sa mergem sa'si ia un cadou ca asta a fost dorinta lui..nu a vrut surpriza nimic..desi ceva, ceva tot a avut

si dat ca am mers prin magazine am luat si lui stefy cate ceva asa de ziua lui si m'am mai capatat si eu cate 2 perechi de pantaloni..imi sta bestial cu ei pacat ca nu pot pune foto..tre' sa astept soatza cu buna dispozitie sa m,ai regleze cate ceva la calc sa le pot pune...ca tot e a lui calc nu ma bag :P

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

quote]citat din mesajul lui neliaCris
...
am si eu niste contradictii prin casa...barbatii sunt niste animale mai evoluate,nici eu nu sunt mai breaza dar nici asa...
[/quote]
eu sunt de parere ca nimeni nu e perfect si daca tot am inceput sa mergem pe aceeasi strada treb sa intelegem de la buna inceput ca pana nu faci compromisuri fel de fel..in viata nu mergi avanti...

ceea ce me lo auguro eu sa putem imbatrani impreuna ...eu plec de la ideea ca nimic nu e imposibil...sa avem o o viata linistita cu "alti e bassi "ca altfel nu cred ca se poate...dar cel mai important lucru sa dureze iubirea noastra pan la moarte...caci daca e ea avem de toate mai las eu mai lasa el...mai tot timpul..dar asta e cand vad ca nu mai poate ii mai dau o mana de ajutor..
m'am alargat un pic...ideea era ca din ceea ce priveste pct. meu de vedere voi face tot ce'mi sta in putere sa nu declin casnicia ssi sa fim fericiti..pana acum si el imi impartaseste aceasta ..dar nu se stie ce iti poate aduce viitorul..desi eu una nu vreau sa ma gandesc la nimic rau, ci doar sa fiu realista

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ely2304

...luni la prima intalnirea cu ostetrica am discutat despre toate "modificarile"corpului nostru..interior,exterior..ne-am confruntat si am dezbatut unele subiecte...a fost interesant...astazi am avut intalnire cu psihiatra...o super-doamna...nush ce sa-ti spun mai intai k am discutat..subiectele au fost:frik,travaliu,raportul cu noi insine,cu bb-ii nostri..etc..etc..m-am simtit ffff bine,mi-a dat si mai mult curaj sa infrunt nasterea naturala(asa cum vroiam)ne-a facut sa intelegem relatia mama-copil cat este de importanta,cum bb-lul sufera la fel de mult atunci cand suntem in travaliu...multe lucruri pe care sincera sa fiu nu le stiam..la sf temei am avut parte de lectii de TRAINING..nu-ti spun ce bn m-am simtit..m-am relaxat..mai aveam putin si adormeam(vb ff serios)am facut cateva exercitii de respiratie,de miscari ale corpului...intradevar interesant!ma bucur k am ales sa ma duc..

ely 33+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

ma bucur ca ti'a placut..pe mine una m'au ajutat f. mult aceste intalniri..mai ales cu alte mame burtoase...sa stiu parerea lor destre aceasta "fiinta" care creste in noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ely2304

STIMATEI:cand o sa incep sa brodez o sa va arat cu siguranta..o sa dureze ceva tp k is incepatoare dar ma straduiesc sa iasa bine!

o sa'ti iasa bine ai sa vezi

Mergi la inceput

gata imi ajunge si pe ziua de azi...as mai avvea cate ceva de recuperat dar se pare ca ma lasa vazul...

mary mai zine cate ceva despre tine..

va pup pe toate..eu nu intru cat nu intru dar si cand o fac

numai bine si multa sanatate tuturor!

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salutare,fetele!

Nelia,nu m-am suparat,nu merge netulMultumesc tuturor pt urari...
Ziua ei a decurs cam asa...de dimi s-a imbracat in rochita,apoi a descoperit in tarc noi jucarii,pe urma obisnuita plimbare,dar de data asta am ridicat tortul (nu asa cum am vrut,dar un fluture tot avea pe el),iar la pranz,cand a venit taticul ei acasa i-am cantat si am suflat in lumanare,plus taiat scurt de varf de motz si selectia de pe tavaA luat telefonul,parfumul si cartea..nu-i rau,nu?
Revin cu poze cand apuc!

Va pup si va doresc numai bine,nu vreau sa mai citesc de probleme

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

raluk:vazut pozicile..ce minunatie de bblinafrumoasa foc...sa-ti traiasca..

stimatei:k de obicei in week-end iti place sa ne uimesti...cu cheful tau de net...recuperezi pt toata saptamana in acest fel...

ely 35+ sapt ....MARINA-DENISE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

andreea:DENISE e la fel de activa...nush cum de se mai poate misca atat,avand in vedera k spatiul e tot mai mic..ma bucur sa o simt dar cateodata ma apuca niste durerii...iubeste ficatul..atata il impinge..in rest ce sa zic,dorm destul de bine...sper sa dureze minunea pana la sfarsit..ieri si astazi am o stare de "hibernare"cred k tp-ul e de vina..ieri seara la 21:30..m-a luat un somnnnn k nu am reusit sa raspund pe forum..
voi ce faceti?cu tp-ul asta nasol?multi pt AMBRA...

ely 35+ sapt ....MARINA-DENISE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Raluk noroc ca ne-ai adus aminte la toate ca ai o fata mareeeeeee "LA MULTI ANI "...pozici ai pus??

Mary bine ai venit

Noi ne luptam cu "criza"...muncitori suparati, nu stiu de ce ca i-am platit pe toti...socrela a fost operata la bazin...
Copiloi sant ok, chiar pitica si-a mai evenit cu mancarea(cand papica , cand mai mare) si cu cheful de joaca...asa da fetita

Mai fetelor dupa mine barbati sant greu de schimbat...cum au crescut in familie cam asa se comporta...prea putin care sant intr-adevar sprijin nunumai material...rac sau nerac cam astia sant.

Nelia scumpo, cate sacrificii am facut si eu...de fapt nu cred ca nici o familie nu se sacrifica...cand ma gandesc ca mi-ar fi fost mult mai greu acuma (criza +euro)...oricat ai avea tot te indebitezi...cu un salariu e fff greu

pe la noi ploua marunt

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput