MAMICI &GRAVIDUTZE DE ITALIA (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

noi suntem ok..crestem pe zi ce trece..ne apropiem de termen cu pazi siguri..sa ne ajute DD sa fie totul ok,bblina sa fie sanatoasa..iar sotiorul sa aiba puterea sa stea langa noi la marele eveniment,este o dorinta a mea,dar nu o obligatie!vom vedea cum va fi...timpul decide totul!

PASTELE l-am petrecut in 4...clasica formula 2in1..sotiorul si briciola..am fost la mare(cu inima la gat,pe drum dus-intors contractiile nu m-au lasat deloc,erau ff frecvente 5-6-7 min distanta,dar partea buna este k erau nedureroase)..nush ce sa zic..abia astept sa vad ce spune gine..astazi am fost in plimbarica putin,am papat numai bunatati..am facut pasca,oute,chec..etc..cred k s-a mai pus ceva pe minenu conteaza..bblina sa fie sanatoasa!am adaugat cateva pozici..dk sunteti curioase!

ely 37+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

ely arati super.mai ai putin si gata iti vezi printesa abia astept si eu sa_mi vad iubirea

monica mamica in devenire+29denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

ce faceti gagici?
Ely-nici nu prea ai pus pe tine mai nimic,dupa nastere o sa iti revii foarte repede
ce putin mai ai...cind ai dpn?
toate gravidute frumoase sinteti si Monica ne faceti sa ne fie dor si noua de perioada asta,o sa va lipseasca si voua citeodata godettevi ogni momento cu tot cu partile rele

_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Multumim de cafeluta
...somez si eu azi...fug la o plimbarica cu mandra cat e frumos si mai pe seara bag intens palestra
Am avut sedinta cu parinti(individuala) si sant ff multumite maestrele de juniorul , mi-au spus ca a crescut fff mult si e mult mai matur(intelectul!)(crac,cra...)
deci cu moralul stau bine
Fetei ia iesit pe fata o dermatita,bubulite mici rosi ca o iritatie,a avut si baiatul ,dar credeam ca este de la gomfiabili(jucandu-se s-a frecat in cadere cu obrazul)...i-a trecut dupa o zi cu antibiotic...vad ca si fatei s-au mai estomapt dupa trata,mentul de ieri

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Hristos a inviat!!!

Sper ca ati petrecut bine Pastele!Cu multe bunatati pe masa!!!

Noi am petrecut Pastele acasa, a fost primul Paste in trei...nu prea am avut timp sa fac mai nimic bun de mancare, bebelina imi ocupa tot timpul...dar nu a fost nici o problema.Pe Giulia a durut-o burtica si a stat toata ziua la titzica si a dormit doar o ora duminica.Seara ne-am urcat cu totii in masina si ne-am plimbat putin ca in casa nu se mai putea sta.

Ieri in schimb a recuperat ziua de duminica si mi-a dormit de la 1 la 4 dupa-amiaza si apoi a adormit iar pe la 7 seara si a dormit pana la 1.30 noaptea, a mancat si a adormit iar pana la 6 si apoi pana la 8.Si eu care ma gandeam ca voi face nopate alba.
Azi am fost si la pediatru ca are nasul plin ce mucisori, a zis ca nu are nimic, sa continui cu ser fiziologic!!! Controlul a durat max.5 minute...foarte superficial...cred ca schimb pediatra ca nu mi-a placut de prima data!

A..si bebelina mea are 5,2 kg!!!!

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui ely2304

PASTELE l-am petrecut in 4...clasica formula 2in1..sotiorul si briciola..am fost la mare(cu inima la gat,pe drum dus-intors contractiile nu m-au lasat deloc,erau ff frecvente 5-6-7 min distanta,dar partea buna este k erau nedureroase)..nush ce sa zic..abia astept sa vad ce spune gine..astazi am fost in plimbarica putin,am papat numai bunatati..am facut pasca,oute,chec..etc..cred k s-a mai pus ceva pe minenu conteaza..bblina sa fie sanatoasa!am adaugat cateva pozici..dk sunteti curioase!

ely 37+ sapt ....MARINA-DENISE

Ely:si la mine in ultimele 2-3 saptamani imi era foarte greu in masina, mi se intarea foarte tare burta, cred ca erau contractii!!!
Arati foarte bine mamico!!!
Iti cumperi burtiera pt dupa nastere?Eu nu am avut si inca mai am burta destul de urata!!!

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele
georgyiuly ce grasuna e printesa sa_ti traiasaca
noi suntem bine de vreo 2 zile ma tot iau carceii la un picior nu stiu cu ce sa ma dau

monica mamica in devenire+29denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Andreea nu o stiu pe cea cu "putin mov"

Ce vrei sa zici cu ,,putin mov"?
Cu serviciul cum merge?A trecut perioada mai grea?
pitica!Sa treaca dermatita repede!

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

katia-sa-l foloseasca sanatoasa Giulia!(pe bebe)
Si Ambra are unul,il adoarme,il plimba cu caruciorul,azi dim. i-a dat si de mancare ...mare grija are de el...

irina-dintisorii au iesit?E mai linistit acum Fabian?
Si sotiorul are acelasi comportament,de obicei cand avem ceva discutie,se comporta ca si cum nu ar fi fost nimic...dar eu nu sunt asa,mie imi place sa clarific situatia,asa ca tot timpul incerc sa vorbesc cu el.Nu se schimba prea multe pe moment,dar daca stau sa ma gandesc,cu timpul s-a schimbat f. mult.Trebuie enorm de multa rabdare,stiu...dar mai ales acum,ca e si Fabian,incearca pt. el sa mergi inainte.

andreea, Ambra
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

ely-f. frumoase pozele!Unde ati fost la mare?
Noi am stat in casa de Pasti,a plouat,asa ca m-am pus sa fac filmulete cu pozele lui Ambra.Si asa a trecut...
Ambra e bine,de 2 zile ma speriu cat mananca...imi pare f. bine ca s-a mai linistit...Asteptam sa iasa odata caninul ala care o tot supara...mult mai dureaza...ma pregatesc pt. nopti nedormite,stiu ca urmeaza...

andreea, Ambra

Mergi la inceput