MAMICI &GRAVIDUTZE DE ITALIA (51)
Raspunsuri - Pagina 18
ely2304 spune:
IUBESTE,IARTA CUM EL TE-A INVATAT,CREDE SI UITA TOT CE-AI INDURAT!EL TI-E LUMINA SI TOT EL TE-A CREAT,SA NU UITAM K NUMAI EL NE-A SALVAT...HRISTOS A INVIAT!

ely 37+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
Raluk31 spune:
Paste fericit,gagici!
Nu stiu ce mai faceti,ce mai ziceti,n-am mai apucat sa citesc..
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
Roxali spune:
Raluk ai fost ocupata cu socrela
sau ti-au plecat ajutoarele de nu mai dai pe aici.
Ely frumos spus
Andreea nu o stiu pe cea cu "putin mov"![]()
Eu sant cu mintea ocupata si la parinti Emmei
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
katiapam spune:
neata'
las cafeaua

cum ati petrecut fetelor?
noi aveam programat un gratar cu prietenii si familiile si vremea nu a tinut cu noi,a ramas pe altadata
va pup
_
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
katiapam spune:
Roxali-si eu ma gindesc mereu la ei si citesc mereu
saracii parinti ca mai mare durere nu poti avea.....
Raluca-tu e unde ai disparut?
foarte dulce e Anais in pozele de la un anisor,nu am mai avutcind sa-ti spun,e o papusa dulce dulce
Nelia-nu mai dai nici un semn? cum e in tara?
Irina-sper ca esti mai bine
ieri i-am cumparat Giuliei un bebe-papa-coccole e baci,era f incintata era in cutie mare si asa cara dupa ea cutia ca nu ne lasa sa o ajutam
nu ne lasa sa punem mina pe cutia ei,foarte figura mai e citeodata
_
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
Irina20 spune:
Salut fetelor!
Noi am fost la biserica sa luam lumina,dar am ajuns dupa ce sa dat lumia,ca greu am mai reusit sal trezesc pe Fabian,am vrut sa stau sal impartasesc dar era foarte aglomerat,si dupa cum stiti romanul nostru chiar daca esti cu copil in brate tot nuti face loc,asa ca daca am vazut ca nu reusim sa ajungem in fata cu el,plus ca el era ffff marait ca ii era somn,si era si ffff frig am plecat acasa.Mergem urmatoarea duminica.
Cu sotul e la fel,el se comporta ca si cum nu sa intamplat nimic.
Intradevar trebuie sa iertam,dar eu nu pot sa uit.
Noi ieri am stat in casa,ca de ieri dimineata ploua intruna
multi
pt voi fetelor,si sper sa reusesc si eu sa mai citesc din urma
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
Roxali spune:
Katia noi am petrecut Pastele cat la mare si al nostru cu o prietena romanca , in casa mai mult noroc ca pot face gatarele si aici + friptura de miel ptr cei care-l aveau placere.
Irina nu trebuie sa astepti Pastele ptr al impartasi...e normal sa fie lume multa...in casnicie vor aparea alte probleme noi, poate pe cele vechi le vei uita...stiu ca ti-ar fi mai usor daca ai avea cu cine sa discuti , sa te asculte...trebuie sa gasesti tu o cale![]()
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
monica2008 spune:
hristoa a inviat!
ce faceti fetelor?sunteti bine?copii?noi suntem bine am ajuns aseara acasa super obositi dar in schimb a fost ff frumos de paste,ne_am distrat,chiar daca a plouat.
monica mamica in devenire
+28
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
Irina20 spune:
Roxali stiu ca nu trebuie sa astept Pastele ca sal impartasesc,dar tot postul nu am reusit sa ajung la biserica,si am zis ca poate atunci reusesc ,dar nam reusit.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
ely2304 spune:
HRISTOS A INVIAT!
IRINA:nu te mao necaji...iarta chiar dk nu poti uita..fa-o pt sufletelul tau,o sa te simti mai bine!![]()
monica:ti-a placut la FIRENZE?asteptam pozici cu burticuta
,ma bucur k te-ai simtit bine!![]()
raluk,katia,roxali:multi

andreea:cum ati petrecut de paste,ambra cum e?

georgy,kemsy;voi ce faceti fetelor?sunteti bn?GIULIA?...KEMSY:burticuta creste?cand vom avea placerea sa te cunoastem?![]()
ely 37+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png