Timisoara, Impreuna!(143) Cu Emma in suflete!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Deci cu Emma , pofte nu stiu sa fi avut de ceva anume , stiu doar ca mancam ce mi se nazarea cam cand vroiam , dar problema cea mare erau arsurile. Arsuri care le-am avut din luna a doua si pana am nascut-o. Niste arsuri idioate ca ma durea de la stomac si pana in cap ... asta nu ma impiedica sa mananc hehehe
Dar acum e alta treaba. Chiar daca m-au incercat niste greturi si niste arsuri se pare ca au plecat , nu sunt de bb asta , dar am o pofta nebuna de slanina si daca inainte nici nu ma puteam gandi sa mananc asa ceva ca imediat acum nu ma mai satur ... si mai e ceva care e culmea culmilor: nu mai am pofta de dulciuri , ciocolata ...

Cam asta e
Va

Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Din punctul meu de vedere in top conduc slanina si zatzul de cafea ....

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Aloo, nimeni nu mai bantuie la ora asta. V-ati facut fete cuminti? Io cred ca m-am electrizat prea tare la lucru si acu' n-am somn..

Maine cred ca dam o fuga pana la casutza, sper sa nu fie nevoie sa facem foc in soba, ca nu merge. Mi-e putin groaza de ce o sa gasim acolo, dar o sa incerc sa ignor problemele si sa facem un gratarel in curte, sa ma relaxez putin ...

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie?

Cu 45,000 euro se poate cumpara apartament in Timisoara? Si daca da de care si n ce zona?

Va multumesc!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

'neata dragelor

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

'neata si de la mine calda

Corina poti cumpara maxim un apartement cf 2 cred ... lasa ca ma uit sa iti spun mai pe seara

la toate ... merg sa ma spal pe ochi

Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Silva, pe la voi cum e fremea, ca aici a venit, in sfarsit primavara!

Aloo, doamnelor, ce faceti astazi, o iarba verde, o iesire, ceva?

Mamica de spiridus

Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

cofeee

hai ca io-s pe baricade de la prima ora, ca n-am avut somn.
am iesit sa scot toamna afara din gradina
pina acuma am rupt un tarnacop..., da' am dovedit un trandafir. noroc ca-i liniste pe strada si nu ma vede lumea ce maiastra is

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

huh , ai trandafiri? vezi sa nu te intepi

io fac varzica calita ca imi e pofta cu slanina normal

Aida ... 15+
Poze cu noi

Mergi la inceput

azi e sambata? si mie de ce nu imi zice nimeni nimic?

Aida ... 15+
Poze cu noi

Mergi la inceput