Gradinita saptamanala
Buna,
Ma intereseaza pentru o prietena daca exista gradinita saptamanala de stat in partea de nord a bucurestiului.
Ea sta in Balotesti iar copilul il duce la o gradi in Dorobanti. Ii este foarte greu sa faca naveta cu copilul in fiecare dimineata.
Este singura, barbatul a plecat cu alta.
Multumesc.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
Raspunsuri
Miriluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliana_28 Buna, Ma intereseaza pentru o prietena daca exista gradinita saptamanala de stat in partea de nord a bucurestiului. Ea sta in Balotesti iar copilul il duce la o gradi in Dorobanti. Ii este foarte greu sa faca naveta cu copilul in fiecare dimineata. Este singura, barbatul a plecat cu alta. Multumesc. Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut |
Sorry, nu stiu nici o gradinta cu program saptamanal, dar vroiam sa intreb daca prietenei tale nu i-ar fi mai usor sa schimbe gradinita undeva mai aproape de casa si sa isi tina copilul langa ea? Gradinita saptamanala mi se pare o barbarie
Morgano spune:
TE ROG MULT: Sa nu-l lase la saptamanala, oricat de greu i-ar fi mamicii.
Si fara tatic, si "abandonat" de mami 5 zile acolo, cred ca e prea mult pentru un cpil de gradinita. 
Sa duca puiul la gradinita din Balotesti, sau undeva mai aproape, sau langa serviciul mamei, etc.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
liliana_28 spune:
Mamica despre care va spuneam lucreaza la o scrantita de femeie in zona Dorobanti. Am incercat din rasputeri sa ii gasim ceva de lucru in Balotesti dar din pacate mai toata lumea cauta persoane care sa si locuiasca in casa unde lucreaza. Pe ea, cum are copil de doar 4 anisori, nu prea o primeste nimeni. Eu incerc sa o ajut cat pot, cu mancare, o iau in fiecare dimineata cu masina si o aduc in oras, si stau cu copilul cateodata sambata ca sa se poata duce sa mai faca si ea curatenie la altii sa mai castige un ban in plus.
Daca l-ar duce la gradi in Balotesti (unde de altfel este si Calinut al meu si ar fi chiar in aceasi grupa) ar insemna sa se lase de serviciul asta pentru ca aici trebuie la maxim 16.30 sa iei copilul iar ea nu poate.
La gradi unde este copilul acum poate sta pana la 18.00.
Fata este din Ploiesti. Parintii ei nu se ingramadesc sa o ajute. Nu are ajutor din partea nimanui.
Tanti asta (la care lucreaza ea) o lasa sa stea in casa de la Balotesti fara sa ii ia chirie atata timp cat lucreaza la ea. La gradi din Dorobanti plateste peste 300 ron/luna.
Este o situatie foarte delicata......
Nu este vorba ca ii este greu mamicii...este vorba de copil. Il vad ca se chinuie in fiecare dimineata sa se trezeasca si imi povesteste mamica lui cat ii este de greu prin mijloacele de transport in comun seara la venirea din oras.
Nici eu nu sunt incantata de gradi saptamanala dar.....era o varianta.
Miriluta spune:
Daca ideea asta cu gradinita saptamanala era pt a ii fi copilului mai usor, fara suparare, dar e o idee proasta. Cum iti inchipui ca un copil ar fi mai fericit sa doarma mai mult dimineata decat sa fie cu mamica lui
? Copilul ar suferii infinit mai mult. Imi imaginez ca e greu pt o mama singura, insa pt copil, cel mai bine e sa stea langa mamica lui, atata vreme cat e posibil.
Sper ca nu te-am ofensat
, dar am si eu copiii si am trecut si noi prin vremuri grele, dar stiu cu siguranta ca oricat de greu ne-ar fi, copiii mei sunt mai fericiti langa mine decat oriunde.
liliana_28 spune:
Nu m-ai ofensat....stai linistita.
Nici eu nu sunt de acord cu gradi saptamanala dar este din ce in ce mai greu.......asta este.
Se gandeste cu groaza ce va face la vara cand este vacanta......doamna unde lucreaza nu suporta copii mici drept pentru care este foarte rea cu copilul. S-a mai intamplat sa il ia cu ea la lucru si a primit reprosuri.
Este tare greu....
anya spune:
Nu ati putea gasi un ajutor in Balotesti? Sa mearga cu Calinut-ul tau la gradi si la 16.30 sa-l ia cineva (tu, vre-o alta mamica/bunica si sa stea cu el 1-2 ore) pana vine mami a lui de la servici?
liliana_28 spune:
Ne-am gandit si la asta insa....cu al meu copchil stau socrii pana venim noi de la servici iar ei nu se dau in vant dupa nepotii lor....dar sa mai stea si cu alt copil...chit ca este vorba doar de 2 ore.
acs spune:
GRADINITA PROGRAM SAPTAMANAL NR. 281 - Str. Ion Inculet, Nr. 5 - 7, Sector 1, tel. 021/2245962
Mult succes mamicii sa gaseasca varianta cea mai buna pentru ea si copil!
liliana_28 spune:
Multumesc acs.
Clover spune:
Felicitari pentru ajutorul pe care i-l dai.
Avand in vedere ca e la o varsta destul de mare, s-ar putea antrena amandoi si sa nu fie asa o povara in plus pe capul socrilor. Stiu ca nu e responsabilitatea ta, dar cred ca perioadele lungi cu persoana straine lasa urme pe termen lung si viata lui oricat de dur suna nu a inceput foarte promitator. Parintii ei nu o pot ajuta?