Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Eva

Hunii Edi si Robi

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Ange superba micuta ta

Eva

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Lucutta eu zic sa nu-i dai morcov fiert daca zici ca e constipat, poti sa-i faci supa din alte legume. Da-i-o fara nimic pasat la inceput sa vezi daca ii place, ii dai ceteva lingurite daca ii place, dupa poti continua cu piure.

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Anca suntem bine. Edi mananca de sparge si doarme de rupe Azi dimineata de exemplu a mancat 2 mere golden + 1 para Williams + jumatate de morcov, toate crude si blenduite. De la para s-a facut mai moale si l-a mancat pe tot cu o viteza...ziceai ca n-a mai mancat de cel putin 3 zile. Il iubesc ca mananca , nu mi-a facut pana acum figuri la absolut nimic.

Ca si metoda de adormit eu folosesc cu "succes" numai leganatul pe picioare. Cateodata adoarme cum il legan de 2-3 ori, altadata trebuie sa insist. Cred ca depinde de faza de oboseala. Daca nu-l culc la timp si il mai las sa se smiorcaie...ma muncesc putin pana il ia somnul.

Cu diversificarea stam bine, i-am dat brocolli si l-a mancat cu pofta, amestecat cu alte legume si cu un sfert de galbenus. Am pus si la congelator, acum am 3 portii legume cu carne si 3 portii legume simple in care adaug ou. E muuuullllttt mai usor asa cu ele in congelator. La pranz pun apa la fiert si recipientul cu mancarica inchis intr-o punga de plastic (de frica sa nu intre apa in el, chiar daca-i cu filet). Intr-o jumatate de ora e gata dezghetat si incalzit.

Progrese noi nu avem decat ca se ridica singur in fundulet (de pe perna, altfel nu poate), se taraste prin pat (pe jos nu prea l-am lasat), in patut se tine de lateral, se ridica in genunchi si se uita in jos (nu-l mai las singur nici acolo, decat cand o sa dau patutul in jos). Premergatorul pentru Edi este foarte util, merge singur prin toata casa, trage de toate cate gaseste, se uita la ele si le analizeaza. Dupa parerea mea un copil trebuie lasa sa exploreze singur tot ce-i in jur. Nu neg studiile facute si faptul ca se poate accidenta dar lui (si mie) ii este foarte util. Ii vad figura mirata cand vede cate ceva nou si incearca sa apuce cu manutele lui. O sa-l filmez, am un sertar in bucatarie, il deschide, se ridica pe varfuri sa vada ca-i il el apoi il inchide la loc (sau il lasa asa si se duce in alta parte).

Inchei aici, de azi dimineata tot scriu la mesajul asta.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Lucutta eu zic sa nu-i dai morcov fiert daca zici ca e constipat, poti sa-i faci supa din alte legume. Da-i-o fara nimic pasat la inceput sa vezi daca ii place, ii dai ceteva lingurite daca ii place, dupa poti continua cu piure.

Pozici
Mamica deMaya

Exact asta voiam sa-i spun si eu..morcovul fiert constipa.

Cosmy

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Eva Maria
Edi si Robi

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Cateva noutati despre David, de 2 zile a intrat in clubul celor cu dintisori, cu primul dinte sus, lateral (la 5 luni 2 saptamani si 2 zile!)
Am inceput sa trecem la diversificare, asa mai mult pt a-l obisnui cu lingurita, ca noi nu am folosit nimic pana acum, doar tzitzi.
Azi ar fi trebuit sa ajungem la 3 lingurite de mar, dar...dupa prima lingurita si-a ferecat gurita...am trecut la morcov crud, asa pt curiozitate a luat o lingurita si gata pravalia inchisa

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Cosmy.B,Andy multu pt raspuns.

Va dau bataita ca ieri nu mi-a raspuns nimeni daca si ai vostrii bbi transpira mai ales la cap atunci cand dorm .Al meu face balta sub cap cand doarme.

Mergi la inceput

Sanziana felicitari pentru dintisor!!! A iesit primul cel de sus???

Laura noi s-ar putea sa iesim azi la plimbarica, ca pana ieri ne lua pe sus vantul, azi nu pare sa bata. Astept sa se trezeasca pitica. sa treaca mucisorii micutei ca stiu ce greu trec

Moni nu mai intri la noi? Ce face burtica?

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eva

Giuliana pup frumosul Edi Asa facea si Valentia. Era tare curioasa si se uita la toate cele prin casa

Kid

sanziana sa traiasca iepurasul

Lucutta ai incercat sa bagi si branzica la blender ? Oate e prea mare si nu ii place. David nu mananca daca nu e fin pasata, de-asta te intreb. Se ineaca din cauza branzicii daca nu o bag la blender.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput