Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
tzitziri spune:
Eu sincer nu stiu ce as fi facut fara voi
.
Va multumesc muuuult de tot pentru raspunsuri si incurajari...si al meu e tot cam ca mine, ba chiar uneori mai panicat si nu prea merge sa ne trezim la realitate si obiectivitate unul pe altul![]()
Claudinna
, da, din pacate ia ceva timp pana incepi sa te obisnuiesti si sa crezi in ideea ca o sa se faca bine.Ma gandeam cand eram acum cu DAvid in spital la o chestie:cand era si el mic mic de 2 zile si stateam cu el in spital nu imi dadeam seama de nimic la el...nici daca il doare,nici daca vrea ceva, nimic.Acum macar era vesel, chiuia, radea...imi transmitea ca e bine chiar si cu branula in manuta.
Mi s-a parut mai usor de suportat acum fata de prima data cand am fost cu el, dar tot e greu...
Babymom, si eu am lasat vreo 2 kilograme in spital cu David si tare imi e ca pana nu se regleaza de tot (azi a facut 4 kaki si jumatate
) nu o sa mananc cine stie ce....desi sunt constienta ca nu e nimic grav, dar nu pot.Si starea pozitiva de data asta mi-a transmis-o el mie si nu invers...sper sa nu mai existe curand o data viitoare cand sa exemplificam invers
Kid
, din pacate am mancat IAR porc
desi nu mai mancasem de pe la Craciun.Dar am zis ca poate nu mai are efecte ca el e mare...din pacate se poate sa fi avut.
Luminita
, asa e si al meu...cu panicatul.Dar totusi isi pastreaza si calmul cand deja trec momentele initiale de panica.Dar nici el saracul nu a dormit noptile astea, desi il vedea vesel pe DAvidut la spital...ca se trezea si noi nu eram cu el![]()
Musette
, o sa iti trimit si eu pe PM datele mele...imi pare rau ca o sa trebuiasca sa discutam si pe probleme de kaki![]()
Sa nu fi uitat pe nimeni![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
LUCUTTA spune:
Babytza nu am facut-o la blender si poate de asta nu i-a placut ca am observat ca tusea putin cand ii dadeam .Cum zici tu cred ca era prea inecacioasa dar o sa mai incerc maine sa vad daca o bag la blender.
CosmyB. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LUCUTTA Cosmy.B,Andy ![]() multu pt raspuns.Va dau bataita ca ieri nu mi-a raspuns nimeni daca si ai vostrii bbi transpira mai ales la cap atunci cand dorm .Al meu face balta sub cap cand doarme. |
Sorry cred ca n-am fost pe faza la postul tau cu transpiratia
Maya transpira la caput cel mai mult cand suge, e uda toata, cand doarme nu prea transpira. Pe noi doctorita ne-a suspectat de rahitism, dar nu ne-a dat calciu, ne-a marit doza de Vigantol. Numai transpiratia capului nu inseamna lipsa de calciu sau rahitism, de regula rahitismul se asociaza cu alte semne, ca: aplatizarea capului, burtica evazata, scria Babymom odata despre asta. Cel mai bine iti spune doctorul cand il vede.
pt Sergiu.Pozici
Mamica
de
Maya
CosmyB. spune:
Giuliana sa pui filmulet cu Speedy
sa-l vedem in actiune. Papa tare bine Edi, se poate lua de manuta cu soricelul nostru papacios 
Pozici
Mamica
de
Maya
andy.p spune:
Giulianna exact asa era si Andy,era super fericit cand il puneam in premergator,de aceea i-am luat si gazei
Cosmy asa e si la noi,vant de nu-ti vine sa iesi...noi n-avem mucisori,doar reactii de vaccin:un pic de febra si agitatie la maxim
Azi a papat Alexia mar cu branzica,si nu i-am bagat-o la blender,era asa bulgarasi,da a papat tot ptr ca-i place branzica ff tare
,nici nu ma mir in sarcina am mancat intr-una branza cu de taote![]()
Eva very funny![]()
Sanziana felicitari ptr dintisor
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LUCUTTA Cosmy.B,Andy ![]() multu pt raspuns.Va dau bataita ca ieri nu mi-a raspuns nimeni daca si ai vostrii bbi transpira mai ales la cap atunci cand dorm .Al meu face balta sub cap cand doarme. |
Iti dau eu bataita ca nu citesti bine! Ti-am raspuns! uite aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=135251&REPLY_ID=4705660
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
tzitziri spune:
Legat de metodele de somn:
- in masina (scoica sau scaun)- asta e universal valabila
- la san - asta seara.Foarte rar in cazuri deosebite adoarme altfel
- in brate stat de vorba cu el , cantat sau putin leganat
- afara in carut- nu mereu
Acum cateva saptamani mi-a fost rau si dupa ce am 'alimentat' dupa baita i l-am pasat lui tati: 'nu stiu ce ii faci dar eu trebuie sa dorm'.
Si peste un timp ma trezesc si David dormea linistit langa noi.Se intinsesera amandoi, tati il bagase in causul bratului lui tinut paralel cu corpul statusera putin de vorba pe voce foarte joasa si a adormit si David...
Eva, eu nu zic nimic de cereale.Nu sunt nici pro nici contra....merg pe diversificarea data de dr care l-a vazut cand era la 2 zile si care a avut grija de el in spital si la care am fost si acum....mai adaptez din mers, dar deocamdata nu am pareri pro sau contra total.....poate o sa incerc peste cateva zile cu alt tip.Cred ca la noi a fost o coincidenta nefericita.Sper sa nu fie cazul sa te gandesti vreodata mai incolo:'ti-am zis eu'
...
asta asa, ca sa te bucuri dupa masa lui Luca ca nu se supara nimeni de discutie, desi cred ca la cat mananca ai si alte motive de bucurie![]()
Declar ca ne-ati luat-o rau inainte cu diversificarea
EvaF spune:
Luca a basculat 180 ml de cartof dulce +dovlecel dupa care, fara gluma, iaca:
si-a pus niste muzica
s-a uitat la un film
pana la urma nu i-a placut filmul

Acum se pregatesate sa traga pe dreapta, se cam freaca la ochisori.![]()
Giulianna, ma bucur sa aud ca Edi e papacios si activ. Maaare bucurie sa aud de bebei asa " cuminti" chiar daca fac nazbatii in toata casa in curiozitatea lor. Exact asa e Noah, mancacios si jucaus.
Ce mi-a placut "mananca de sparge si doarme de rupe" bravo lui!!! Fff tare
Asa si trebuie.
Urez si eu LMA :
Eva Maria
Edi si Robi
Vreau sa va intreb si eu, daca acum e ok sa manace 180-200ml, cu cat trebuie sa creasca lunar "portia". Cam cum ar arata o schema pe varste, stiti?
Boo, Lumi, Oana

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------
Welcome, my son!!!
luminita2008 spune:
Giulianna
si Robi adoarme numai pe picioare.... relativ repede, dar as vrea sa-l dezvat de asta.... am incercat aseara dupa baita si masa sa-l pun la el in patut, am stat si noi pe langa el, dar dupa max 10 min a inceput sa planga.... mai incerc, poate azi o sa stea 15 min si tot asa, pana se invata. zic si eu, dar sperante n-am....![]()
Eva, buna intrebare! In schema Nerantulei
se pare ca 120-180gr e suficient la inceput. Nush cat dureaza 'inceputul' asta, nici cat e prea mult sau prea putin....
de ex., acum la pranz au papat 150gr si 120gr de piureut de legume asa ca eu acum ma limitez sa pregatesc 200gr/copil
- de multe ori papa si atat si se satura bine, 3h n-am treaba cu ei! - si o sa maresc portia cand se va vedea clar ca nu s-au saturat - adica mai cer in mod evident! - sau cand li se va face fomica peste 1.5h - 2h. As vrea sa cresc portia cu 50 gr/saptamana sau la 2 saptamani, depinde cum evoluam si depinde daca putem sa ne mentinem la 250gr.... ca suntem fomisti
... O intreb maine si pe pediatra, sa vedem ea ce zice....
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
tzitziri spune:
Eva, si pe mine ma amuza ca peste tot se gaseste cum se incepe, cu cat, cu ce si in ce fel dar dupa aia discutia ramane cam in ceata![]()
Adica nici mie nu imi e clar unde ne oprim....nu ca noi am fi aproape de a inlocui vreo masa![]()