FIV la Cluj 16
Raspunsuri - Pagina 5
medut spune:
Georgetani, poate ca nu ai inteles foarte bine.
La Diphereline 4 inseamna 4 cutii (in cutie sunt fiole). Dar pe de alta parte par totusi destul de multe, inhibarea se face timp de 14 zile cu o fiola de Diphereline pe zi. Stimularea se face in combinatie cu Diphereline si Gonal, menopur, etc.
Nu cumva intr-una din zilele 18-19-20 de la CM trebuie sa te prezinti la clinica sa vada daca iti da OK sa incepi tratamentul? In ziua 21 se incepe. Te cheama atunci ca sa vada daca nu ai chist, etc....
Nu vreau sa te contrazic, cu mine asa a procedat.
duia76 spune:
Denisa , multa bafta pe maine , in doua saptamani vreau sa vad ca ne anunti ca esti graviduta .Acuma esti foarte aproape si nu ai voie sa o lasi pe Julia singura .
Julia felicitari si bafta mare , acuma trebuie sa te relaxezi si sa savutezi din plin sarcina .
brunadria spune:
georgetani , cred ca medut are dreptate..
si mie la inceput mi a prescris 4 cutii de diphereline dar am ramas cu una..le am facut 12 zile si dupa le am combinat cu poregonul , o zi da una nu...
eu zic sa o suni pe stela sa te lamureasca , e cel mai bine...
oricum daca te a chemat in zilele 17-18-19 , te a chemat sa ti explice si abia din z21 incepi... succes, si doamne ajuta...
georgetani spune:
multumesc MEDUT pentru lamuriri dar exact cum am mai spus a scris dr. pe reteta dipherelin IV(patru) si apoi DS S.C.-exact asa. stiu ca la dipherelin 0.1mg sunt 7file pe cutie oare sa fie 4cutii?
uratica spune:
fetele..am scris n mesaje pana acum..insa ma dispera soacramea!sta mereu pe capul meu si geana sa vada ce scriu!nu vreti o soacra?v-o dau moca!!!!!!!!!!numai scapati-ma de ea!ca o jumulesc de pene altfel!

uratica spune:
ce sa fac sa plece?ca mi-a mancat viata!fetele daca eu ajung asa..impuscatima!!!!!!!!!!va implor!
medut spune:
Georgetani dupa o ora de cautari am gasit in sfarsit reteta pe care am primit-o si eu de la Micu.
Scrie si la mine : Difereline 0,1 mg ( acum urmeaza ceva indescifrabil, incerc sa redau) amb mg (???) cu IV ( patru) DS sc conf ree....iar eu am notat in paranteza cand mi-a dat reteta 4X7, adica am de cumparat 4 cutii cu cate 7 fiole. Aceeasi nelamurire am avut-o si eu cand mi-a dat reteta, dar am intrebat pe loc, si oricum toate au ajuns in burta la mine, chiar un pic mai multe...