Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

sinziana, eu nu ma beau..dar sa stii ca poti bea linistita un cofi pe zi ca nu dauneaza..hai maxim 2 [:D[...da' nu mai mult ca sarim pe tine cu biciu'

alina, asta inseamna ca din 50 de mici (ca asta e portia standard ...vreo 3 (ca atatia duc eu ) sa le zic sa fie bine facuti...eh..sa vedem...poate ma fofilez si poate ma rezum numai la praji'...asta daca nu se gaseste colega aia "binevoitoare" sa ma intreba "cuuum, nu mananci tu mici?"..ca doar, in fiecare loc de munca exisa cate un spcimen din asta bagacios...

eladea, felicitari, si s anu carecumva sa nu ne dai de veste luni la prima ora, da?

fetelor, stau in vf canapelei si vb cu voi..tv-ul e dat pe protv..si eu ma intreb ca proasta..retoric...pana cand o sa avem parte de stirile de la ora 5...zau...si la ora 7 o sa le reia, ca poate unii nu le-au vazut, nu? ...si cna-ul ii da somatie lu badea ca arunca cu bocancu' in basel...of...chiar ca nu am avut chef de munci la ce vorbaraie fu pe aici...dar eu presimt ca asa va fi mai mereu

ah...alta intrebare care-mi vine in minte..aveti idee, progesteronul si centrum materna or mai fi pe lista compensatelor? ca am tot citit..baca ar fi inca..ba ca sau scos...cred ca pana la urma sa sun si pe nebuna mea de dr de familie sa o intreb...ca asta e mai ceva ca mafalda...le stie pe toate...cand o cauti e la congrese de informare

krelia 7+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

sinziana, eu nu ma beau..dar sa stii ca poti bea linistita un cofi pe zi ca nu dauneaza..hai maxim 2 [:D[...da' nu mai mult ca sarim pe tine cu biciu'

alina, asta inseamna ca din 50 de mici (ca asta e portia standard ...vreo 3 (ca atatia duc eu ) sa le zic sa fie bine facuti...eh..sa vedem...poate ma fofilez si poate ma rezum numai la praji'...asta daca nu se gaseste colega aia "binevoitoare" sa ma intreba "cuuum, nu mananci tu mici?"..ca doar, in fiecare loc de munca exisa cate un spcimen din asta bagacios...

feelor, stau in vf canapelei si vb cu voi..tv-ul e dat pe protv..si eu ma intreb ca proasta..retoric...pana cand o sa avem parte de stirile de la ora 5...zau...si la ora 7 o sa le reia, ca poate unii nu le-au vazut, nu? ...si cna-ul ii da somatie lu badea ca arunca cu bocancu' in basel...of...chiar ca nu am avut chef de munci la ce vorbaraie fu pe aici...dar eu presimt ca asa va fi mai mereu

ah...alta intrebare care-mi vine in minte..aveti idee, progesteronul si centrum materna or mai fi pe lista compensatelor? ca am tot citit..baca ar fi inca..ba ca sau scos...cred ca pana la urma sa sun si pe nebuna mea de dr de familie sa o intreb...ca asta e mai ceva ca mafalda...le stie pe toate...cand o cauti e la congrese de informare

krelia 7+

din cate imi zicea matusa mea(care a nascut luna asta un baietel in 18 mar)ca centrum materna nu ar mai fi pe lista de compensate....dar trebuie sa ma interesez si eu....astia nu`s normali ...atata freaca medicamentele astea de`ti vine acru...macar pentru gravide sa fie compensate toate 90%,dar de..traim in RO(afurisita tara)

delia 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu imi fac cafelele ff slabe si mai torn si lapte peste ele si beau doar o cana sau jumate de cana dimineata!!!
Mai am o punga de cafea buna-buna (godiva cu aroma de ciocolata) si apoi trec la decofeinizata ca nu sunt addicted...dar nici nu as bea ceai dimineata

Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Stii cum e vorba aia.."n-ai cu cine..niste tarani"....asa e...de nu le-au schimbat si para-schimbat...de nu mai sti ce sa crezi...si pe site-ul alor de la cnas sunt enspe mii de fisiere..ordin la ordin la ordin...o sa ma interesez si eu ca poate mai ajuta si alte fete
si eu...sa-ti traiasca..baietelul matusii tale (ca nu stiu ce grad de rudenie ar fi cu tine)

Citat:
citat din mesajul lui edelyia
din cate imi zicea matusa mea(care a nascut luna asta un baietel in 18 mar)ca centrum materna nu ar mai fi pe lista de compensate....dar trebuie sa ma interesez si eu....astia nu`s normali ...atata freaca medicamentele astea de`ti vine acru...macar pentru gravide sa fie compensate toate 90%,dar de..traim in RO(afurisita tara)

delia 4+

krelia 7+

Mergi la inceput

sinziana, am inteles cum ca din contra, cofi decof' ar fi mai toxica decat cea normala...nu stiu daca o fi adevarat sau nu...asa mi-a zis si mie altcineva....am gasit un subiect si pe DC despre acest lucru
am citit si eu acol...parerile sunt impartite...in tot cazul, repet....candmi-am intrebat dr. mi-a spus ca e ok sa beau 1 cofi/zi cu lapte si in nici un caz ness....
mai ales ca tu bei putina cafea...si aia lungita cu laptic

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Eu imi fac cafelele ff slabe si mai torn si lapte peste ele si beau doar o cana sau jumate de cana dimineata!!!
Mai am o punga de cafea buna-buna (godiva cu aroma de ciocolata) si apoi trec la decofeinizata ca nu sunt addicted...dar nici nu as bea ceai dimineata

varsta David
varsta bb2

krelia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesika spune:

salutare fetele....ma primiti si pe mine aici cu voi?sunt si eu in 7 saptamani,si saptamana asta,culmea,n-am mai avut greturi,dar ma cam doare putin pe jos,si acum am inceput sa-mi fac griji de ce nu mai am greturi,oare e normal?in fine....o mie de intrebari imi pun....am intrat sa va salut...va pup pe toate si va doresc sarcina usoara cu bebei supersanatosi...

Mergi la inceput

bine ai venit printesika!
sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos!

stai linistita referitor la greturi...pot sa nu iti apara deloc...sau pot apare mai tarziu ....de preferat ar fi sa nu le ai ..ca nu-s placute deloc, sa stii.

Eu constat insa ca azi e a3a zi cand am reusit sa nu mai hranesc "ratustele"...desi senzatie am avut...si dimineata...si mai spre dupa-amiaza..

krelia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Buna!
Hop si eu de la control! Sarcina de 7 saptamani in evolutie!
Am primit si pozici de la eco, inimioara mi-a zis doctorita ca bate, ca eu nu am avut cum sa o aud, nu era asa performant ecograful, da daca ea a vazut ca bate..eu's cea mai happy!!
Si listuta cu analize de facut am primit-o. AA..si voiam sa va intreb, am primit cerere ca peste 20zile de acum inainte sa fac dublu test. Ce o fi ala?? E ala cu depistarea sindromului Down-sau asta e triplu test?? Acus ma bag la search pe google sa vad eu ce si cum
Cat despre cafelute, ca citii discutiile, nu ma bag, ca eu..nu beau de obicei, deci nici acu nu beau asa ca nu am cum sa va impartasesc opinii..
Krelia, intrebai daca sunt compensate Centrum Materna, eu cand am luat cu reteta, am dat pretu intreg adica vreo 38 ron, nu m-a intrebat aia nic -compensat/necompensat..
Ca veni vorba de concediul de ingrijire de 2 ani, si eu vreau sa il iau intreg! Si asa nu am unde ma intoarce la munca, ca firma unde lucrez e cam pe duca..nu cred sa am unde ma intoarce Da nu-i nici un bai, ma bucur si eu de primu concediu mai lung langa bb-ita mea-ca doar stiti ca era pe comanda cu fustita
Printesika, bine ai venit la noi!
CE bine ca e weekend!!!

Laura, 6+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Bun venit Printesika! Ai facut ecografie? Ai auzit inimioara? Si eu am inceput sa-mi fac griji pentru ca mi se pare ca mi s-au diminuat simptomele de sarcina. Parca nu ma mai prea dor sanii si parca nici extrem de obosita nu mai sunt. De fapt asta am simtit dupa miercuri, cand am auzit si vazut inimioara! Nici greturi n-am mai avut. E adevarat ca am avut foarte putine si saptamanile trecute. Ce ziceti? Credeti ca e motiv de ingrijorare? Nu am crampe deloc si nici sangerare, slava Domnului!

Sanatate multa!

Laura 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Laura, nu cred deloc ca sunt motive de ingrijorare...
Eu imi simt burtica balonata si incepe sa ma deranjeze un pic senzatia de greata...

O sa incerc sa vad daca pot sa reduc cafeaua....o cana la 2-3 zile

Eu sunt vegetariana, am inceput sa mananc un pic de carne, dar in sila...si apoi ma simt rau...
Mai este cineva care nu mananca carne???

Abia astept sapt viitoare sa vad si eu samburelul la doctor!!!

varsta David
varsta bb2

Mergi la inceput