Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am si eu o intrebare (nu despre concediu de maternitate)

Voi mai beti cafea???

Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

fa comanda speciala de mici"prea facuti". Nu iti recomand sa mananci suculenti, nu prea stii cat de ok e carnea aia.

Zicea cineva aici de kiwi. Eu stiu ca produc alergii, ca si capsunile, avand seminte mici, dar nu sunt sigura.
Vorbesc eu despre alergii, care la prima sarcina am tinut cont de astea si totusi Bradut e campion la capitolul asta

Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 6+

Mergi la inceput

dap si unii mai si fumeaza.
Eu daca nu beau cafea, pot sa stau acasa, ca am tensiune mica. Am incercat data trecuta sa nu beau, dar cand i-am zis ca ma lovesc de toate zidurile ... mi-a zis sa renunt la idee si sa beau, dar nu exagerat. 2 cescute pe zi

si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

daca tot vorbim de stat acasa si de perioada cam cat o sa vrem sau o sa fim nevoite sa stam acasa, eu vreau sa va comunic oficial ca m-am gandit foarte serios la treaba asta si adica:

la salariul pe care il iau eu ...banii pe care am sa ii iau de la stat o sa fie cu un milion maxim 2 mai putin....e adevarat ca atunci cand ai rate la banci si un copil de crescut sunt bani si aia, dar vin si va intreb se merita???? 2 milioane pe luna cu 1 luna din viata copilului meu?

sa ii fiu alaturi si sa vad absolut orice moment din viata lui, atunci cand e cel mai important ca sa il educi...de la 0

nu cred ca imi poate scoate nimeni din cap ideea ca sa ma duc la servici mai devreme de 2 ani...o sa stau cu copilul meu cat imi permit si mai ales...nu stiu daca o sa il mai am pe al doilea si atunci o sa am timp sa merg si la munca de o sa ma satur....

STAU ACASA

5+

Mergi la inceput

vreau acasa, nu mai vreau la munca. Ma invart de azi dimineata sa fac o analiza si nu m-am apucat. Noroc ca trag chiulul luni la sedinta (ma duc cu Bradulescu la alt alergolog), ca altfel mi-o iau in freza rau de tot.

si 6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myrella_21

daca tot vorbim de stat acasa si de perioada cam cat o sa vrem sau o sa fim nevoite sa stam acasa, eu vreau sa va comunic oficial ca m-am gandit foarte serios la treaba asta si adica:

la salariul pe care il iau eu ...banii pe care am sa ii iau de la stat o sa fie cu un milion maxim 2 mai putin....e adevarat ca atunci cand ai rate la banci si un copil de crescut sunt bani si aia, dar vin si va intreb se merita???? 2 milioane pe luna cu 1 luna din viata copilului meu?

sa ii fiu alaturi si sa vad absolut orice moment din viata lui, atunci cand e cel mai important ca sa il educi...de la 0

nu cred ca imi poate scoate nimeni din cap ideea ca sa ma duc la servici mai devreme de 2 ani...o sa stau cu copilul meu cat imi permit si mai ales...nu stiu daca o sa il mai am pe al doilea si atunci o sa am timp sa merg si la munca de o sa ma satur....

STAU ACASA

5+

Super tare semnatura!
Acum, dupa ce am ajuns sa ma simt vinovata ca nu am stat cu bradulescu, iti dau dreptate, dar ai grija la 2 lucruri, sa nu te retragi prea mult din societate in lumea celor mici, caci apoi te vei reintegra mai greu si ai grija ca cel mic sa nu fie prea dependent de tine, adica sa tai totusi "ombilicul"

Nu stiu de ce fac pe moralista, chiar ma mananca limba si nu e de la sampanie.
Bradut nu prea are treaba cu mine decat cand nu e mama sau cand vrea sa ii cumpar ceva, in rest suntem "fratiori"

si 6+

Mergi la inceput

Noroc cu Alin(sotul meu) ce ne mai cearta si ne aduce aminte sa nu ne rasfatam prea tare

si 6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

am primit rezultatul la HCG total: 48539 mUI/ml, pentru varsta sarcinii de 7 sapt...desi dr. mi-a zis la eco ca ar avea 6 sapt si 1 zi(in 25 martie).Urmeaza sa merg si luni...sa vedem cum stam...sper sa fie totul ok !!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 7+

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Felicitari, Andreea, sa cresteti mari si voinici!
Eu nu am facut testul asta si nici nu dau in branci. La prima sarcina cum auzeam de un test / analiza hop si eu si tot timpul aveam intrebari si temeri.
Acu sunt atat de relaxata ... cred ca nu e bine nici asa.

si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna ziua tuturor proaspetelor !

Eu sunt o de martie-aprilie2009.

Am intrat doar sa o felicit pe Cami_pus pentru minunea din pantec. (Am citit povestea ingerasului tau la odiseea Almei. ) Sunt extrem de fericita pentru tine si iti doresc sarcina usoara, cu un bebe care sa creasca in burtica ta normal si sanatos si sa se nasca la termen.

Si pe tineSimina_kin te si ma rog si pentru Mazarica ta

Sarcina usoara tuturor si bebelusi sanatosi!

Gigelica +38 Victor-Andrei

AMR 3 zile

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna seara fetelor?cum va mai simtiti?noi santem bine,alte simptome nu avem....nu imi este rau (dar asta nu cred ca`i o problema)...de intrebarile si nelinistile tot apar datorita experientelor trecute...de baut inca beau,nu cred ca o sa pot renunta la ea(de fumat m`am lasat de un an),dar de cafea nu cred ca voi putea,dar ce`i drept am redus dozava pup

delia 4+

Mergi la inceput