Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 95

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 11_dye spune:

casamihaela, pentru internare ai nevoie de trimitere de la medicul de familie si de adeverinta de salariat, unde sa scrie in ce cont se vireaza banii pt asigurarile de sanatate, pentru tine si pentru angajator.
Internarea se face cu o zi inainte, dar poti pleca la servici dupa ce ti se ia sange pentru analize, nu vad rostul unei zile pierdute in spital!
Concediu medical ti se da oricum, cred ca vreo 5 sau 7 zile, desi nu ai nevoie, pentru ca iti poti relua chiar de a doua zi activitatile curente.
Mai putin important este CM, cauta insa sa afli exact ce s-a petrecut la laparo! Pe foaia de externare nu sunt trecute absolut toate amanuntele, e bine ca cineva sa stea prin zona, si, dupa operatie sa-l intrebe pe T, sau mai degraba pe Ioana, cum au decurs lucrurile.
Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Eu sunt in Z2 si poimaine ma internez
De abia astept sa scap.

Am recitit "ghidul" de pe prima pagina- sa nu fiu nepregatita

Magditzule - te asteptam cu vesti, poze.. detalii

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Magdita ne rugam sa vii cu vesti bune de la eco

Elly tu cum te simti draga mea? iti tin pumni de pe acum pt laparo de joi, sunt sigura ca va fi bine
Felix tu ce mai faci? cum ai petrecut week-endul?
Naida cum ziceau si fetele , ia=le pe rand si sigur se vor rezova, sfaturile lui elly sunt f bune.
Casamihaela imi pare rau pt z1, dar o sa vezi ca va veni si momentul tau. Bafta si tie la laparo
Alina eu m-am bucurat de zilele frumoase de week0end. tu?
Jasmine, tamy, mada, lilisor si celelate fete nementioante va pup si va doresc o sapt usoara si plina de vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hionati spune:

neatza fetele

am gasit ceva www.euvita.ro/Estella-E.htm" target="_blank">aici, ati mai auzit de asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Naida, esti mult prea tanara ca sa te gandesti la ultima solutie FIV. Te incurajam sa uiti ca ai vre-o problema cel putin un an de acum inainte. Sanatate multa mamei, cu siguranta este inca tanara si ea, daca are o fata asa tinerica.( incearca homeopatia, ai tot timpul inainte)

elly, mihaela bafta la laparo. Asteptam rezultate beton.

la mine,planul de acasa nu se potriveste cu al' din targ. am inceput luna sperand ca o sa am folicul la fel de mare si frumos ca luna trecuta si sa-l rog pe dr,T sa fac IA ptr a trece bariera facuta de anticorpi.
Dupa o saptamana de monitorizari, nici un folicul dominant si m-am gandit ca ma baga direct la laparo. Azi, z18cm E aproape 9mm si folicil de 15.
In conditiile in care cm n-a depasit 32 de zile, ma gandesc ca in z18 ar fi trebuit sa se sparga, iar el abia incepe sa creasaca. A mai patit cineva asa ceva? Sa fie oare asa mare dereglarea de la utrogestanul luat luna trecuta?
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

magdita FELICITARI sarcina usoara, bebe sanatos si... nu ne uita, sa tragi piciorul cand pleci de la calc

naida fi alaturi de mama ta si du-o la cei mai buni dr, este f important si cine se ocupa de ea, totul o sa fie bine pana la urma...
pregateste-ti nunta in cel mai mic detaliu, asa nu vei avea ce regreta mai tarziu, e unul din momentele ce nu poate fi trait la fel si altadata, bucura-te cat poti de mult, apropo FELICITARI si casnicie fericita plina de bucurii si impliniri ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

ladyxe, multumesc pentru urari.Sper sa se indeplineasca

tinuta78, mama mea are 48 de ani.E tanara. Am stabilit sa se duca la cluj. A programat-o pe 9 aprilie.Ii e cam frica, dar asta e! e necesar si trebuie facut!

Cu foliculul tau...eu zic sa nu te infrijorezi.La mine, vineri se vedea un folicul de 26mm, endometru de 2...dar cred ca azi imi vine. De unde, nu stiu, ca tutu nu imi raspunde la telefon si nici la mesaj.Dar nu cred ca e de speriat.Mie mi-a dat sa fac pregnyl cand foliculul avea 18mm, a zis ca dac e sa se sparga o va face. Poate foliculul tau se va sparge la o dimensiune mai mica.Importanta e calitatea lui, nu marimea!

11_dye, cu maam am cam rezolvat-o.E programata dupa cum ziceam, pe 9 aprilie la cluj.Iar cu mine, nu stiu ce sa zic. Eu as incerca un fiv, sau altceva...ca mi-e foarte teama ca mai tarziu nu am sa mai am ovule.Vreau sa at fierul cat e cald.M-am mai consultat si cu alti medici, si ei sunt de parere ca daca totusi mai ovulez(desi rar) sa fac o stimulare acum, sa nu mai astept.Sau macar data viitoare cand se va mai vedea un folicul, sa mi-l scot si fecundez.

elly, si eu am fost la dr vladutu, dar cand am vazut ca endometrul a inceput sa imi scada in dimensiuni, m-am panicat.Nu stiu care e cauza.Oricum am intrerupt tratamentu prescris de ea..asa mi-a zis(sec) si "daca simptomele persista, iti prescriu altceva".Pai io-s cobai? Si dupa cum am mai zis, sunt tare indecisa cu fiv-ul, dar nici nu imi raspunde T la tel sa ma consult cu el!

si elly...bafta la laparo! Va fi bine. Ai s avezi ca te vei intoarce cu vesti bune

magduta...sper ca nu ne lasi asa in asteptare...ne zici ce ai facut, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

naida, sa fiti sanatoase si tu si mamica ta. am factu bine raportul intre noi doua , asa ca banuiam ca ai o mamica tanara. Sa stai linistita ca o sa treaca usor peste toate problemele cu asa fata langa ea.

despre foliculul meu imi fac griji nu ptr dimensiune ci ptr ca abia in ziua 18 incepe sa creasca( in conditiile in care eu am cm 28-32 de zile), . Mai astept 2 zile sa vedem in ce directie o ia, ori creste ori...adio sperante de luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hionati spune:

tinuta , nu-ti face probleme, si eu am facut eco in ziua 22 si aveam un folicul de 13,5 mm si endometru de 12,4 mm si m-am speriat si am intrebat pe forum ... dar cand am fost la doctor mi-a explicat ca este normal deoarece imediat dupa ovulatie incepe sa se formeze noul folicul care creste creste ... pana ajungi iar in z 14 ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

naida- si eu eram la fel ca tine la 22
Exact de la 22 ani am inceput si eu sa ma duc la dr- atunci am fost prima data la dr. ginec.

Pana atunci nu aveam nicio treaba- desi am era dereglat- mie imi parea bine ca nu imi vine in fiecare luna si ca nu tb sa ma stresez.

apoi cand am aflat implicatiile lipsei cm si faptul ca nu voi putea avea copii- am inceput sa ma stresez.

Acum am 28 ani- si am fost la o groaza de dr. si nu am rezolvat nk.

Ma gandeam si eu la FIV- stransesem si banii- si acum ma mai gandesc ca am bani sa fac "n" FIV-uri.

Dar am stat m-am gandit si am decis ca mai bine incerc natural- iar FIV voi face la 35 ani (daca nu reusesc pana atinci)

Toate trat. hormonale ne scurteaza viata, ne deregleaza metabolismul, slabeste imunitatea ..........................................
si nu vreau sa "mor de tanara".

Cancerul este o boala "la moda".
Iar cu "ajutorul" tratamentelor hormonale riscam sa "fim la moda".

Tatal meu mi-a spus acum ceva timp: sa ma gandesc si la sanatatea mea.
Are mare dreptate.

Inainte de toate gandeste=te la SANATATEA TA ; sa nu mai spun ca ar trebui sa analizezi ff bine situatia mamei tale.
Daca ea la varsta ei are asemenea probleme- gandeste-te ca esti facuta din acelasi "aluat".

Nu-ti umbri fericirea de zi cu zi.
O sa ai multi copii- dar esti mult prea tanara pt FIV
Nu cred ca ti-ar face vreun dr- decat daca vor sa-ti ia banii.

Oricum este decizia ta, dar analizeaza bine- nu te pripi .

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput